Carebear Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Πήρα μια μητρικη. MSI H170 Gaming M3. Και έναν επεξεργαστή. i7 6700. Και δύο στικακια RAM. Corsair Vengeance LPX DDR4 2133. Μετά από πολλαπλά bluescreens και explorer/κλπ-crashes, ή ετυμηγορία των ειδικών λέει πως φταίνε οι μνήμες. Πήρα στο κατάστημα (pc1) για αλλαγή. Το παιδί εκεί με ρώτησε αν είμαι σίγουρος πως είναι συμβατές με το υπόλοιπο PC. Του είπα ναι, καθώς από εδώ συμβουλεύτηκα για το build μου. Απλά για να είμαι σίγουρος πως δεν του είπα ό,τι να 'ναι, λέω να ξανασυμβουλευτω εδώ τους μάστερς Είναι ή δεν είναι συμβατές; Ευχαριστω.
benign Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν και σχετικα σπανιο,μερικες φορες υπαρχουν ασυμβατοτητες με τις μνημες και σε αυτο το θεμα, η Corsair εχει πιο συχνα θεματα απο τις υπολοιπες εταιριες.Παρε Kingston ειναι παραδοσιακα οι πιο συμβατες μνημες. Και στο μελλον,θα απεφευγα να παρω MSI στα φτηνα και γενικα budget μοντελα εχουν τα πιο συχνα προβληματα. Απο εμπειρια και 3 φιλους που εχω με καταστηματα και service PC, τα λιγοτερα προβληματα και επιστροφες στις budget μητρικες εχουν οι Asrock και οι Gigabyte. (Ετρεξες το γνωστο Mem Test? ) Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2015 από benign 2
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Άλλο συμβατές και άλλο προβληματικές. Αν το memtest βαρέσει κόκκινο είναι προβληματικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα