SpirosRonto Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Εμ κι εσύ βρες μια στην ηλικία σου μπας και σου κάτσει πιο εύκολα. Αυτο πανω απο ολα! . Αν και δεν ειναι το μοναδικο που με νοιαζει βεβαια..αλλα ειναι κατι που δεν εχω φτασει ακομα (fag here)
NinjaMan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Αφου το εχει πει ο ninjaman θα το δοκιμασω..αξιζει να καψω το σπιτι μου νομιζωΠαντως ειναι λογικο να μην ξερεις τι θελεις απο μια σχεση ακομα, ουτε εγω ηξερα τι ηθελα. Αλλα μετα που απολυθηκα στα 20 απο τον στρατο εκατσα, εστρωσα και σκεφτηκα πολλα πραγματα για την ζωη. Απομακρυνθηκα απο ολους τους συγγενεις, γιατι στο σοϊ μου υπαρχει μια ταση για διαρκης συγκριση και κουτσομπολιο για τις ζωες των αλλων, και αφοσιωθηκα στο να μαζευω εμπειριες με το αντιθετο φυλο. Βεβαια αυτο να ξερεις μου κοστισε και χρημα και χρονο αλλα ηταν κατι που επρεπε να γινει. Κατεληξα λοιπον στα εξης συμπερασματα:1. Ειναι σημαντικο να ταιριαζουν οι ανατομιες του σωματος σας, πχ λεπτο πεος-σφιχτος κολπος. 2. Ειναι σημαντικο να ταιριαζει ο τροπος ζωης σας, τα χομπι και τα στεκια τα οποια συχναζετε. 3. Ειναι σημαντικη η διαφορα ηλικιας και το social status του καθενος. 4. Να μην υπαρχει αποσταση μεταξυ σας, να μπορειτε να βρισκεστε ευκολα. 5. Ειναι σημαντικο να εισαι αφοσιωμενος στο προσωπο με το οποιο βρισκεσαι μαζι εκεινη την περιοδο και να μην σκεφτεσαι καποιο αλλο. Τηρεις αυτους τους κανονες στις μελλοντικες σου σχεσεις και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα. Και κατι ακομα, αυτο αφορα παρελθοντικες κοπελες που δεν καταφερες να ριξεις ποτε σου: Προσφατα ειδα την κοπελα της οποιας ηθελα να γραψω με φωτια το ονομα της στον δρομο (της το ειχα πει οτι σχεδιαζα να το κανω αλλα φοβομουν την αστυνομια) και με γλυκοκοιτουσε παροτι εχει αγορι. Αυτο σημαινει οτι οσο περνανε τα χρονια και καθως αλλαζουμε μας δινονται και δευτερες ευκαιριες για αυτο που πραγματικα θελουμε σε αυτη την ζωη.
DDevil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Παντως ειναι λογικο να μην ξερεις τι θελεις απο μια σχεση ακομα, ουτε εγω ηξερα τι ηθελα. Αλλα μετα που απολυθηκα στα 20 απο τον στρατο εκατσα, εστρωσα και σκεφτηκα πολλα πραγματα για την ζωη. Απομακρυνθηκα απο ολους τους συγγενεις, γιατι στο σοϊ μου υπαρχει μια ταση για διαρκης συγκριση και κουτσομπολιο για τις ζωες των αλλων, και αφοσιωθηκα στο να μαζευω εμπειριες με το αντιθετο φυλο. Βεβαια αυτο να ξερεις μου κοστισε και χρημα και χρονο αλλα ηταν κατι που επρεπε να γινει. Κατεληξα λοιπον στα εξης συμπερασματα: 1. Ειναι σημαντικο να ταιριαζουν οι ανατομιες του σωματος σας, πχ λεπτο πεος-σφιχτος κολπος. 2. Ειναι σημαντικο να ταιριαζει ο τροπος ζωης σας, τα χομπι και τα στεκια τα οποια συχναζετε. 3. Ειναι σημαντικη η διαφορα ηλικιας και το social status του καθενος. 4. Να μην υπαρχει αποσταση μεταξυ σας, να μπορειτε να βρισκεστε ευκολα. 5. Ειναι σημαντικο να εισαι αφοσιωμενος στο προσωπο με το οποιο βρισκεσαι μαζι εκεινη την περιοδο και να μην σκεφτεσαι καποιο αλλο. Τηρεις αυτους τους κανονες στις μελλοντικες σου σχεσεις και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα. Και κατι ακομα, αυτο αφορα παρελθοντικες κοπελες που δεν καταφερες να ριξεις ποτε σου: Προσφατα ειδα την κοπελα της οποιας ηθελα να γραψω με φωτια το ονομα της στον δρομο και με γλυκοκοιτουσε παροτι εχει αγορι. Αυτο σημαινει οτι οσο περνανε τα χρονια και καθως αλλαζουμε μας δινονται και δευτερες ευκαιριες για αυτο που πραγματικα θελουμε σε αυτη την ζωη. Φιλε μη γυρισεις να κοιτάξεις κοπελα που σε απερριψε κάποτε επειδη ξαφνικά αρχισε να σε γλυκοκοιτάει δεν αξιζει το κοπο κατι θα εχει στο μυαλο της. Καλυτερα να σου δοθει δευτερη ευκαιρια με καμια καινουργια.
NinjaMan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε μη γυρισεις να κοιτάξεις κοπελα που σε απερριψε κάποτε επειδη ξαφνικά αρχισε να σε γλυκοκοιτάει δεν αξιζει το κοπο κατι θα εχει στο μυαλο της. Καλυτερα να σου δοθει δευτερη ευκαιρια με καμια καινουργια. Μα ειχαμε συζητησει παρα πολυ στο facebook και απλα εκεινη την περιοδο ειχε αλλα πραγματα στο μυαλο της και δεν ειχε ορεξη για ερωτες και συναισθηματισμους, μου το ειπε και απο κοντα αυτο οταν συναντηθηκαμε. Οπως και να'χει εγω θα συνεχισω να γυμναζομαι,να ομορφαινω και να αλλαζω τον εαυτο μου και το ξερω οτι καποια στιγμη θα μου δωθει η ευκαιρια να απολαυσω σεξ μαζι της που θα με μεταφερει σε αλλη διασταση. Ειναι σαν μια στρατιωτικη επιχειρηση για μενα που χρειαζεται χρονια για να επιτευχθει αυτη η κοπελα. 1
DDevil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μα ειχαμε συζητησει παρα πολυ στο facebook και απλα εκεινη την περιοδο ειχε αλλα πραγματα στο μυαλο της και δεν ειχε ορεξη για ερωτες και συναισθηματισμους, μου το ειπε και απο κοντα αυτο οταν συναντηθηκαμε. Οπως και να'χει εγω θα συνεχισω να γυμναζομαι,να ομορφαινω και να αλλαζω τον εαυτο μου και το ξερω οτι καποια στιγμη θα μου δωθει η ευκαιρια να απολαυσω σεξ μαζι της που θα με μεταφερει σε αλλη διασταση. Ειναι σαν μια στρατιωτικη επιχειρηση για μενα που χρειαζεται χρονια για να επιτευχθει αυτη η κοπελα. Καλη τύχη φιλε Μπορει να ειμαι και εγω λάθος που δεν λογαριάζω τοσο τα λογια οσο τις πράξεις (και τις επιπτώσεις τους).
Anastazio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μα ειχαμε συζητησει παρα πολυ στο facebook και απλα εκεινη την περιοδο ειχε αλλα πραγματα στο μυαλο της και δεν ειχε ορεξη για ερωτες και συναισθηματισμους, μου το ειπε και απο κοντα αυτο οταν συναντηθηκαμε. Οπως και να'χει εγω θα συνεχισω να γυμναζομαι,να ομορφαινω και να αλλαζω τον εαυτο μου και το ξερω οτι καποια στιγμη θα μου δωθει η ευκαιρια να απολαυσω σεξ μαζι της που θα με μεταφερει σε αλλη διασταση. Ειναι σαν μια στρατιωτικη επιχειρηση για μενα που χρειαζεται χρονια για να επιτευχθει αυτη η κοπελα. Interstellar το νινι!
DDevil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Interstellar το νινι! Δεν ειναι λογικο απο κάποια που σε απερριψε στο παρελθον να ζητησεις ενα δειγμα καλης θέλησης ωστε να πειστεις οτι δεν θέλει να κάνει το ιδιο για δευτερη φορά? πραγμα πιο πιθανο. Θα ηταν ένας καλος ορος πιστεύω για να αναθερμανθούν οι σχέσεις.Ένα good starting point οπως λέει και ο defacer
revolver1990 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 1. Ειναι σημαντικο να ταιριαζουν οι ανατομιες του σωματος σας, πχ λεπτο πεος-σφιχτος κολπος. Μόνο έτσι. 3
SpirosKerkyra Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλά τα λέει ο Constantine - NinjaMan από πάνω, γενικώς βοηθάει πολύ και ο στρατός στο να καταλάβεις πολλά πράγματα. Και γω πρόσφατα απολυμένος από φαντάρος. Α και μη κολάς στο παρελθόν με τις πρώην. Επίσης ΜΕΓΑ ΣΩΣΤΌ " Απομακρυνθηκα απο ολους τους συγγενεις " Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2015 από SpirosKerkyra 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνώ με το πρώτο μέρος, αλλά όχι με το ότι θες να γυρίσεις πίσω. Άστο ξεκόλλα και πήγαινε στην επόμενη Από 1 ως 5 εισαι σωστός (αν και στο 1, δεν ξέρω για το λεπτό αχαχαχαχ) Αυτό με τη φωτιά ωραίο ακούγεται, το έκανες; Να σου πω απλά ότι και γω σκέφτηκα να γυρίσω πίσω αφού χώρισα τη μεγάη σχέση μου απλά γιατί ξεβολεύτηκα. Ευτυχώς δε το έκανα και τώρα απολαμβάνω άλλα... και περνάω γαμάτα.
marge Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 αμα δε το κανετε σαν τα κουνελια χωριστε. εχετε χρονια για συναισθηματισμους νατος ο φορουμερ ο σωστος 1
Vapir Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 1. Ειναι σημαντικο να ταιριαζουν οι ανατομιες του σωματος σας, πχ λεπτο πεος-σφιχτος κολπος. αυτό το λέω χρόνια τώρα, οι Κινέζοι φτιάχτηκαν για τις Κινέζες και οι Αφρικανοί για τις Αφρικανέζες. Βέβαια αυτό διορθώθηκε εν μέρη ευτυχώς με την μίξη των ειδών μας( u mad Hitler? oh wait, ur dead) , τα black genes μπλέχτηκαν με τα caucasian genes και τα Asian genes με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόβλημα στο θέμα αυτό , δηλαδή πλέον και ο κάτοχος μικρού μορίου θα βρει σφιχτό κόλπο αλλα και η κάτοχος σφιχτού κόλπου θα βρει μικρό μόριο για να μην ... χμμ καταλαβαίνεις. . χωρίς να χρειαστεί να μεταναστεύσει . --------------------------------------------------------- Προς το op θα σου έλεγα να χωρίσεις αφού το σκέφτεσαι , είσαι μικρός για να χάνεις χρόνο 2
SpirosRonto Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 τελος παντων,ας κλειδωθει το θεμα. ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις