doctorized Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εκτός από αλλαγή σκληρού δίσκου, πώς διορθώνεται το πρόβλημα που φαίνεται στην εικόνα;
Apsinthos07 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Για κάνε και ένα τσεκ με hd sentinel. Μάλλον πας για καινούργιο σκληρό...
vampirakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 κάνε ένα repair με hdd regenerator . λογικά θα συνεχίσει να δουλεύει απροβλημάτιστα ο δίσκος σου για κάποιο καιρό.επίσης αν είσαι εντός εγγύησης, πάρε τα αρχεία σου backup και δώσ' τον για αντικατάσταση. 1
doctorized Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ και κάποιες ώρες παίρνω backup όλα τα αρχεία. Δεν ξέρω αν είναι εντός εγγύησης, δε νομίζω να είναι εντός εγγύησης. Παραθέτω εικόνα από το hd sentinel. Θα δοκιμάσω τώρα το hdd regenerator.
SOAD1981 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 εχεις παρατηρησει καθυστερηση στο συστημα?
doctorized Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Αναρτώ τα αποτελέσματα του hdd regenerator. Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα καθυστερήσεις καθώς ο δίσκος αυτός είναι δευτερεύον, το λειτουργικό είναι εγκατεστημένο σε άλλον, αυτός χρησιμεύει σαν αποθηκευτικός χώρος. Το μόνο που παρατήρησα ήταν η ενημέρωση της μητρικής στην αρχή όταν μπουτάρει το pc που με ενημέρωσε για πρόβλημα στο S.M.A.R.T. του εν λόγω δίσκου. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα dalays που λέει το hdd regenerator τι ειναι;
vampirakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν: 1ον τα delays είναι καθυστερήσεις στο "διάβασμα" τις επιφάνειας του δίσκου στα ανάλογα sectors. 2ον έκανες Prescan, καλά θα ήταν να κάνεις ένα badscan WITH repair και να μας δείξεις τα αποτελέσματα. Ο δίσκος σίγουρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση σημαντικών αρχείων, αλλά μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για προσωρινά αρχεία που δεν σε απασχολεί αν τα χάσεις. Κάνε όμως μία το NormalScan να δούμε τι γίνεται και με τα badsrctors.
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ο δίσκος είναι καθυστερημένος και καλά θα κάνει να πάει για ξεκούραση. Εγγύηση έχεις?
doctorized Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 2ον έκανες Prescan, καλά θα ήταν να κάνεις ένα badscan WITH repair και να μας δείξεις τα αποτελέσματα. .... Κάνε όμως μία το NormalScan να δούμε τι γίνεται και με τα badsrctors. Πού φαίνεται ότι πρόκειται για Prescan; Εγώ NormalScan του έβαλα να κάνει με διόρθωση. Σε περίπτωση που έκανα λάθος, το ξανακάνω τώρα. Επιλογή για "badscan" δεν είδα. Ο δίσκος είναι καθυστερημένος και καλά θα κάνει να πάει για ξεκούραση. Εγγύηση έχεις? Όπως είπα παραπάνω φίλε μου ειλικρινά δεν ξέρω. Λογικά δεν έχει. Τον είχα αγοράσει πριν χρόνια, μάλλον από το e-shop, τώρα πόσα δεν θυμάμαι. 5-6 χρόνια σίγουρα έχουν περάσει από τότε μπορεί και (πολλά) περισσότερα.
doctorized Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 H εικόνα από normal scan. Τα delays αυξήθηκαν, γιατί άραγε; Επίσης η κατανομή τους δεν είναι η ίδια με την άλλη εικόνα, γιατί ρε παιδιά; Από την άλλη, δεν βρήκε bad sectors, γιατί;
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 H εικόνα από normal scan. Τα delays αυξήθηκαν, γιατί άραγε; Επίσης η κατανομή τους δεν είναι η ίδια με την άλλη εικόνα, γιατί ρε παιδιά; Από την άλλη, δεν βρήκε bad sectors, γιατί; Η εικόνα είναι σχηματική. Τον αριθμό θα κοιτάς. Αν τα delay ήταν 1-2 δεν θα είχες ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά τώρα με τόσα βάλτον στην άκρη και πάρε άλλον.
doctorized Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Η εικόνα είναι σχηματική. Τον αριθμό θα κοιτάς. Αν τα delay ήταν 1-2 δεν θα είχες ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά τώρα με τόσα βάλτον στην άκρη και πάρε άλλον. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Είχα έναν άλλον στην άκρη σαν αποθήκη παιχνιδιών και πέρασα όλα τα αρχεία σε εκείνον. Απλώς ήλπιζα ότι μπορεί να υπήρχε τρόπος να τον σώσω. Να είστε όλοι καλά!! Καλή σας μέρα! 1
vampirakos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Τα delays είναι όντως αρκετά. οπότε τον αφήνεις στην άκρη. επίσης bad sectors δεν σου εμφανίζει γιατί έχουν γίνει reallocate 2053 sectors, κάτι που είναι κακό. Αν έχεις χρόνο να ασχοληθείς, κάνε τον ένα low level format (write with zeros) και μετά κάνε ξανά ένα scan με το HDDregen.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα