Alex21121988 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Είχα διαβάσει ότι λείπουν επίσης κάποιοι αισθητήρες στο C αλλά δεν θυμαμαι λεπτομέρειες. Κάτι τέτοιο. Παιζει και να ήταν από τον φακό της κάμερας. Ά ρε Samsung..
moonsuntrip Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μάγκες ευχαριστώ για όλα, έκλεισα εν τέλει το F και θα το παραλάβω αύριο κιόλας... Βρήκα μαγαζί Κυριακή ανοιχτά, οπότε το γοργόν και χάρην έχει... Αν μέχρι το μεσημέρι έχετε να μου πείτε κάτι ακόμα, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, αν και ήδη με βοηθήσατε πολύ... Μόνο αυτό... Υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσω σε βάθος χρόνου που δεν παίρνω το 8πύρηνο;
splashboogie Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μάγκες ευχαριστώ για όλα, έκλεισα εν τέλει το F και θα το παραλάβω αύριο κιόλας... Βρήκα μαγαζί Κυριακή ανοιχτά, οπότε το γοργόν και χάρην έχει... Αν μέχρι το μεσημέρι έχετε να μου πείτε κάτι ακόμα, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, αν και ήδη με βοηθήσατε πολύ... Μόνο αυτό... Υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσω σε βάθος χρόνου που δεν παίρνω το 8πύρηνο; Όχι!! Οι πιο πολύ βλέπουμε τα specs και δεν βλέπουμε πως δουλεύει η πληροφορία. Με 3 giga στη ram 4 πυρίνες είναι ΠΟΛΛΟΙ ήδη μην αγχόνεσε φίλε. Όταν τα κινητά θα έχουν 16gb ram να ξέρεις οτι οχτο πουρίνες στον επεξεργαστη θα είναι must Τώρα να κοιτάς τι πυρήνες αγοράζεις, που είναι χρονισμένοι, θερμοκρασίες και τέτοια. Φίλε να το χαρεις το εργαλείο, καλο ΄τάξιδο.
Alex21121988 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μάγκες ευχαριστώ για όλα, έκλεισα εν τέλει το F και θα το παραλάβω αύριο κιόλας... Βρήκα μαγαζί Κυριακή ανοιχτά, οπότε το γοργόν και χάρην έχει... Αν μέχρι το μεσημέρι έχετε να μου πείτε κάτι ακόμα, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, αν και ήδη με βοηθήσατε πολύ... Μόνο αυτό... Υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσω σε βάθος χρόνου που δεν παίρνω το 8πύρηνο; Σε βάθος χρόνου θα έχουν βγει άλλα smartphones που θα είναι σε όλα καλύτερα και με περισσότερους φυσικά πυρήνες. Μην σε ανησυχεί, θα το χαρείς όσο δεν πάει όπως το χαίρομαι και εγώ από την στιγμή που το έχω πάρει. Δεν θα μετανιώσεις που πήγες για το F για τους λόγους που σου ανέφερα και εγώ αλλά και τα άλλα παιδιά. Αν βρεις και κανέναν με το C κάνε την σύγκριση και εσύ ο ίδιος και αν βρεις διαφορά έλα να μας πεις . Εγώ όσες φορές έχω κάνει τα δικά μου τεστ είτε σε εφαρμογές είτε σε games το ίδιο πράγμα είδα, μια το ένα έμπαινε πιο γρήγορα και μια το άλλο. Τελείως random, με την διαφορά ότι κάποια games έτρεχαν πιο σταθερά στο 4core και με περισσότερα frames γιατί οι devs ασχολήθηκαν πιο πολύ με την έκδοση που φοράει τον SnapDragon. Έτσι τουλάχιστον φαίνεται. Να το χαρείς και καλορίζικο. Γράψε και την γνώμη σου εδώ όταν το δουλέψεις.
moonsuntrip Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα, Έχω κλείσει ένα 8ωρο επεξεργασίας του καινούργιου εργαλείου... Από τα λίγα που μπόρεσα να δω σε αυτές τις ώρες, νιώθω ότι θα με συντροφεύει πολύ καιρό... Λίγα κολλήματα μόνο στο FB αλλά φταίει η εφαρμογή μάλλον... Κατά τα άλλα σούπερ... μέχρι και ο τρόπος που φορτίζει είναι μαγικός... Η μπαταρία χάνεται αρκετά γρήγορα αλλά η φόρτιση είναι αστραπιαία..!
Alex21121988 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ε λογικό είναι αν είσαι με το wifi και την οθόνη συνέχεια ανοιχτή να φεύγει η μπαταρία για πλάκα. Άνοιξε την εξοικονόμηση ενέργειας(οχι την ultra), κόψε το CPU λίγο, έχει επιλογή, και την φωτεινότητα να την έχεις κάτω από το 50% στην καθημερινη σου χρήση. Δεν χρειάζεται παραπάνω φωτεινότητα πέρα από όταν είσαι έξω. Εκεί βάζεις το auto για να βλέπεις κάτω από το φως του ηλίου. Επίσης να ξέρεις ότι η μπαταρία σου είναι καινούρια όποτε θα χρειαστούν κάποιες φορτίσεις για να έρθει στα κανονικά της επίπεδα. Θα το παρατηρήσεις. Για το app του Fb δεν καταλαβαίνω τι εννοείς lag. Είναι όντως είναι λίγο γτπ η συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά δεν έχω παρατήσει κάτι το ενοχλητικό που να με εμποδίζει σε κάτι ουσιαστικό.
saruman123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ε λογικό είναι αν είσαι με το wifi και την οθόνη συνέχεια ανοιχτή να φεύγει η μπαταρία για πλάκα. Άνοιξε την εξοικονόμηση ενέργειας(οχι την ultra), κόψε το CPU λίγο, έχει επιλογή, και την φωτεινότητα να την έχεις κάτω από το 50% στην καθημερινη σου χρήση. Δεν χρειάζεται παραπάνω φωτεινότητα πέρα από όταν είσαι έξω. Εκεί βάζεις το auto για να βλέπεις κάτω από το φως του ηλίου. Επίσης να ξέρεις ότι η μπαταρία σου είναι καινούρια όποτε θα χρειαστούν κάποιες φορτίσεις για να έρθει στα κανονικά της επίπεδα. Θα το παρατηρήσεις. Για το app του Fb δεν καταλαβαίνω τι εννοείς lag. Είναι όντως είναι λίγο γτπ η συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά δεν έχω παρατήσει κάτι το ενοχλητικό που να με εμποδίζει σε κάτι ουσιαστικό. Η εφαρμογη του fb ειναι οτι χειροτερω.Καλητερα απο το νετ να μπαινει. Η μπαταριες δεν χρειαζονται πλεον δυο-τρεις φορτισης ερχονται πλεων στρωμενες στα καινουρια κινητα.
Grumandel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Και εγω οπως και καποια παιδια απο πανω θα σου πρότεινα g4..ειχα νοτε 4 και μου ειχε σπασει να τα νευρα...πολυ λαγκ και οχι τοσο καλη καμερα οσο αναφέρουν..πολυ μου ελεγαν εδω στο σαιτ οτι το λαγκ ευθύνεται στο οτι η αναβαθμίσει σε λολιποπ δεν εκατσε καλα στο μοντελο F γιατι αυτο ειχα...αν ειναι ομως να κανω babyshitting το κινητο και να προσεχω καθε 5 λεπτα τι κατεβάζω κλάψε Χαράλαμπε να χαρουνε οι εχθροί σου... Πηρα g4 και απο τοτε δεν εχω μπει στον κοπο και ουτε θελω να παρατηρώ καινούργια κινητά...με ικανοποιεί πλήρως 0 λαγκ και μια πολύ άριστη κάμερα που τραβαει τα παντα σαν κρύσταλλο
kataramenos32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι η lollipop το σκότωσε το Note 4 αλλά ευτυχώς έστρωσε με την 5.1 . Η κάμερα δεν ξέρω γιατί δεν σου άρεσε προσωπικά τη θεωρώ από τις καλύτερες και ας μην έχει δυνατότητα raw και τις έξτρα ρυθμίσεις κτλ που δώσανε στο S6.
Grumandel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι η lollipop το σκότωσε το Note 4 αλλά ευτυχώς έστρωσε με την 5.1 . Η κάμερα δεν ξέρω γιατί δεν σου άρεσε προσωπικά τη θεωρώ από τις καλύτερες και ας μην έχει δυνατότητα raw και τις έξτρα ρυθμίσεις κτλ που δώσανε στο S6.Φαινόταν πολυ αλλοιωμένη η εικόνα...έπρεπε να βαλω οπως και δηποτε φλας για να ηταν "αξιοπρεπή" η φωτο...λες να ειχες πρόβλημα το κινητό;
Alex21121988 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω (που λέει και ο Νότης ) πως λετε ότι lag-αρει το note 4. Χωρίς να θέλω ή να έχω σκοπό να προσβάλλω κανέναν, ειλικρινά πιστεύω πως το 80% των χρηστών (ειδικά των Android συσκευών) δεν γνωρίζουν να τις χειρίζονται ή δεν χρησιμοποιούν/δεν γνωρίζουν ούτε το 20% των πραγματικών δυνατοτήτων της συσκευής που κατέχουν. Ναι ακόμα και ένα ακριβό flagship όπως το note 4 μπορεί να θέλει ένα συμμάζεμα μετά από πολύμηνη χρήση με εκατοντάδες εφαρμογές στο βάλε /σβήσε, χωρίς καθαρισμό με κάποιο tool, χωρίς Restart & shutdown κανένα χρόνο (χωρίς υπερβολες) και πόσο μάλλον ένα software update. Όταν βάζεις το ένα πάνω στο άλλο και έχεις πχ όπως εγω 350+ apps μοιρασμένα στην μνήμη της συσκευής και micSD, ε κάποια στιγμή είναι μοιραίο να αρχίσουν τα παρατράγουδα. Όσο για το G4 μια χαρά έχουν αναφερθεί και για αυτό πολλά θέματα, το ότι σου έκατσε στραβά το ένα και όχι το άλλο δεν είναι ούτε απόλυτο ούτε ασφαλές συμπέρασμα. Και τα δύο πολλές καλές συσκευές, απλά η Samsung κάνει πολλές βλακείες με τα official updates της. Η LG είναι πιο σωστή πάνω σε αυτό. Και στην τελική, βάζεις μια custom rom και Αντε γειά. Εδώ μιλάμε για το αν αξίζει το note 4, και σε αυτή την τιμή με αυτά που δίνει τα αξίζει τα χρήματα του imo. 1
Grumandel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω (που λέει και ο Νότης ) πως λετε ότι lag-αρει το note 4. Χωρίς να θέλω ή να έχω σκοπό να προσβάλλω κανέναν, ειλικρινά πιστεύω πως το 80% των χρηστών (ειδικά των Android συσκευών) δεν γνωρίζουν να τις χειρίζονται ή δεν χρησιμοποιούν/δεν γνωρίζουν ούτε το 20% των πραγματικών δυνατοτήτων της συσκευής που κατέχουν. Ναι ακόμα και ένα ακριβό flagship όπως το note 4 μπορεί να θέλει ένα συμμάζεμα μετά από πολύμηνη χρήση με εκατοντάδες εφαρμογές στο βάλε /σβήσε, χωρίς καθαρισμό με κάποιο tool, χωρίς Restart & shutdown κανένα χρόνο (χωρίς υπερβολες) και πόσο μάλλον ένα software update. Όταν βάζεις το ένα πάνω στο άλλο και έχεις πχ όπως εγω 350+ apps μοιρασμένα στην μνήμη της συσκευής και micSD, ε κάποια στιγμή είναι μοιραίο να αρχίσουν τα παρατράγουδα. Όσο για το G4 μια χαρά έχουν αναφερθεί και για αυτό πολλά θέματα, το ότι σου έκατσε στραβά το ένα και όχι το άλλο δεν είναι ούτε απόλυτο ούτε ασφαλές συμπέρασμα. Και τα δύο πολλές καλές συσκευές, απλά η Samsung κάνει πολλές βλακείες με τα official updates της. Η LG είναι πιο σωστή πάνω σε αυτό. Και στην τελική, βάζεις μια custom rom και Αντε γειά. Εδώ μιλάμε για το αν αξίζει το note 4, και σε αυτή την τιμή με αυτά που δίνει τα αξίζει τα χρήματα του imo. Τι να σου πω...ειχα g2 πριν το νοτε και το ειχα φουλαρει στα παντα...ηταν σκυλί δεν κόλλησε ουτε μια φορά...και όντως αυτο που λες μπορει και να ισχύει οτι το 90% δεν ξερει να χρησιμοποιεί αντροιντ...απο την στιγμή ομως που παίρνεις ενα φλαγκσιπ κινητο 500ιων ευρω οφείλει να μην κολλήσει ποτε...γιατι δηλαδή το g4 να μην κολλαει ; που ειναι κινητο 400ιων ευρω...
Alex21121988 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Σου είπα τι και πως. Εγώ ας πούμε στο note4 του έχω πετάξει της Παναγιάς τα μάτια, δεν έχει κάνει κιχ εδώ και τόσους μήνες. Συγκριτικά με το s4 που είχα έχει λιγότερο bloatware + περισσότερη ram, οπότε αυτόματα έχει μεγαλύτερη άνεση σαν συσκευή. Έχω διαβάσει παρόλα αυτά ότι υπήρξαν κάποια θέματα από κατόχους του όταν πήγαν από την Kit Kat στη Lollipop. Εγώ το παρελαβα κατευθείαν με την τελευταία οπότε δεν τα συνάντησα ποτέ αυτά τα προβλήματα. Με το s4 όταν μου είχε μπει η Lollipop μου τα είχε ρημάξει όλα. Έκανε η Sammy μαλκια τι να λέμε τώρα.. Δεν φταίει η ιδια η συσκευή 9/10 φορές. Η LG στα θέματα αυτά είναι πιο σωστή. Δεν είναι θέμα hardware ή specs αλλά καθαρά θέμα software.
kataramenos32 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εγω πηρα το Note 4 με 4.4 και η συσκευη πηγαινε σφαιρα. Μολις ηρθε η 5.0 απλα σκοτωσε τη συσκευη. Ευτυχως το στρωσανε στη 5.1
kostas8080 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τι να σου πω...ειχα g2 πριν το νοτε και το ειχα φουλαρει στα παντα...ηταν σκυλί δεν κόλλησε ουτε μια φορά...και όντως αυτο που λες μπορει και να ισχύει οτι το 90% δεν ξερει να χρησιμοποιεί αντροιντ...απο την στιγμή ομως που παίρνεις ενα φλαγκσιπ κινητο 500ιων ευρω οφείλει να μην κολλήσει ποτε...γιατι δηλαδή το g4 να μην κολλαει ; που ειναι κινητο 400ιων ευρω...Έχεις δίκιο ως ένα σημείο όμως, εγώ έχω NOTE 4 f... εδώ και πολλούς μήνες(4-5) είχα το Android 5.0 , και γω από g2 πήγα σε NOTE 4 και το g2 δεν κόλλαγε πουθενά, από την άλλη στο NOTE 4 ,έβλεπα 5-6 κολλήματα καθημερινά, εκ των οποίων κάποια ήταν πολύ ενοχλητικαΑπό την στιγμή που ήρθε το Android 5.1(πριν 2 μηνες στο ελληνικό μοντέλο που έχω) σαν να πήρα άλλη συσκευή,κολλήματα πλέον δεν υπάρχουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα