stefant24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μ'αρέσει που εκεί που θέλεις να δώσεις έμφαση βάζεις κεφαλαία! AΦΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ 1
Gaming_alone Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ο καλύτερος δάσκαλος είναι οι ταινίες και σειρές. Ξεκινάμε με το Κων/ & Ελένης με τα ματια 14 στον Φουστάνο. Επειτα παμε για και το "και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη" για τον ακαλυπτο παντα, και λιγο συναισθημα με τους Δυο ξενους. Μετα αμα δε βγαλεις ακρη λιγο HITCH, και αμα τα πηγαινεις καλα "Ο αντρας που αγαπουσε τις γυναικες", γαλλικη περιπου του '80. Επειτα αμα φας τα @@ σου, London (2005) (Μη παρεις ναρκωτικα). Ουφ αυτα! σε 1 μηνα εισαι ετοιμος!!! That's all folks! Μη το ζοριζεις, βγαλε την για παγωτο, ή για καμια κρεπα, μισα/μισα να τα πληρωσετε, μην ακους τι σου λενε, εεε αντε και καμια βολτα σε κανενα δρομο και πιαστη και φιλα τη. Με τοσο μπλα μπλα κανεις δε,,,πως να το πω..;;; έκανε κάτι. Και μια συμβουλη, στο πολεμο παντα με το κρανος σου.
nick#18 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αν και το διαβασα το thread.. Θα γινω ακυρος και θα πω.. παρτης ενα powerbank! 10000+ mAh.. Θα το εκτιμησει 100% αφου θα λιωνει ακομα περισσοτερο πανω απο το ζμαρτφον της! 1
stefant24 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ο καλύτερος δάσκαλος είναι οι ταινίες και σειρές. Ξεκινάμε με το Κων/ & Ελένης με τα ματια 14 στον Φουστάνο. Επειτα παμε για και το "και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη" για τον ακαλυπτο παντα, και λιγο συναισθημα με τους Δυο ξενους. Μετα αμα δε βγαλεις ακρη λιγο HITCH, και αμα τα πηγαινεις καλα "Ο αντρας που αγαπουσε τις γυναικες", γαλλικη περιπου του '80. Επειτα αμα φας τα @@ σου, London (2005) (Μη παρεις ναρκωτικα). Ουφ αυτα! σε 1 μηνα εισαι ετοιμος!!! That's all folks! Μη το ζοριζεις, βγαλε την για παγωτο, ή για καμια κρεπα, μισα/μισα να τα πληρωσετε, μην ακους τι σου λενε, εεε αντε και καμια βολτα σε κανενα δρομο και πιαστη και φιλα τη. Με τοσο μπλα μπλα κανεις δε,,,πως να το πω..;;; έκανε κάτι. Και μια συμβουλη, στο πολεμο παντα με το κρανος σου. Eμένα πάντως μου άρεσε περισσότερο το spoiler Αν και το διαβασα το thread.. Θα γινω ακυρος και θα πω.. παρτης ενα powerbank! 10000+ mAh.. Θα το εκτιμησει 100% αφου θα λιωνει ακομα περισσοτερο πανω απο το ζμαρτφον της! Επειδή είμαι μανιακός με την τεχνολογία αυτό σκέφτηκα με την πρώτη αλλά λέω στο τέλος μη το πετάξει στα σκουπίδια και κρίμα τα 50-60 ευρώ επειδή δεν κατάταλαβε πως να το χρησιμοποιήσει 1
nick#18 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 xiaomi απο 20ευρω στο ελλαδισταν το 5000.. και κατι ψιλα ακομα το 10000.. ας μην παρει και πολυ καλο το πολυ πολυ.. εχει κατι φθηνα με 15 ευρω και μπολικα mAh! Προσωπικα.. επειδη εχω.. και η δικια μου το εχει λιωσει.. θα της παρω ενα για τις γιορτες.. Γενικα απο οτι εχω παρατηρησει 9/10 λενε δεν εχω μπαταρια!
theoritikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Διαβάζοντας όλα αυτα τα 'παιδικά' θυμήθηκα που κάποτε στο δημοτικό με 'αγαπουσε' ένα κοριτσάκι και εγώ ο χαζός ετρεχα μακριά της όταν την έβλεπα Για να είμαστε on topic δοκίμασε να της πάρεις κανένα χαριτωμένο γκατζετακι. Έχει πολλά τέτοια στο κινεζοbay 1
stefant24 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Διαβάζοντας όλα αυτα τα 'παιδικά' θυμήθηκα που κάποτε στο δημοτικό με 'αγαπουσε' ένα κοριτσάκι και εγώ ο χαζός ετρεχα μακριά της όταν την έβλεπα Για να είμαστε on topic δοκίμασε να της πάρεις κανένα χαριτωμένο γκατζετακι. Έχει πολλά τέτοια στο κινεζοbay Aν ήταν και όμορφη τότε είχες κάνει μεγάλη πατάτα .
Kostasspil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) γραψε της ενα ποιημα στο πεζοδρομιο του σπιτιου της με υγρο πυρ Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2015 από Kostasspil 2
stefant24 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 γραψε της ενα ποιημα στο πεζοδρομιιο του σπιτιου της με υγρο πυρ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ ΕΤΣΙ
stavi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 ξέρω τι να της πάρεις; σήμερα πήγα και συνάντησα μια φίλη που είχε βγάλει πάγκο με δικά της πραγματάκια που τα κάνει με τη ραπτομηχανή πήρα καποια για να την ενισχύσω... νομίζω ότι θα το εκτιμούσε αν της έπαιρνες κάτι χειροποίητο έχει και άλλα πραγματάκια.. νεσεσεράκια αυτό είναι για να βάζεις μέσα πραγματάκια... σκουλαρίκια, ή και σαν πορτοφολάκι 3
Glikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Σκουφο-κούνελο είναι? Γράψε λάθος. Τώρα διάβασα το υπόλοιπο σχόλιο σου.
stefant24 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 ξέρω τι να της πάρεις; σήμερα πήγα και συνάντησα μια φίλη που είχε βγάλει πάγκο με δικά της πραγματάκια που τα κάνει με τη ραπτομηχανή πήρα καποια για να την ενισχύσω... νομίζω ότι θα το εκτιμούσε αν της έπαιρνες κάτι χειροποίητο έχει και άλλα πραγματάκια.. νεσεσεράκια αυτό είναι για να βάζεις μέσα πραγματάκια... σκουλαρίκια, ή και σαν πορτοφολάκι Είσαι Θεσσαλονίκη έτσι ??? Κοίταξε δεν είναι ότι δεν μου άρεσε γιατί θα είναι τότε ψέμα , αλλά περιμένω τις εξελίξεις των 3 αυτών ημερών και άμα είναι σου λέω να μου στείλεις κανένα
j0hnn1e Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ ΕΤΣΙ Εδω δώρο θες να της κάνεις απο το πουθενα, λίγο stalking να βρείς την διευθυνση θα μας πειράξει? Παρτην απο πίσω (εννοώ ακουλούθα τη, μην με παρεξηγήσουν κιόλας) και δες που μένει. Ευκολάκι.
stefant24 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Εδω δώρο θες να της κάνεις απο το πουθενα, λίγο stalking να βρείς την διευθυνση θα μας πειράξει? Παρτην απο πίσω (εννοώ ακουλούθα τη, μην με παρεξηγήσουν κιόλας) και δες που μένει. Ευκολάκι. Kαλά για αυτό βρίσκεται λύση
Kostasspil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Παρτην απο πίσω Να τι δωρο να της κανεις 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα