Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εργαζομαι σε μια επιχειρηση 1.5 χρονο. Μεχρι προτινος ειχαμε θεμα με τα ενσημα, δεν εβαζε καθολου (τωρα βαζει 2, ενω δουλευω 5-6). Τωρα αλλαξε το ονομα της εταιριας η ανοιξε καινουρια (δεν ξερω ακριβως) και μας εχει δωσει να υπογραψουμε οικιοθελης αποχωρηση κ προσληψη. Τι επιπτωσεις εχει αυτο; Ειναι καποια "λαμογια";

Δημοσ.

Καλησπερα, εργαζομαι σε μια επιχειρηση 1.5 χρονο. Μεχρι προτινος ειχαμε θεμα με τα ενσημα, δεν εβαζε καθολου (τωρα βαζει 2, ενω δουλευω 5-6). Τωρα αλλαξε το ονομα της εταιριας η ανοιξε καινουρια (δεν ξερω ακριβως) και μας εχει δωσει να υπογραψουμε οικιοθελης αποχωρηση κ προσληψη. Τι επιπτωσεις εχει αυτο; Ειναι καποια "λαμογια";

Εξαρχής λαμογιά ειναι η δουλειά. Έμπλεξες με εκμεταλευτές.

Ειχα παει και εγω σε μερικές τέτοιες συνεντεύξεις και μάλιστα 1-2 μου τα μασούσανε ... θυμαμαι στον έναν ειχα πει οτι δεν θα έχουμε τέτοιες παρεξηγήσεις , ενσημα βάζετε ή οχι? συμβολαιο θα υπογράψουμε? μου λεει οχι δεν θα έχεις ένσημα προς το παρον γιατι έχω άλλα έξοδα ωραια την κάνω τοτε και μολις βρειτε λεφτά για τους εργαζομενους ξαναφωνάξτε να κανουμε μια σοβαρή συμφωνια. Εφυγα αμεσως και πισω ακουσα "δεν θα μας πεις εσυ..." καλα λεω απο μέσα μου με αυτο το πλευρο να κοιμάσαι γιατι μολις το πήρες το μήνυμα.

Χαζος τελειως ο τύπος ηδη ειχα μπει μέσα του εκανα την εξηγηση και μετα "δεν θα μας πεις εσυ." εχασα και το χρονο μου με τον ηλιθιο. :/

Δημοσ.

Λαμογια ξελαμογια αυτήν την στιγμή ή αγορά εργασιας ειναι πεθαμένη, αν δεν τα βρείτε μεταξύ σας το επόμενο βήμα είναι τα δικαστήρια και βεβαίως ή απόλυση

...βλέποντας και κάνοντας λοιπόν

Δημοσ.

Λαμογια ξελαμογια αυτήν την στιγμή ή αγορά εργασιας ειναι πεθαμένη, αν δεν τα βρείτε μεταξύ σας το επόμενο βήμα είναι τα δικαστήρια και βεβαίως ή απόλυση

...βλέποντας και κάνοντας λοιπόν

Αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να ριχνεις τους υπαλλήλους σου όμως. Και δεν χρειάζεται απολυση για μενα αμα έχεις ενα δεικτη βασικο αντιληψης καταλαβαινεις οτι με άνθρωπο που πάει να σε ριξει δεν μπορεις να συνεχισεις την συνεργασια διοτι υπάρχει πληγμα στην εμπιστοσυνη. Στην πρωτη αποπειρα να σε ριξει δεν θα περιμενεις να σε απολυσει πρεπει να φυγεις μονος σου.

Σε μια τέτοια δικαστικη διαμάχη αν κερδισεις τα λεφτα του δικηγορου που θα βαλεις θα τα πληρώσει ο άλλος ή ειναι δικα σου?

Ειναι πολυ σοβαρο να προσπαθησει κάποιος να σε ριξει γιατι δειχνει ανθρωπο που ειναι άτιμος και άδικος. 

Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο μπορεις να κερδισεις οταν δεν έχεις μια ενυπογραφη συμβαση απο πισω να σε κρατάει με την υπογραφή του κυρίου που μετά αποφασισε οτι θα αθετήσει τις υποχρεώσεις που γράφει μεσα το συμφωνητικο.

• Like 1
Δημοσ.

Την δική θα την κερδίσεις 99% αλλά δουλειά ποτέ θα ξαναβρεις?

Τι εννοεις? οτι θα πρεπει να προσκυνάμε τα λαμογια για να μας παιρνουν στις δουλειες τους ?

ένας - ένας θα μπαινει στο σωστο δρομο.Με τις προβλεπομενες διαδικασιες.Παραδειγματισμος και στους υπολοιπους για να μαζευτουν φιλε μου. Αξιζει το κοπο.

Το ερωτημα επισης ειναι αυτοι που θα ξαναβρουν υπάλληλο? στο κραξιμο εναντιον τςν πολιτικων ειμαστε πρωτοι ολα αυτα τα χρονια οταν καλουμαστε ομως να αναλαβουμε τις υποχρεωσεις μας εκει το χάνουμε λιγο.

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικα αυτη η λογικη του η θα κανεις τουμπεκι η θα χασεις τη δουλεια σου με τρελενει. Κ μας εχουν βαλει σε αυτο το τρυπακι και αλλοι βγαζουν λεφτα στις πλατες μας. Αν βαλει ενσημα μη οριστικοποιημενα παιζει να μην οριστικοποιηθουν ποτε?

Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνήσω ότι είναι δύσκολα για μία επιχείριση αυτή την εποχή.Είχα κάποια στιγμή και εγώ και το είδα από μέσα.Όταν δεν άντεχα άλλο, δεν κορόιδεψα κανένα.Απλά την έκλεισα νομιμότατα χωρίς χρέη και τέλος.

Αυτοί άραγε γιατί δεν την κλείνουν και να τελειώνει η δουλειά; Ε;;;;;;;

Απλό, είναι ζόρι να πας ξανά υπάλληλος άλλου, γιατί να μην πατήσεις πάνω στην ανάγκη του κάθε ανθρώπου, να επιζήσεις εσύ και οι άλλοι να πα' να ...

Δημοσ.

Ο τυπος βγαζει απειρα λεφτα, οχι απλα βγαινει...

Κοιταξε να δεις τι γινεται σε αυτες τις περιπτώσεις .... αν δεν υπάρχει ένα εγγραφο που να έχει υπογραφει και απο τους 2 και να έχει πάνω κάποιους ορους πιάσε το αυγο και κουρεφτο που λενε. Οποτε δεν ξερω κατα ποσο σε παιρνει να τον κυνηγησεις αλλιως αξιζει τον κοπο και στο λεει αυτο κάποιος που ουτε δικομανης ειναι ουτε του αρέσουν οι φασαριες αλλα δεν μπορουμε να περάσουμε ολοκληρη τη ζωή μας λεγοντας δεν μου αρέσουν οι φασαριες και να αφηνεις τον άλλο να σου πιάνει τον (_)_).

Ρωτα καλυτερα εναν δικηγορο ή εναν εργατολογο αν δεν γινεται τιποτα αλλη φορα πριν πάς να πιάσεις δουλεια σκέψου απο πριν τι μπορεις να κανεις ωστε να εισαι καλυμενος σε περιπτωση μελλοντικη. Αλλωστε τα συμβολαια και τα ιδιωτικά συμφωνητικα για αυτο το λογο γινονται. Και επισης πριν πας να δουλεψεις σε κάποιον ρώτα τριγυρω απο οπου μπορεις τι ειναι αυτος και ψυχολογησε τον και εσυ ο ιδιος αν γινεται.Ειναι μεγαλη υποθεση να μπορεις να καλυφτεις οσο καλυτερα γινεται εστω να προσπαθήσεις να καλυψεις κάποια βασικά σημεια που μπορει να στην κάνει μελλοντικα.Το βασικοτερο ολων ειναι ο χαρακτηρας του εργοδοτη.

Οποτε σχετικά με την ψυχολογηση προφανως και πρεπει να διαλέξεις ενα αφεντικο που δεν θα σε προσβάλλει θα ειναι λογικος δεν θα κάνει θέμα για μαλακιες και ασημαντα δεν θα ειναι εριστικος , δεν θα παριστάνει τον κάποιο και θα ειναι δικαιος. Πρέπει δηλαδη να έχεις ενα σχεδιο βασει του οποιου θα κινεισαι για να πεις οτι η ταδε συνεργασια πέτυχε.Διάλεξα έναν καλο εργοδοτη και έχω κάνει και ενα συμβολαιο που με καλυπτει απλά πράγματα δηλαδη εμεις τα κανουμε περιπλοκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...