Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους τους φιλους του φορουμ! Εχω εδω και ενα μηνα ηλεκτρονικο τσιγαρο και σημερα μετα τη φορτιση της μπαταριας και αφου τα συνδεσα,δεν παραγεται ατμος.

Αρχικα η μπαταρια ειναι φορτισμενη και το led αναβει κανονικα, οταν ομως την συνδεω με τον αντιστατη, τοτε το led αναβοσβινει.

Παρατηρησα αν τα αφησω μεταξυ τους λιγο λασκα και δεν τα βοδωσω τερμα, τοτε το led δεν αναβοσβινει, ομως ακομα δεν παραγεται καπνος.

Εχει κανεις καμια ιδεα? Μηπως φταει ο αντιστατης?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους τους φιλους του φορουμ! Εχω εδω και ενα μηνα ηλεκτρονικο τσιγαρο και σημερα μετα τη φορτιση της μπαταριας και αφου τα συνδεσα,δεν παραγεται ατμος.

Αρχικα η μπαταρια ειναι φορτισμενη και το led αναβει κανονικα, οταν ομως την συνδεω με τον αντιστατη, τοτε το led αναβοσβινει.

Παρατηρησα αν τα αφησω μεταξυ τους λιγο λασκα και δεν τα βοδωσω τερμα, τοτε το led δεν αναβοσβινει, ομως ακομα δεν παραγεται καπνος.

Εχει κανεις καμια ιδεα? Μηπως φταει ο αντιστατης?

Μήπως έχεις καμιά τύπου ego/ vision spinner μπαταρία και την κλείδωσες κατά λάθος;

Δοκίμασε να πατήσεις 5 φορές συνεχόμενα (γρήγορα) το κουμπί.

Για το ηλ. τσιγάρο έχουμε τόπικ εδώ:

http://www.insomnia.gr/topic/432810-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%BF/page-184?

Δημοσ.

Φιλε δεν ειμαι τοσο ασχετος φυσικα και την εχω ανοιξει, μαλλον πρεπει στη φορτσιη να το εσφηξα λιγο παραπανω και υπαρχει το ενδεχομενο να επεσε ο πολος της μπαταριας. Μηπως γνοριζεις πως να τον ανασηκωσω? Προσπαθησα με καρφιτσα αλλα ματαια.

Δημοσ.

Λογικά δεν πιάνει ο πόλος. Αν είναι τύπου eGo, δοκίμασε με κανά τσιμπιδάκι να το τραβήξεις ΛΙΓΟ προς τα πάνω.

Δημοσ.

Λογικά δεν πιάνει ο πόλος. Αν είναι τύπου eGo, δοκίμασε με κανά τσιμπιδάκι να το τραβήξεις ΛΙΓΟ προς τα πάνω.

Προσπαθησα με οτι τσιμπηδακι ειχα στο σπιτι αλλα δεν εινε τιποτα, λογικα αυτο ειναι το προβλημα. Εχεις να προτεινεις καποιον αλλο τροπο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...