Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να βρείς στο Youtube αποκεφαλισμούς,εγω οτι εχω δει νομίζω ήταν στο LiveLeak.ΔΕΝ σου προτείνω να τα δείς.

Το μόνο που που μπορεί να βρει κάποιος στο YT είναι λίγο πριν την επίμαχη στιγμη(π.χ. αποκεφαλισμό)αλλά αυτά είναι από ειδήσεις και τέτοια.

Δεν το έχω δέσει κόμπο αλλά μελλοντικά ίσως το ψάξω. Φυσικά αν δω ότι αηδιάζω θα το σταματήσω πριν την επίμαχη σκηνή.

Στο YouTube μέχρι soft " τσοντικά " μπορείς να δεις, όσον αφορά "shocking" υλικό.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το μόνο που που μπορεί να βρει κάποιος στο YT είναι λίγο πριν την επίμαχη στιγμη(π.χ. αποκεφαλισμό)αλλά αυτά είναι από ειδήσεις και τέτοια.

Προφανως, οπως ειπα και πριν, οτιδηποτε ανεβαινει και ξεπερναει αυτα τα ορια, κατεβαινει μολις το παρουν χαμπαρι.

Το οποιο δινει καποιο χρονικο περιθωριο μεσα στο οποιο μπορει να το πετυχεις. Κατι που συμβαινει συχνα εαν ριξεις μια ματια στα subreddits που αναφερω νωριτερα, καθως συνηθως ειναι απο τα πρωτα sites που ποσταρουν τα εν λογω βιντεο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω γιατί δεν μπορώ να βρω στο YouTube αποκεφαλισμούς? Νόμιμα πάντα. Κανω κάτι λάθος ή θέλει πιο "ψαγμένα" sites? Οχι ότι θα αντέξω να τα δω αλλα από περιέργεια

Για ποιο λόγο να ψάχνει κανείς να βρει κάτι τέτοιο να δει; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση!

(Δεν το λέω για σένα προσωπικά, με αφορμή το ποστ σου το είπα)

Δημοσ.

Για ποιο λόγο να ψάχνει κανείς να βρει κάτι τέτοιο να δει; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση!

Δεν ξέρω. Περιέργεια? Μαζοχισμός? Σε θριλερ μονο τα βλεπω χωρις να αηδιαζω. Εγω προσωπικά καποιο βίντεο σε κάποιο site πχ στην επίμαχη σκηνή θα το σταματούσα. Δεν θα άντεχα. Ειδικά σε αποκεφαλισμό. Πιο ήπιες εικόνες υπάρχουν και στο YouTube. Πχ ατυχήματα με σπασμένα κόκκαλα κλπ. Ή σε αντίστοιχα (ιατρικά) ντοκιμαντέρ. Περίεργες επεμβάσεις πχ. Εχω δει μερικά τέτοια

• Like 1
Δημοσ.

Επέμβαση σε θανατηφόρο τροχαίο, το θύμα είχε μισό κεφάλι, έλειπε το μπροστά ,πρόσωπο, γνάθος.

Δημοσ.

Εχω δει κάτι εικόνες στο YouTube με παρόμοια. Πολύ graphic. Το χειρότερο κατ εμέ, ειδικά για άνδρα, ειναι να δει χειρουργικές επεμβάσεις πεους. Μπλιαχ

Δημοσ.

Κάποιες ταινίες του στυλ hostel μου αρέσουν. Βεβαια εχω δει και πιο graphic ταινίες. Πχ "a Serbian film". Αν και αυτό το θεωρώ too much. Πάντως αλλιώς σε ταινίες αλλιώς real life

• Like 1
Δημοσ.

~Γυναίκα να γεννάει ή να της κάνουν έκτρωση.

~Ο σεισμός του '99.

~A Serbian Film.

~Οι κατσαρίδες. Και μόνο να τις βλέπω.

~Οι κρέπες. Και μόνο να τις βλέπω.

~Η πρώτη σκηνή στο Saving Private Ryan.

Δημοσ.

~Γυναίκα να γεννάει ή να της κάνουν έκτρωση.

~Ο σεισμός του '99.

~A Serbian Film.

~Οι κατσαρίδες. Και μόνο να τις βλέπω.

~Η πρώτη σκηνή στο Saving Private Ryan.

Δεν σου αρέσουν οι κρέπες????

Blasphemy!!!!

Στο Ραιαν ναι, τρομερή σκηνή

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν ξύπνησα μια μέρα και ειπά κάτσε να πάω να δω κανέναν αποκεφαλισμό,μια μέρα ειδα τυχαία σε ένα site "πως ειναι 200.000.000$ σε μετρητά" και μετά απο αυτό το Google μου έβγαλε αυτά τα 2 με τους αποκεφαλισμούς,το άλλο με τους τζιχαντιστές το ειδα στο Youtube(δεν ειχε ολο το βιντέο αλλα ειχε ενα λινκ για το ολόκληρο).

• Like 1
Δημοσ.

Ο χρήστης zio10 είπε:

Εγώ πάντως δεν ξύπνησα μια μέρα και ειπά κάτσε να πάω να δω κανέναν αποκεφαλισμό,μια μέρα ειδα τυχαία σε ένα site "πως ειναι 200.000.000$ σε μετρητά" και μετά απο αυτό το Google μου έβγαλε αυτά τα 2 με τους αποκεφαλισμούς,το άλλο με τους τζιχαντιστές το ειδα στο Youtube(δεν ειχε ολο το βιντέο αλλα ειχε ενα λινκ για το ολόκληρο).

Το μεξικανικο καρτελ εδω και δεκαετιες κανει αισχη που ο isis ειναι δημοκρατικος μπροστα του.Αποκεφαλισμοι 15 χρονων και σφαγιασμοι με τσεκουρια και αλυσοπριονα απο τσιρακια των αφεντικων για το ποιος θα στελνει την κοκα τους να την πινει ο οποιοσδηποτε πρεζακιας.

Επρεπε να τους ειχαν αποτελειωσει με συνοπτικες διαδικασιες,αλλα τι να λεμε τωρα οταν ολοκληρη χωρα και οχι μονο στηριζει εκει την οικονομια της..
Offtopic απλα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι οταν θυμαμαι κατι τετοια

Δημοσ.

Αποπομπή από την ηγεσία του αντιφίτνες και ανάδειξη νέου αντιφιτνεσικού ηγέτη από τη βάση.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...