stefant24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι θα βρεις. Σου έχω εμπιστοσύνη. Και δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι πανάκριβο. Ανάλογα το budget του καθενός πάντα. Αν ειναι σωστή θα το εκτιμήσει οτι και να πάρεις Ξέρεις τι κακά τα ψέματα έχετε προτείνει τώρα τελευταία πολύ έξυπνες ιδέες και είμαι σε κάπως άβολη κατάσταση λοιπόν νομίζω πως θα δω πως εξελίσσεται η ροή των πραγμάτων μέσα σε αυτές τις 3-5 μέρες και ειδοποιώ για να μου πείτε τελικά τι ακριβώς θα κάνω Θα την πάρεις ένα slim fit running πανταλόνι, εάν δεν της αρέσει τι αλλάζει.άμα είναι 150 κιλά, πάσο.πάρε της 5 κιλά λουκάνικα ΟΧΙ ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ
Glikos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρεις τι κακά τα ψέματα έχετε προτείνει τώρα τελευταία πολύ έξυπνες ιδέες και είμαι σε κάπως άβολη κατάσταση λοιπόν νομίζω πως θα δω πως εξελίσσεται η ροή των πραγμάτων μέσα σε αυτές τις 3-5 μέρες και ειδοποιώ για να μου πείτε τελικά τι ακριβώς θα κάνω ΟΧΙ ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ Εδω είμαστε day and night. Ενημέρωσε και σου λέμε. 2
stefant24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Εδω είμαστε day and night. Ενημέρωσε και σου λέμε. ΤΗΑΝΚ ΥΟU ALL IN ADVANCE 1
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Κοίταξε για άρωμα το έχω σκεφτεί πολύ αλλά λέω τώρα τι θα της αρέσει και τι όχι , γιατί πχ. μπορεί να πάρω Giogio Armani και στο τέλος να θέλει ή να της αρέσει D&G κατάλαβες . Για cd δεν γνωρίζω ποιος/ποια είναι ο αγαπήμενος/η τραγουδιστής/στρια γιατί τα ακούει όλα (εκτός από τα ελληνικά , τα λαικά κτλ.) Καλά ντε δεν είσαι και 30 χρονών τα παραλές άλλωστε δεν είσαι άσχημη και μου φαίνεται περίεργο αυτό που μου είπες Πάρ'το πίσω αυτό φίλε γιατί κάπου εκεί πρέπει να είναι!
stavi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 όσο μεγαλώνεις τα σαγαπω τα λες όλο και με πιο πολύ προσοχή... μόνο τοτε έχει αξία 3
stefant24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Πάρ'το πίσω αυτό φίλε γιατί κάπου εκεί πρέπει να είναι! Αλήθεια ρε ΖIO10 και την έκανα για 20 και πολλά είπα 1
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Εδω είμαστε day and night. Ενημέρωσε και σου λέμε. Και παντός θέματος να συμπληρώσω! 2
stefant24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 όσο μεγαλώνεις τα σαγαπω τα λες όλο και με πιο πολύ προσοχή... μόνο τοτε έχει αξία ΕΓΡΑΨΕΣ 1
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 όσο μεγαλώνεις τα σαγαπω τα λες όλο και με πιο πολύ προσοχή... μόνο τοτε έχει αξία Ναι αλλά είδες ότι το "παιδιάστικο" θυμάσαι ακόμα... 1
stefant24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Και παντός θέματος να συμπληρώσω! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝSOMNIA ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ 1
Glikos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Και παντός θέματος να συμπληρώσω! Έτσι! Παντός θέματος. Καιρού. Οικονομικής κατάστασης. Πυρηνικής έκρηξης. Τα πάντα όλα. 2
stefant24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ναι αλλά είδες ότι το "παιδιάστικο" θυμάσαι ακόμα... Ε αυτά θα θυμάται όπως και κάποιο άλλοι 1
iCyd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 η τελευταία εκδήλωση συναισθημάτων που μου έγινε, είναι να με παρει ο άλλος μεθυσμένος απο απόκρυψη και να μου πει "δεν το είχα καταλάβει αλλά τελικα μου αρέσεις", κράτησε και καλά την ανωνυμία του και την άλλη μέρα ξεμεθυστος πια, το παιζε πάλι δύσκολος και με έβριζε... λέω οκ... Το παλικαρι που ειχατε βγει για μπυρα και στην ελεγε για τα ρουχα θα ηταν 1
stefant24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι! Παντός θέματος. Καιρού. Οικονομικής κατάστασης. Πυρηνικής έκρηξης. Τα πάντα όλα. ΧΕΣΡΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ Glikos 1
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μ'αρέσει που εκεί που θέλεις να δώσεις έμφαση βάζεις κεφαλαία! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα