Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτες τις τελευταιες βδομαδες νιωθω χαλια στην σχεση..δεν περναω καθολου καλα και το θεμα ειναι οτι θελω να την χωρισω αλλα δεν εχω την δυναμη να το κανω και φοβαμαι τις συνεπειες..

Καποιος που το εχει κανει και ειναι εμπειρος στο να χωριζει να με διαφωτισει :P

Εκτος απο τον χωρισμο τι θα μπορουσα να κανω για να μπορεσω εστω να πετυχω αυτο που ειχα πριν λιγους μηνες..οταν δεν βαριομουν και δεν ενιωθα ασχημα..

ΘΕΝΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ!

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αφιερωσε της τραγουδια με νοημα, οπως αυτα που ποσταραν οι συμφορουμιτες πιο πανω και αστην να πιασει μονη της το υπονοουμενο.

Δημοσ.

Γιατί ουσιαστικά δεν περναω εγώ καλά και νομίζω ούτε εκείνη αλλά όταν την ρωταω δεν μου λέει τίποτα..τώρα δεν ξέρω απλά τα πράγματα στο παρελθόν ήταν πιο ωραία.. Τώρα έχουν αλλάξει αρκετά προς το χειρότερο.. 5 μήνες είναι αυτοί βέβαια

Δημοσ.

16 είναι και εγω σχεδόν 18 :). Ε ναι το κλασικό ξέρεις..δεν μπορώ να πω με ακρίβεια ίσως φταίει και το σχολείο και το άγχος ..απλά προσπαθώ να φερθω κανονικά αλλά όταν μου λέει πράγματα που δεν μου αρέσουν και δεν ακούγονται ωραία έχω το κακό να νιώθω άσχημα και να της το δείχνω..αυτά συνομοματε ..μάλλον φταιω και εγω φανταζομαι

Δημοσ.

Εκτος απο τον χωρισμο τι θα μπορουσα να κανω για να μπορεσω εστω να πετυχω αυτο που ειχα πριν λιγους μηνες..οταν δεν βαριομουν και δεν ενιωθα ασχημα..

Προτείνω υγρό πυρ.

• Like 14
Δημοσ.

Αυτες τις τελευταιες βδομαδες νιωθω χαλια στην σχεση..δεν περναω καθολου καλα και το θεμα ειναι οτι θελω να την χωρισω αλλα δεν εχω την δυναμη να το κανω και φοβαμαι τις συνεπειες..

Καποιος που το εχει κανει και ειναι εμπειρος στο να χωριζει να με διαφωτισει :P

ΘΕΝΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ!

Εισαι αβοηθητος,στα 18 κανεις δεν εχει τετοια προβληματα,λυπαμαι.

• Like 1
Δημοσ.

16 είναι και εγω σχεδόν 18 :). Ε ναι το κλασικό ξέρεις..δεν μπορώ να πω με ακρίβεια ίσως φταίει και το σχολείο και το άγχος ..απλά προσπαθώ να φερθω κανονικά αλλά όταν μου λέει πράγματα που δεν μου αρέσουν και δεν ακούγονται ωραία έχω το κακό να νιώθω άσχημα και να της το δείχνω..αυτά συνομοματε ..μάλλον φταιω και εγω φανταζομαι

Μήπως δεν τρως, και αυτό ειναι που σου τρώει τα σωθηκά σου να χωρίσεις ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...