Pc-Freak Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο καλά είναι τα ΕΛΤΑ στην Αθήνα, αλλά εδώ στη Φλώρινα ενας φίλος μου παράγγειλε ολόκληρο μοτέρ για παπί απο Πειραιά και του έφτασε σε 3 εργάσιμες..και εγώ περιμένω ένα κουτί απο 4 Δεκεμβρίου απο Νεο Κόσμο κάτω των 2 κιλών και δεν έχω ιδέα τι γίνετε... Tracking Number δεν έχω ούτε εγώ , ούτε ο Αποστολέας,και το χειρότερο; Ο άνθρωπος έχει πάθει το χειρότερο πράγμα στην ζωή ,δεν θέλω να το αναφέρω, και εγώ ο ΜΑΛΑ....του πήρα τηλέφωνο όντας ανήσυχος μήπως δεν είχε στείλει το δέμα, που πιθανολογώ οτι το έστειλε, ενώ ήταν απλά για μένα ένας άγνωστος που πήρε πρώτα τα λεφτά με Επιταγή και σκεφτόμουν τα χειρότερα για τα λεφτά μου και να μήν τα έχασα... Δεν θέλω να μπώ σε λεπτομέρεις για την προσωπική ζωή του ατόμου, αλλα θέλω να του πώ ένα ευχαριστώ που προσφέρθηκε να μου επιστρέψει τα χρήματα σε τράπεζα, ενώ ο ίδιος με αυτά που του ετυχαν έχει χάσει το δέμα και μπορεί αύριο μεθάυριο να ερθει στο μικρό Ελλαδιστάν μας! Θα περιμένω λίγο ακόμη για το δέμα.και αν τελικά δέ φτάσει μέχρι 21 Δεκεμβρίου, θα ζητήσω τα χρήματα μου πίσω,και εννοείτε θα τα ξαναστείλω αμα μου έρθει στην πορεία... Και λέω εγώ τώρα...ΓΙα τα γαμω ελτά να μου βγεί η πρώτη μου αγορά απο συμforumιτη Φόλα; Σε εσάς είχατε τέτοια περιστατικά; Είχε 4 αξιολογήσεις θετικές δεν ήταν κατι το εντελώς τυχαίο! ΓΙα τα ελτά διαβάζω το μειωμένο προσωπικό δηλώνει καθυστερήσεις στα δέματα και λόγω αριθμού διανομέων,και λόγω συμπαράστασης των αδικο ανέργων υπαλλήλων... ΠΦΦΦ τι να πώ, καμια συμπαράσταση; καμια συμβουλή; κάτι; Υγ; Καλά χριστούγεννα , Καλές γιορτές, Μα πάνω απο όλα υγεία!
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Τι να κάνεις, συμβαίνουν κι αυτά! Ειδικά με απλή αποστολή μπορεί να έγινε οτιδήποτε! Περίμενε λίγο ακόμα όπως είπες και βλέπεις 1
Pc-Freak Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Τι να κάνεις, συμβαίνουν κι αυτά! Ειδικά με απλή αποστολή μπορεί να έγινε οτιδήποτε! Περίμενε λίγο ακόμα όπως είπες και βλέπεις Ήταν η πρώτη μου αγορά με αγγελία στο Φόρουμ και τα Ελτά με έπεισαν να αναθεωρήσω λόγους για να παραλαμβάνεις κάτι απο άγνωστο ,ειδικά με αυτό το σύστημα, το ιδανικό θα ήταν να έπερνα το προϊόν από μαγαζί βέβαια αλλα τα λεφτά δεν φυτρώνουν πάντα για την τεχνολογία,αξίζουν και τα μεταχειρισμένα! Τώρα με τις καθυστερήσεις, είτε είσαι ο αποστολέας και στείλεις με αντικαταβολή, είτε ο παραλήπτης, 2 άγνωστοι άνετα θα έλεγες αμα δεν τα πάρω ποτέ τα λεφτά ή αν έλαβε το δέμα 34 μέρες μετά κι εγώ δεν είμαι ελλάδα τί γίνετε! Τί να πώ ήξερα οτι ήταν ρίσκο να στείλω λεφτά πρώτα και μετά να είμαι στο περίμενε, αλλα είπαμε, με τί τα στέλνουν τα δέματα με πελαργό; θα μου πείς 9 εργάσιμες μέτρησαμε σήμερα απλά ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που θα έπερνα το δέμα που ίσως να ξέχασα τελείως την πραγματικότητα... Χ+3 μερες ελεγαν τα ελτα για απλό δέμα εσωτερικού δλδ παρασκευή 4 έφυγε μέχρι σήμερα 10 εργάσιμες μετρήθηκαν ... Άπειρα τηλεφωνήματα 2 κάθε μερα στα Ελτα κουριερ και στα Ελτα γενικά να ρωτήσω για το δέμα αν έφτασε και γιατί δεν έφεραν ειδοποίηση στον φίλο μου (και μάλλον και σε μένα δεν θα φέρουν) απλά με την συνενόηση απο 1 του μήνα για το πράγμα είχα αγχωθεί για τα λεφτά μου,απο την στιγμή που μου τα επιστρέφει αν θελήσω,το μόνο που κατάφερα ήταν να αναστατώσω 2-3 άνθρωπους (2 απο τα ελτα) και τον αποστολέα ο οποίος και έμπιστος μου φένεται και περνάει και δύσκολη φάση στην ζωή του και είμαι το κερασάκι στην τούρτα στην κακοτυχία αυτού του ανθρώπου να του τα πρήζω για τη συναλλαγή μας!
blazexX23Xx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ το 2013 ειχά στείλει ένα δέμα με έναν επεξεργαστή και μια μητρική σε έναν από το Insomnia,το δέμα δεν έφτασε ποτε εκεί που έπρεπε γιατί το είχαν χάσει και τελικά μετά από χίλια ζόρια μου το επέστρεψαν μετά από τρεις μήνες! Μετά από αυτό ποτέ ξανά ΕΛΤΑ.
redhotstef Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Εγω εστειλα απο αθηνα στις σερρες ενα κουτακι με ενα κινητο μεσα και εκανε οχτω μερες να παει. Και πιο παλια οταν ειχα στειλει παλι κουτακι μικροτερο των 500 γραμμαριων στην Κρητη, εκανε λιγοτερες μερες. Παντα με τρακιγκ ναμπερ και στις δυο περιπτωσεις καθως δεν ξερεις ποτε και εαν θα το παραλαβει ο αλλος το δεμα. Ειναι οτι κατσει πιστευω. Στη πατρα φτανει σε μαξ τεσσερις μερες. Μιλαω παντα με απλο δεμα εσωτερικου, οχι συστημενα και εξπρες.. 1
javavall Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 ... Tracking Number δεν έχω ούτε εγώ , ούτε ο Αποστολέας,και το χειρότερο; ... Υγ; Καλά χριστούγεννα , Καλές γιορτές, Μα πάνω απο όλα υγεία! 1
greengr21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 1) Φιλε θα σου προτεινα να εστελνες/παραγγειλεις παντα με αντικαταβολη αμα εισαι απο επαρχια,προσωπικα δε αξιζει να μπλεξεις με τραπεζες,κτλ ακομα και αν ο αλλος ειναι αξιοπιστος.Τα μεταφορικα τα βαζει ο αγοραστης στο συνολικο ποσο στην αντικαταβολη.Ρισκο παντα υπαρχει σε τετοιες περιπτωσεις αλλα το feedback σε site οπως αυτο εδω υπαρχει για καποιο λογο. 2)Τα ΕΛΤΑ ειναι τελειως random σε χρονους αποστολης,ειδικα αυτη τη περιοδο που για αυτους ειναι η πιο busy της χρονιας,κανε υπομονη. 2
Expertr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ειμαι ο μονος που μυριζομαι οτι ο πωλητης θα κανει χριστουγεννα με λιγα παραπανω χρηματα? 7
thant Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 .ΓΙα τα γαμω ελτά να μου βγεί η πρώτη μου αγορά απο συμforumιτη Φόλα; Σε εσάς είχατε τέτοια περιστατικά; Ποτε δεν ειχα πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ και μέχρι τωρα εχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος απο την εξυπηρέτηση, δεδομένου οτι ειναι και η πιο οικονομική λύση. Σίγουρα θα υπάρχουν και περιπτώσεις που κατι δεν πήγε καλά αλλα τι να κάνουμε, μπορει να συμβεί οπουδήποτε. Εγω επιλέγω πάντα αντικαταβολή. 1
παπι Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλά που το είδα. Αύριο που θα στείλω ένα κρασακι στη μάνα μου, θα βάλω τρακινγ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα