Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

We're sorry. The item Intel Core i6-6600K LGA1151 3.5 - 3.9 GHz CPU is no longer available from the seller you selected. To see if it's available from another seller, click here to return to the item's product detail page.

Λάθος μάλλον ήταν

Δημοσ.

στο λινκ που εβαλα οντως βγαζει το σφαλμα, αλλα οταν παω μεσα απο το ιστορικο παραγγελιων μου βγαζει την παλιά σελίδα. Τουλαχιστον οσοι προλαβαμε μακαρι να παραλαβουμε

• Like 1
Δημοσ.

ναι μολις το ειδα και εγω .

προλαβα ομως αγορα με  πιστωτικη,τι να γινεει αραγε?

θα στειλουν ενα απολογητικο και ακυρο το χω ξαναπαθει...

• Moderators
Δημοσ.

Αν ηταν αμεσα διαθεσιμο και προλαβε να προχωρησει η αγορα σας μεχρι καποιο βαθμο πριν "ξυπνησουν" (κατι που προφανως εγινε πριν λιγα λεπτα), γινεται ακομα και να παραλαβετε. Αν ηταν out of stock οταν ριξατε παραγγελια ή/και εχει γινει ηδη ντορος στο hotukdeals ξεχαστε το, ερχεται το ακυρο.

Εχω παρει στο παρελθον (προ 2-3-4 ετων) πραγματα στην μιση τιμη τους πχ ποδηλατο με 40 ευρω, οπως και αρκετα ακυρα οταν ηταν δημοσιευμενες περιπτωσεις.

• Like 2
Δημοσ.

θα στειλουν ενα απολογητικο και ακυρο το χω ξαναπαθει...

μη μας γειωνεις, ασε να ονειρευτουμε :)

εκεινη τη στιγμή ηταν κανονικά, in stock με διαχειριστή το αμαζον, τωρα εμφανιζει εναν 3ο πωλητη το Kikatek ο οποιος δεν πουλαει στην ελλαδα.

• Like 1
Δημοσ.

και εγω πηρα εναν. Ελπιζω να ισχυει η τιμη του γιατι αλλον ηθελα να παρω(5820κ)  :-D :-D.Μεχρι τωρα δεν εχω λαβει καποιο μειλ ακυρωσης. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...