gregdel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Με σοκάρουν κάποιες πολύ άσχημες, αρρωστημένες ειδήσεις. Από τον τίτλο και μόνο. Δεν τις διαβάζω ποτέ, ούτε βλέπω εικόνες βίντεο κλπ. Με ανατριχιάζουν θετικά επιτυχίες της ομάδας μου αλλά και πιο απλά πράγματα όπως κάτι όμορφο που θα ακούσω για ένα δικό μου άνθρωπο ας πούμε ή ακόμα και για ένα μέρος που συμπαθώ! Εικόνες βίας που προβάλλονται στο νετ, ειδικά τώρα τελευταία με το ισλαμικό κράτος κλπ. Συμφωνώ απόλυτα... Το πιο αρρωστημένο είναι ότι όλα τα site τα ελληνικά προβάλουν την είδηση, γράφουν διπλα "Προσοχή: σκληρές εικόνες", ή χώνουν τη λέξη "video" μονο και μόνο για να κερδίσουν 1 κλικ. Με τον τρόπο αυτό οι πιτσιρικάδες έχουν πρόσβαση σε απίστευτα σκληρό υλικό της αληθινής ζωής... το περίεργο είναι ότι σαν γονείς δεν θα αφήναμε τα μικρά μας να δουν τέτοια ταινία... και αυτά τα έχουν δει ήδη... αληθινά... 2
zio10 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνώ απόλυτα... Το πιο αρρωστημένο είναι ότι όλα τα site τα ελληνικά προβάλουν την είδηση, γράφουν διπλα "Προσοχή: σκληρές εικόνες", ή χώνουν τη λέξη "video" μονο και μόνο για να κερδίσουν 1 κλικ. Με τον τρόπο αυτό οι πιτσιρικάδες έχουν πρόσβαση σε απίστευτα σκληρό υλικό της αληθινής ζωής... το περίεργο είναι ότι σαν γονείς δεν θα αφήναμε τα μικρά μας να δουν τέτοια ταινία... και αυτά τα έχουν δει ήδη... αληθινά... Φταίνε οι γονείς καθαρά. Από 10 χρονών τα παιδιά έχουν smartphone και υπολογιστή με πλήρη πρόσβαση στο ίντερνετ...πολύ κακώς κατά τη γνώμη μου 5
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Την ξερεις; Yeap, η φιλη μου 1
bluesattack Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ποιος δεν ανατριχιαζει ακουγοντας αυτο ? 2
blazexX23Xx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Φταίνε οι γονείς καθαρά. Από 10 χρονών τα παιδιά έχουν smartphone και υπολογιστή με πλήρη πρόσβαση στο ίντερνετ...πολύ κακώς κατά τη γνώμη μου Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, π.χ. όταν βλέπω κάτι γονείς να λένε οτι γιά τα δέκατα(ή και λιγότερο) γενέθλια πήρανε στα παιδιά τους δώρο laptop/tablet/smartphone θυμώνω πολύ. Κάποια video που έχω δεί εγώ στο internet(τα οποία μπορεί να τα δεί ο καθένας) και με έχουν σοκάρει πολύ είναι: αποκεφαλισμοί 4 γυναικών απο τα Μεξικάνικα cartel,αποκεφαλισμολοί εχθρών με αλυσοπρίονο επίσης από τα Μεξικάνικα cartel και ένα που είδα πρόσφατα είναι αυτό που πατάει ένα άρμα του ISIS έναν Σύριο στρατιώτη(19 χρονών),εγώ δεί και άλλα τα οποία δεν τα θυμάμαι. 1
φραμπάλα Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Yeap, η φιλη μου εσύ είσαι ο 30χρονος που ήταν μαζί της; είναι καλά τώρα; Ποιος δεν ανατριχιαζει ακουγοντας αυτο ? ένας μη σκωτσέζος; 1
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Yeap, η φιλη μου Τι λες τωρα? Σοκ και ανατριχιλα ταυτοχρονα
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Agreed. Ηταν αρκετα ακραια κατασταση. Και η αδρεναλινη κανει θαυματα. @φραμπαλα Yeap και yeap Περι ISIS, καρτελ και αλλα αντιστοιχα βιντεο, υπαρχουν ολοκληρα subreddits για οσους..ενδιαφερονται. 1
Glikos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Agreed. Ηταν αρκετα ακραια κατασταση. Και η αδρεναλινη κανει θαυματα. @φραμπαλα Yeap και yeap Περι ISIS, καρτελ και αλλα αντιστοιχα βιντεο, υπαρχουν ολοκληρα subreddits για οσους..ενδιαφερονται. Εγω γιατί δεν μπορώ να βρω στο YouTube αποκεφαλισμούς? Νόμιμα πάντα. Κανω κάτι λάθος ή θέλει πιο "ψαγμένα" sites? Οχι ότι θα αντέξω να τα δω αλλα από περιέργεια
stavi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 τελικά όλα καλα Gio με την κοπέλα; α απάντησες yeap στη Φραμπαλά τότε είχε πάθει κάτι ή τη γλύτωσε φτηνά; επίσης είσαι 30!!!!!???? δε σου φαίνεται καθόλου!
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 τελικά όλα καλα Gio με την κοπέλα; α απάντησες yeap στη Φραμπαλά τότε είχε πάθει κάτι ή τη γλύτωσε φτηνά; επίσης είσαι 30!!!!!???? δε σου φαίνεται καθόλου! ήταν 30 το 2012 κάνει μπότοξ
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εγω γιατί δεν μπορώ να βρω στο YouTube αποκεφαλισμούς? Νόμιμα πάντα. Κανω κάτι λάθος ή θέλει πιο "ψαγμένα" sites? Οχι ότι θα αντέξω να τα δω αλλα από περιέργεια Δεν επιτρεπονται στο Youtube. Ακομα και εαν πετυχεις κατι αντιστοιχο, απλα εχει τυχει να μην το εχουν εντοπισει ακομη απο το site (..και να παρει ποδι). Κατα τ αλλα, δεν ειναι ψαγμενα or something τα sites, ενα google search μακρυα εισαι. τη γλύτωσε φτηνά; Πολυ, πολυ φτηνα σε σχεση με οτι εγινε. Και ηταν καλυτερο απο Τζοκερ. ήταν 30 το 2012 κάνει μπότοξ Υου snitch!! ..η Δημητρα πινει μπυρες. 1
blazexX23Xx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εγω γιατί δεν μπορώ να βρω στο YouTube αποκεφαλισμούς? Νόμιμα πάντα. Κανω κάτι λάθος ή θέλει πιο "ψαγμένα" sites? Οχι ότι θα αντέξω να τα δω αλλα από περιέργεια Δεν πρόκειται να βρείς στο Youtube αποκεφαλισμούς,εγω οτι εχω δει νομίζω ήταν στο LiveLeak.ΔΕΝ σου προτείνω να τα δείς. Δεν επιτρεπονται στο Youtube. Ακομα και εαν πετυχεις κατι αντιστοιχο, απλα εχει τυχει να μην το εχουν εντοπισει ακομη απο το site (..και να παρει ποδι). Κατα τ αλλα, δεν ειναι ψαγμενα or something τα sites, ενα google search μακρυα εισαι. Το μόνο που που μπορεί να βρει κάποιος στο YT είναι λίγο πριν την επίμαχη στιγμη(π.χ. αποκεφαλισμό)αλλά αυτά είναι από ειδήσεις και τέτοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα