kraken92 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα ινσομνιακς, Μου ήρθε ο τελικός λογαριασμός απ' τη ΔΕΗ 15 μέρες αφότου έκανα τη διακοπή και το ποσό ανέρχεται στα 281 ευρώ. Η περίοδος κατανάλωσης είναι απο 9/11 έως 6/12 όπου δεν έμενα καν στο σπίτι. Απ'ότι βλέπω για ρεύμα έχω καταναλώσει περίπου 6 ευρώ και βλέπω εκεί που λέει "προκαταβολή" -168,11 & "για το ηλεκτρικό ρεύμα πληρώνετε" -154,50. Καταρχήν δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό το μείον και έπειτα η προκαταβολή που λέει είναι το ποσό που είχα δώσει όταν είχα κάνει τη σύνδεση για τη λεγόμενη εγγύηση...Αυτό κανονικά έχω ακούσει σου επιστρέφεται ή αφαιρείται. Είναι λογικό να μου έρχεται τόσο φουσκωμένος λογαριασμός με τόσο μικρή κατανάλωση; Mμήπως πληρώνω τέλη για τη διακοπή; Όποιος γνωρίζει ας με φωτίσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Όταν είχα πάει για διακοπή μου είπαν ότι η εγγύηση επιστρέφεται και θα πρέπει να πληρώσω τη νέα στο καινούργιο σπίτι.
Alxnks Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 πως ειναι 281, οταν στην πισω σελιδα οι χρεωσεις απο τις καταναλωσεις (34 κιλοβατωρες μονο) κτλ ειναι -153.50? μηπως και στην μπροστα σελιδα εχει κανα μειον ? στον προηγουμενο ποσο ειχες δωσει; μηπως αυτα τα 168.11 που γραφει και τωρα γινεται συμψηφισμος;
kraken92 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ναι έχει και στη μπροστά. Δες στη photo απο κάτω. Σημαίνει κάτι αν έχει και στη μπροστά; Στον προηγούμενο είχα πληρώσει 60 ευρώ. Edit: Λοιπόν τα έβαλα κάτω και έβγαλα άκρη. Λόγω προηγούμενων οφειλών που δεν έχω ξεχρεώσει ακόμη αφαιρεί το ποσό της εγγύησης(160.38) και βγαίνει το 281.53. Ευχαριστώ πολύ! Μπορεί να κλείσει το θέμα.
φραμπάλα Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Όταν έχεις μείον δεν πληρώνεις αλλά σε πληρώνουν! Επίσης εγώ έδωσα εγγύηση στη ΔΕΗ 20 ευρώ, εσύ σε βίλα μένεις και έδωσες 160; 3
kraken92 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Στο κέντρο έμενα, Αμπελόκηπους συγκεκριμένα σε πολυκατοικία του 60. Και μένα το ποσό μου φάνηκε τρελό. Στο νέο σπίτι(Ηλιούπολη) μου είπαν οτι η εγγύηση θα είναι 130 γιατί είναι τριφασικό. PS. Αυτό το σε πληρώνουν που είπες το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και η χαρά ξεχειλίζει. Δεν τα ακούς συχνά αυτά
φραμπάλα Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι παίζει με Αθήνα μάλλον, δεν έχω ξαναδεί τέτοια ποσά. Για νερό τι εγγύηση έδωσες;
kraken92 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι παίζει με Αθήνα μάλλον, δεν έχω ξαναδεί τέτοια ποσά. Για νερό τι εγγύηση έδωσες; Για νερό δεν έδωσα γιατί ήταν στο όνομα του ιδιοκτήτη.
kraken92 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Σε υποχρέωσε ο ιδιοκτήτης να το αλλάξεις στο όνομα σου; Όσες φορές και αν έχω αλλάξει σπίτι το νερό πάντα μένει στο όνομα του ιδιοκτήτη. 1
φραμπάλα Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ήταν κομμένο όταν μπήκα. Δηλαδή την ΔΕΗ την κόβουν οι ιδιοκτήτες όταν μένει κενό το διαμέρισμα αλλά το νερό βαριούνται να το κόψουν; Μάλλον για να μην πληρώνει πάγια τα κόβει όλα κάποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα