stefant24 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Cute πορτοφολάκια απ'τα Accessorize: Χμμμ ..... ωραίο άλλη μια ιδέα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζψ αν δε ξέρουμε τα γούστα μιας κοπέλας ειναι αποτυχία να της αγοράζουμε ποντικακια και σκατουλάκια και να μη της αρέσουν. Αν στη κοπέλα μου έδινα κάτι τέτοιο, θα έπεφτε παντοφλάρα.
*nenya* Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μα φυσικά! The point is, αφού δεν ξέρουμε ουσιαστικά και πολλά για την κοπελιά, ό,τι και να πούμε είναι risky choice. Ο ΣτεφάνΤ ξέρει μόνο. [αν ξέρει] 1
φιρίκι Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 .... Θα πάρω από τώρα ένα Καλασνικοφ για δώρο και μαζί ένα TT πιστόλι . Καλά πλάκα κάνετε ρε παιδιά Οχι και λυπάμαι εάν έδωσα αυτήν την εντύπωση. Ενα κομψό ζευγάρι σκουλαρίκια είναι καλή επιλογή κατα την ταπεινή μου άποψη. Το ίδιο και ο Classic που βγαίνει και σε ένα σωρό σχέδια και χρώματα και προσφέρει μια (εξαιρετική) κούτσικη λάμα, ψαλιδάκι, τσιμπιδάκι, λίμα για νύχια. Μια πιο κλασική επιλογή, χάρισέ της λουλούδια... κάτι ήδη νεκρό που θα το κρατήσει για δυο μέρες.
stefant24 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζψ αν δε ξέρουμε τα γούστα μιας κοπέλας ειναι αποτυχία να της αγοράζουμε ποντικακια και σκατουλάκια και να μη της αρέσουν. Αν στη κοπέλα μου έδινα κάτι τέτοιο, θα έπεφτε παντοφλάρα. Μα φυσικά! The point is, αφού δεν ξέρουμε ουσιαστικά και πολλά για την κοπελιά, ό,τι και να πούμε είναι risky choice. Ο ΣτεφάνΤ ξέρει μόνο. [αν ξέρει] Αυτό που είπα που προηγουμένως δεν το είπα έτσι , το είπα επειδή γνωρίζω ότι της αρέσουν κάτι τέτοια και τρελαίνεται Οχι και λυπάμαι εάν έδωσα αυτήν την εντύπωση. Ενα κομψό ζευγάρι σκουλαρίκια είναι καλή επιλογή κατα την ταπεινή μου άποψη. Το ίδιο και ο Classic που βγαίνει και σε ένα σωρό σχέδια και χρώματα και προσφέρει μια (εξαιρετική) κούτσικη λάμα, ψαλιδάκι, τσιμπιδάκι, λίμα για νύχια. Μια πιο κλασική επιλογή, χάρισέ της λουλούδια... κάτι ήδη νεκρό που θα το κρατήσει για δυο μέρες. Α τότε ναι. Νταξει mate δεν προσβάλλομαι
zio10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ακόμα δεν δόθηκε η κατάλληλη ευκαιρία για να προχωρήσω και να λύσω το άγχος κάποιων. Α τελικά σήμερα διαπίστωσα ότι δεν κάνει latin(αν και κάποια στιγμή είχε παρακολουθήσει κάποια μαθήματα) αλλά σύγχρονο (τι πάει να πει αυτό ρε παιδιά γιατί δεν έχω καθόλου επαφή με τα είδη χορού????) Θα πάρω από τώρα ένα Καλασνικοφ για δώρο και μαζί ένα TT πιστόλι . Καλά πλάκα κάνετε ρε παιδιά Φαντάζομαι τσιφτετελοειδή τύπου Κιάμος, Δημάκης, Πάολα κλπ Για δώρο εγώ επιμένω να παίξεις με κάτι πιο σίγουρο, αυτά που σου έγραψα και στην αρχή (άρωμα-καλλυντικό, χαριτωμένη θήκη κινητού, χειμωνιάτικο αξεσουάρ τύπου σκούφος, γάντια, κασκόλ, καπέλο) 1
stefant24 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Φαντάζομαι τσιφτετελοειδή τύπου Κιάμος, Δημάκης, Πάολα κλπ Για δώρο εγώ επιμένω να παίξεις με κάτι πιο σίγουρο, αυτά που σου έγραψα και στην αρχή (άρωμα-καλλυντικό, χαριτωμένη θήκη κινητού, χειμωνιάτικο αξεσουάρ τύπου σκούφος, γάντια, κασκόλ, καπέλο) Το πρώτο ποστ σου με έκανε να κλαίω από τα γέλια . Για δώρο και εγώ προς εκεί κινούμαι αλλά μωρέ αδερφέ θέλω να της δώσω το δώρο στις 25/12 ή στις 31/12 IF YOU KNOW WHAT I MEAN 1
theoritikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το πρώτο ποστ σου με έκανε να κλαίω από τα γέλια . Για δώρο και εγώ προς εκεί κινούμαι αλλά μωρέ αδερφέ θέλω να της δώσω το δώρο στις 25/12 ή στις 31/12 IF YOU KNOW WHAT I MEAN Κοντεύουν Χριστούγεννα και ακόμα δεν έχεις αποφασίσει... Just sayin' ..
zio10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Κοντεύουν Χριστούγεννα και ακόμα δεν έχεις αποφασίσει... Just sayin' .. Ε μπορεί να το πάει για πρωτοχρονιά! Επίσης stefant μπορείς να ντυθείς και Αη-Βασίλης και να της δώσεις το δώρο!
stefant24 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ε μπορεί να το πάει για πρωτοχρονιά! Επίσης stefant μπορείς να ντυθείς και Αη-Βασίλης και να της δώσεις το δώρο! Δεν έχω πολύ καιρό για να χοντρύνω και να βγάλω άσπρα γένια Κοντεύουν Χριστούγεννα και ακόμα δεν έχεις αποφασίσει... Just sayin' .. Δώρο έχω αποφασίσει (σε μέσες άκρες με βάση αυτά που έχετε προτείνει)
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Οταν το αγοράσεις, πάρε κ μια κάρτα αλλαγής για κάθε ενδεχόμενο. Καλύτερα να ειναι πολυκατάστημα, μπορεί να χρριαστεί να το αλλάξεις με κάτι για σένα αν η φάση στραβώσει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και κράτα μας ενήμερους.
stefant24 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Οταν το αγοράσεις, πάρε κ μια κάρτα αλλαγής για κάθε ενδεχόμενο. Καλύτερα να ειναι πολυκατάστημα, μπορεί να χρριαστεί να το αλλάξεις με κάτι για σένα αν η φάση στραβώσει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και κράτα μας ενήμερους. ΟΚΚΚΚ!!!!!! BTW θα πας στην επόμενη συνάντηση των Αθηναίων Insomniacs για να σε γνωρίσω από κοντά??
stefant24 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ναι μπορεί να βρεθούμε εκεί Θα σαι μάλλον ο πρώτος που θα μάθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα