Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε περίπτωση που είναι έξω

Αν έβλεπες τι βλέπουν τα μάτια και ειδικά τα παιδιά της 4ης Δημοτικού τι κάνουν και ιδιαίτερα τα κοριτσάκια θα διακιολογούσες την ερώτησή μου

ΤΟ ΤΡΟΛ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ

Δεν τρολαρω. Ενα καλαμπούρι έκανα.

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδικό είναι εντελώς αυτό που σου ανέφερα, αλλα το σκέφτηκα να μου ρίξει κάποιος κάτω απο την πόρτα ένα τέτοιο χαρτάκι ή να το βαλει στο κουτί του ταχυδρομείου και μου φάνηκε τόσο ρομαντικό....

σκέφτηκα να το διαβάζω και πόσο θα με έκανε να έχω ένα πλατύ χαμόγελο

Φέτος όταν έρθουν οι καλικάντζαροι, αντί για φιστίκια και καρύδια αυτό θα σε ρίξουν

• Like 1
Δημοσ.

παιδικό είναι εντελώς αυτό που σου ανέφερα, αλλα το σκέφτηκα να μου ρίξει κάποιος κάτω απο την πόρτα ένα τέτοιο χαρτάκι ή να το βαλω στο κουτί του ταχυδρομείου και μου φάνηκε τόσο ρομαντικό....

Τώρα με αφορμή αυτό που είπες θυμήθηκα κάτι που είχα κάνει στο Δημοτικό , και συγκεκριμένα ήταν αν θυμάμαι καλά είχα δωρήσει μπρόστα και ευθέως σε όλους τους συμμαθητές μου ένα δαχτυλίδι της αδερφής μου σε ένα κορίτσι που αγαπούσα και με κυνήγαγε σε ολόκληρο το σχολείο 

• Like 1
Δημοσ.

"ποιον άντρα αγαπάς"

ούτε σε θέλω, ουτε θέλεις να κάνουμε σεξ, ούτε θελεις να τα φτιάξουμε...

ακριβως αυτό

"ποιον άντρα αγαπάς;"

Δημοσ.

Γεια σε όλους σας δημιουργώ αυτό το θέμα με αφορμή την μη οικειότητα μου με τι δώρα κάνουμε σε κορίτσι(α) χωρίς να γνωρίζουμε και πάρα πολλά για αυτήν (είναι συμμαθήτρια μου) και να το πω στην γλώσσα των πολλών να κάνουμε KONE . Σκεφτόμουν να κάνω ένα δώρο στην κοπέλα αυτή την ημέρα των γενέθλιων της (2 weeks ago) αλλά είπα άσε μην κάνεις κάτι στραβά και φας σφαλιάρα ή ότι άλλο συνεπάγεται με αυτό. ΤΩΡΑ που πλησιάζουν τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ λέω πως είναι καλό το κλίμα για ΔΩΡΟ . ΑΛΛΑ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής δεν ξέρω τι δώρο θα κάνω . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ INSOMNIA ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. Αν το θέμα συνεχιστεί μπορούν και κοπέλες να αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κάτι αγόρια και δεν γνωρίζουν τι δώρο να τους κάνουν αν βέβαια υπάρχουν. Προς το παρόν ζητάω ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ INSOMNIA

Υποθέτω είστε μαθητές λυκείου. Επειδή μερικές φορές ειμαι κάπως παλιομοδιτης / ρομαντικός (γκουχ γκουχ) σε τέτοια θέματα, μπορείς να της πας ενα cd με κάποιον singer που της αρέσει. Αυθεντικό. Ή κανα cd στο οποίο θα έχεις γράψει τραγούδια που της αρέσουν. Μαζί μια ωραία ευχετήρια κάρτα. Σαν δεύτερη επιλογή κάποιο άρωμα. Αυθεντικό επίσης.

• Like 2
Δημοσ.

"ποιον άντρα αγαπάς"

ούτε σε θέλω, ουτε θέλεις να κάνουμε σεξ, ούτε θελεις να τα φτιάξουμε...

ακριβως αυτό

"ποιον άντρα αγαπάς;"

Ασ' το καλύτερα θα πέσει καζούρα για τουλάχιστον 1 μήνα από όλο το Λύκειο

Δημοσ.

Τώρα με αφορμή αυτό που είπες θυμήθηκα κάτι που είχα κάνει στο Δημοτικό , και συγκεκριμένα ήταν αν θυμάμαι καλά είχα δωρήσει μπρόστα και ευθέως σε όλους τους συμμαθητές μου ένα δαχτυλίδι της αδερφής μου σε ένα κορίτσι που αγαπούσα και με κυνήγαγε σε ολόκληρο το σχολείο 

ε κάνατε κάτι ωραία όταν ημασταν στο σχολείο

εμενα το πιο κορυφαίο ήταν που μπαίνω στο σχολείο και με κοιτούσα όλοι με το που πάτησα το ποδι μου

απο μακριά βλέπω μια φίλη να μου κανει νοήματα

λεω τι τρέχει ρε γαμώτο

και πως κοιτάζω τον τοιχο και κάποιος είχα γράψει με τεράστια γραμματα

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΑΓΑΠΩ

Τωρα το σαγαπω έχω να το ακούσω κάτι χρόνια....

η τελευταία εκδήλωση συναισθημάτων που μου έγινε, είναι να με παρει ο άλλος μεθυσμένος απο απόκρυψη και να μου πει "δεν το είχα καταλάβει αλλά τελικα μου αρέσεις", κράτησε και καλά την ανωνυμία του και την άλλη μέρα ξεμεθυστος πια, το παιζε πάλι δύσκολος και με έβριζε...

λέω οκ...

Δημοσ.

Υποθέτω είστε μαθητές λυκείου. Επειδή μερικές φορές ειμαι κάπως παλιομοδιτης / ρομαντικός (γκουχ γκουχ) σε τέτοια θέματα, μπορείς να της πας ενα cd με κάποιον singer που της αρέσει. Αυθεντικό. Ή κανα cd στο οποίο θα έχεις γράψει τραγούδια που της αρέσουν. Μαζί μια ωραία ευχετήρια κάρτα. Σαν δεύτερη επιλογή κάποιο άρωμα. Αυθεντική επίσης.

Κοίταξε για άρωμα το έχω σκεφτεί πολύ αλλά λέω τώρα τι θα της αρέσει και τι όχι , γιατί πχ. μπορεί να πάρω Giogio Armani και στο τέλος να θέλει ή να της αρέσει D&G κατάλαβες . Για cd δεν γνωρίζω ποιος/ποια είναι ο αγαπήμενος/η τραγουδιστής/στρια γιατί τα ακούει όλα (εκτός από τα ελληνικά , τα λαικά κτλ.)

ε κάνατε κάτι ωραία όταν ημασταν στο σχολείο

εμενα το πιο κορυφαίο ήταν που μπαίνω στο σχολείο και με κοιτούσα όλοι με το που πάτησα το ποδι μου

απο μακριά βλέπω μια φίλη να μου κανει νοήματα

λεω τι τρέχει ρε γαμώτο

και πως κοιτάζω τον τοιχο και κάποιος είχα γράψει με τεράστια γραμματα

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΑΓΑΠΩ

Τωρα το σαγαπω έχω να το ακούσω κάτι χρόνια....

η τελευταία εκδήλωση συναισθημάτων που μου έγινε, είναι να με παρει ο άλλος μεθυσμένος απο απόκρυψη και να μου πει "δεν το είχα καταλάβει αλλά τελικα μου αρέσεις", κράτησε και καλά την ανωνυμία του και την άλλη μέρα ξεμεθυστος πια, το παιζε πάλι δύσκολος και με έβριζε...

λέω οκ...

Καλά ντε δεν είσαι και 30 χρονών τα παραλές άλλωστε δεν είσαι άσχημη και μου φαίνεται περίεργο αυτό που μου είπες

Δημοσ.

Κοίταξε για άρωμα το έχω σκεφτεί πολύ αλλά λέω τώρα τι θα της αρέσει και τι όχι , γιατί πχ. μπορεί να πάρω Giogio Armani και στο τέλος να θέλει ή να της αρέσει D&G κατάλαβες . Για cd δεν γνωρίζω ποιος/ποια είναι ο αγαπήμενος/η τραγουδιστής/στρια γιατί τα ακούει όλα (εκτός από τα ελληνικά , τα λαικά κτλ.)

Οκ αποκλείεις τοτε το cd. Ε κοίτα με το άρωμα δύσκολο να μης της αρέσει κάτι. Λιγο η πολυ. Θα σε βοηθήσει και η πωλήτρια να το διαλέξεις. Κάποιο αξεσουάρ που φοράει και της αρέσει θα ηταν άλλη μια επιλογή. Πχ κάποιο είδους κόσμημα. Κάτι το το χέρι / λαιμό. Ή κάτι ρουχοειδές.

Δημοσ.

Πάνε στα outlet και πάρε της ένα ρούχο

Δεν είναι ότι δεν το σκέφτηκα και αυτό αλλά λέω άσε μην μπλέξω με αυτά και μάλιστα για κορίτσια γιατί θα βγω σακατομένος γιατί ποιος ξέρει τι ακριβώς θέλει και τι όχι να για παράδειγμα ρώτα κάποια κορίτσια από το insomnia και θα καταλάβεις ότι σε τέτοια ζητήματα δεν βγάζεις πέρα με κορίτσια

Οκ αποκλείεις τοτε το cd. Ε κοίτα με το άρωμα δύσκολο να μης της αρέσει κάτι. Λιγο η πολυ. Θα σε βοηθήσει και η πωλήτρια να το διαλέξεις. Κάποιο αξεσουάρ που φοράει και της αρέσει θα ηταν άλλη μια επιλογή. Πχ κάποιο είδους κόσμημα. Κάτι το το χέρι / λαιμό. Ή κάτι ρουχοειδές.

Μωρέ λες ... κάτσε να πέσουν οι εκπτώσεις και βλέπω τι θα κάνω  :P  :P  :P  :P

Δημοσ.

Κάτι θα βρεις. Σου έχω εμπιστοσύνη. Και δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι πανάκριβο. Ανάλογα το budget του καθενός πάντα. Αν ειναι σωστή θα το εκτιμήσει οτι και να πάρεις

Δημοσ.

Δεν είναι ότι δεν το σκέφτηκα και αυτό αλλά λέω άσε μην μπλέξω με αυτά και μάλιστα για κορίτσια γιατί θα βγω σακατομένος γιατί ποιος ξέρει τι ακριβώς θέλει και τι όχι να για παράδειγμα ρώτα κάποια κορίτσια από το insomnia και θα καταλάβεις ότι σε τέτοια ζητήματα δεν βγάζεις πέρα με κορίτσια

Μωρέ λες ... κάτσε να πέσουν οι εκπτώσεις και βλέπω τι θα κάνω :P :P :P :P

Θα την πάρεις ένα slim fit running πανταλόνι, εάν δεν της αρέσει τι αλλάζει.άμα είναι 150 κιλά, πάσο.πάρε της 5 κιλά λουκάνικα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...