Kostasspil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 οσο αφορα τα λεξικα, για οσους δεν το γνωριζουν ηδη, ο Chrome 47 πλεον υποστηριζει την ταυτοχρονη χρηση πολλαπλων λεξικων μαζι. επομενως μπορειτε να εχετε το ελληνικιο και το αγγλικο λεξικο παραλληλα, κατι που δεν ηταν εφικτο με τις προηγουμενες εκδοσεις. ενας ακομη λογος να μην μεινει καποιος στον απαρχαιωμενο Firefox.. Next best thing το Chrome, δηλαδή? Ή είσαι ακόμα σε αναζήτηση κάποιου μετά το "κανόνι" της αλεπούς?
mertaghon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 το εγκατέστησα,όλα καλά ως τώρα τα addons μου δουλευουν
thomasG4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Next best thing το Chrome, δηλαδή? Ή είσαι ακόμα σε αναζήτηση κάποιου μετά το "κανόνι" της αλεπούς? Εδώ και αρκετά χρόνια είναι το next best thing o Chrome, δυστυχώς ή ευτυχώς. 1
Pappous84 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Στον υπολογιστη μου εχω την portable εκδοση 32bit του firefox και εκανα τωρα εγκατασταση την 64bit εκδοση. Τα ανοιξα ενα ενα ξεχωριστα στις ιδιες σελιδες και η καταναλωση μνημης ηταν ακριβως η ιδια οποτε το rip ram δεν στεκει. Καθεσαι και απαντάς στον κάθε καγκουρα...
isspro Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 οσο αφορα τα λεξικα, για οσους δεν το γνωριζουν ηδη, ο Chrome 47 πλεον υποστηριζει την ταυτοχρονη χρηση πολλαπλων λεξικων μαζι.επομενως μπορειτε να εχετε το ελληνικιο και το αγγλικο λεξικο παραλληλα, κατι που δεν ηταν εφικτο με τις προηγουμενες εκδοσεις.ενας ακομη λογος να μην μεινει καποιος στον απαρχαιωμενο Firefox.. Ναι φιλε μου, ότι πεις!!!
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Εγω μονο και μονο που βλεπω σε καθε προγραμματακι που παω να κανω εγκατασταση να μου πεταει να κανω εγκατασταση και τον Chrome δεν τον γουσταρω. Εγω Chrome δεν βαζω που να μεινει ο τελευταιος περιηγητης για το ιντερνετ! 2
amius Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 οσο αφορα τα λεξικα, για οσους δεν το γνωριζουν ηδη, ο Chrome 47 πλεον υποστηριζει την ταυτοχρονη χρηση πολλαπλων λεξικων μαζι. επομενως μπορειτε να εχετε το ελληνικιο και το αγγλικο λεξικο παραλληλα, κατι που δεν ηταν εφικτο με τις προηγουμενες εκδοσεις. ενας ακομη λογος να μην μεινει καποιος στον απαρχαιωμενο Firefox.. Ναι αλλά ο Maxthon π.χ. έχει πιο πρακτική τη χρήση τους.
AlexKane Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καλά, κανένα πλεονέκτημα έναντι του 32μπιτου έχει; Γιατί αν δεν έχει, ποιό το κέρδος; Επί της ουσίας, future proofing ώς προς την ανάπτυξη του λογισμικού από τη Mozilla, περισσότερα tabs και ταχύτερη απόδοση (εφόσον υπάρχει διαθέσιμη RAM) για το χρήστη. Διαφορετικά θα τον έβγαζε στα 16bit
amius Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Για όποιον ενδιαφέτεται: ΧΡΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ: ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΧΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: Firfox 64b: 316MB Maxthon: 21,8MB Edge: 30,2MB Opera 35Beta: 42,1MB
vgiozo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Επί της ουσίας, future proofing ώς προς την ανάπτυξη του λογισμικού από τη Mozilla, περισσότερα tabs και ταχύτερη απόδοση (εφόσον υπάρχει διαθέσιμη RAM) για το χρήστη. Διαφορετικά θα τον έβγαζε στα 16bit Δεν στέκει η σύγκριση με τα 16bit...το ζητούμενο είναι τί υποστηρίζεται καλύτερα και τί τρέχει/λειτουργεί καλύτερα... ....αν η 32μπιτ έκδοση έχει αυτά τα πλεονεκτήματα στα σύγχρονα και τρέχοντα λειτουργικά (7-10άρια), δεν είναι "future proof" να χρησιμοποιείς την 64μπιτ έκδοση...δεν απαιτείται εξάλλου άλλη "πλατφόρμα", δεν σε περιορίζει κάπου σε παρελθούσες εξελίξεις η χρήση της 32μπιτης ...ότε+αν αποκτήσει σαφή πλεονεκτήματα, στην πράξη, η 64μπιτ έκδοση, κι έχει συμβατότητα με καίρια πρόσθετα, τότε θα έχει νόημα. ..καλώς την υποστηρίζουν, αλλά για τον χρήστη η μετάβαση θα έχει νόημα όταν θα υπάρχει σαφές κέρδος... Πιο σημαντικό θεωρώ προσωπικά να βγάλουν έκδοση συμβατή με το UI των Win10... 2
Oxygene Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Σαν Linux user δεν μπορώ παρά να γελάσω με την είδηση 1
amius Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δεν στέκει η σύγκριση με τα 16bit...το ζητούμενο είναι τί υποστηρίζεται καλύτερα και τί τρέχει/λειτουργεί καλύτερα... ....αν η 32μπιτ έκδοση έχει αυτά τα πλεονεκτήματα στα σύγχρονα και τρέχοντα λειτουργικά (7-10άρια), δεν είναι "future proof" να χρησιμοποιείς την 64μπιτ έκδοση...δεν απαιτείται εξάλλου άλλη "πλατφόρμα", δεν σε περιορίζει κάπου σε παρελθούσες εξελίξεις η χρήση της 32μπιτης ...ότε+αν αποκτήσει σαφή πλεονεκτήματα, στην πράξη, η 64μπιτ έκδοση, κι έχει συμβατότητα με καίρια πρόσθετα, τότε θα έχει νόημα. ..καλώς την υποστηρίζουν, αλλά για τον χρήστη η μετάβαση θα έχει νόημα όταν θα υπάρχει σαφές κέρδος... Πιο σημαντικό θεωρώ προσωπικά να βγάλουν έκδοση συμβατή με το UI των Win10... Σωστά!
vgiozo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Γενικά η βελτιστοποίηση του Firefox για ταμπλε΄τες θα έπρεπε να είναι πρώτη προτεραιότητα... Η ΜΣ έκανε εκπληκτική δουλειά με τον ΙΕ στη διεπαφή Metro...όσα παράθυρα και να ανοίξεις, ο ΙΕ παραμένει σπιρτόζικος κι αν φτάσει σε idle το μηχάνημα δεν τρώει παρά μερικά mb... Η διαχείριση εργασιών/μνήμης είναι ένα μεγάλο θέμα στον FF...από τις desktop εκδόσεις είναι σαφώς ο καλύτερος για βαριά χρήση (αν και άλλοι φαίνονται πιο σβέλτοι, κρασάρουν πολύ πιο εύκολα όταν είναι υπό φόρτο), αλλά στις ταμπλέτες έχει πολύ δουλειά να κάνει... ...και προσωπικά με απασχολεί πολύ γιατί θέλω να χρησιμοποιώ σε όλες τις συσκευές μου τον FF + τους σελιδοδείκτες του + τα tags σελιδοδεικτών... ...και δυστυχώς δεν βλέπω να προσπαθεί καν...
Ilias95 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 οσο αφορα τα λεξικα, για οσους δεν το γνωριζουν ηδη, ο Chrome 47 πλεον υποστηριζει την ταυτοχρονη χρηση πολλαπλων λεξικων μαζι. επομενως μπορειτε να εχετε το ελληνικιο και το αγγλικο λεξικο παραλληλα, κατι που δεν ηταν εφικτο με τις προηγουμενες εκδοσεις. ενας ακομη λογος να μην μεινει καποιος στον απαρχαιωμενο Firefox.. Οκ, δεν είναι το ίδιο με αυτό που λες εσύ, αλλά για όσους δεν το ξέρουν υπάρχουν και τέτοια πχ: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greek-english-spell-dictionary/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα