killer76 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ρε γαμωτο στον chrome μου εμφανιζει διαφημισεις και popup και δεν μπορω να το βγάλω με τιποτα. 1. Στα extensions δεν ειναι περασμενο κατι 2. Στην προσθαφαιρεση προγραμματων δεν ειναι περασμένο κάτι 3. Σκάναρα με αναβαθμισμένα Malware bytes, Ad-Aware, 360 Total Security, το βγάζουν πεντακάθαρο το μηχάνημα. Είναι κανα νέο adware και δεν εχουν ενημερωθει ακομα τα antivirus?
sofiathereal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Και εμενα μου συμβαινει και καπως με κάποιο τρόπο μου ρίχνει το adblock του Chrome scanara σε safe mode με malware avg +eset online δεν βρηκαν τίποτα εεε και εγω βρηκα την λυση μονος.. μπαινω με Firefox!!!
tarantules Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Για δοκίμασε το Junkware Removal Tool Μου είχε κάνει δουλειά σε ένα αντίστοιχο υπολογιστή με παρόμοιο πρόβλημα
killer76 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 δοκιμασε με adwcleaner Τελικα αυτό μου έκανε δουλεια. Thanks!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα