Kostassoum Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο υπολογιστή από κατάστημα και λέει πως δίνει εγγύηση αλλά όχι αντιπροσωπείας, δίνει αυτός σαν κατάστημα ένα χρόνο. πιστεύεται πως μπορώ να εμπιστευτώ ?
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αν είναι κατάστημα γνωστό ας πούμε που υπάρχει χρόνια είναι σχετικά καλύτερα τα πράγματα. Αν είναι μαγαζί μικρό που άνοιξε τώρα και μπορεί να μην υπάρχει σε έξι μήνες είναι μεγαλύτερο το ρίσκο 1
soteras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάλι τέτοιο καιρό αλλά και γενικά ένα μαγαζάκι της γειτονίας μου θα το υποστήριζα για να βγάλει ο άνθρωπος όσο βγάλει για να ζήσει παρά έναν κολοσό επώνυμο που απλά κάθε μέρα βγάζουν τα κερατά τους έλα στη θέση του λιγάκι του ανθρώπου τι αγώνα μπορεί να δίνει για να κρατήσει ανοιχτό το μαγαζί. 2
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάλι τέτοιο καιρό αλλά και γενικά ένα μαγαζάκι της γειτονίας μου θα το υποστήριζα για να βγάλει ο άνθρωπος όσο βγάλει για να ζήσει παρά έναν κολοσό επώνυμο που απλά κάθε μέρα βγάζουν τα κερατά τους έλα στη θέση του λιγάκι του ανθρώπου τι αγώνα μπορεί να δίνει για να κρατήσει ανοιχτό το μαγαζί. Συμφωνώ και ξέρω από πρώτο χέρι τι αγώνα θέλει. Αλλά δυστυχώς είναι έτσι τα πράγματα. Αν σε δύο μήνες το μαγαζάκι της γειτονιάς κλείσει ο φίλος μένει ξεκρέμαστος! Αν ήταν για κανένα σέρβις ή για αγορά καινούργιου εννοείται ναι
soteras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνώ και ξέρω από πρώτο χέρι τι αγώνα θέλει. Αλλά δυστυχώς είναι έτσι τα πράγματα. Αν σε δύο μήνες το μαγαζάκι της γειτονιάς κλείσει ο φίλος μένει ξεκρέμαστος! Αν ήταν για κανένα σέρβις ή για αγορά καινούργιου εννοείται ναι Σωστό και αυτό απλά τώρα ξέρεις πολύ σκέφτονται να πάρω το ρίσκο και να βοηθήσω τον ανθρωπάκο εκεί πέρα ή να πάω στην εταιρία.Τι να πω ας σκεφτει ο φιλος σοβαρα τι προτιμαει.Αλλιως πιστεύω αν συμπληρώσει τη φόρμα που κάπου περιφερετε με τη χρηση θελει τον υπολογιστη και τι ποσο μπορει να διαθεση ισως μπορει να βρει και νεο ολοκληρο να παρει. 1
Kostassoum Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 το κατάστημα υπάρχει χρόνια εκεί τώρα αν λόγο κρίσης κλείσει τι να πω! Πάντως βρήκα και στα μεταχειρησμένα κάποιες καλές περιπτώσεις που έχουν ακόμα εγγύηση και το σκέφτομαι ακόμα!
zitsos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Βαιβαια τη ενοης...να εμπιστευτω?μετ/νο περνεις...εχει διαφωρα απο αυτο που πουλανε και εχει ακομα χρονο απο την εγκηιση μην τα μπερδεβουμε...αλο ενα μηχανημα 3τιες με ενα μηνα εγκηιση και αλλο εμα μηχανημα 2 μηνων με δυο χρονια εγκηιση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα