Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια.

Λοιπον.... μου αρεσει μια κοπελα στη οποια αρεσω και εγω, είναι 25 ετων...εγω 29

είναι λιγο απομακρη γενικα από τους αλλους στο πανεπιστημιο ενώ με εμενα είναι αρκετα ανοιχτη

φλερταρουμε συνεχεια μιλαμε viber κλπ κλπ κλπ

Τι γινεται όμως ??

Τις προαλλες, μετα από 3 μηνες γνωριμίας, μου ειπε ότι πριν 5 χρονια δηλαδή στα 20 της, δυστυχως εχασε τον πατερα της οπου ηταν δεμενη μαζι του αλλα από ότι λεει η ιδια το εχει ξεπερασει και είναι οκ.

Βασικα επειδή από την αρχη κατι μου ελεγε ότι κατι παιζει λογω της συμπεριφορας της δεν εκανα κινηση ματ,

και τωρα που μου το ειπε και κρινοντας από τη γενικη συμπεριφορα της ψιλοκομπλαρα λιγο γιατι μαλλον εχει ψυχολογικα λογω του συμβαντος κ ισως δεν το εχει αποδεχτει κιολας ασχέτως τι λεει η ιδια....

Εμαθα ότι ηταν πριν με ένα παιδι οπου κ δεν της εβγαινε το σεξουαλικο κ γενικοτερα μια σωστη σχεση....

Πιστευετε ότι οντως θα εχει ''θεμα ψυχολογικο'' λογω του συμβαντος ??

Βεβαια με εμενα είναι μια χαρα και καλα, αλλα ποτε κανεις δεν ξερει τι κρυβει μια γυναικα μεσα της

Δημοσ.

εγω θα ελεγα (οπως και αν γινεται αυτο) να την κανεις να νιωθει ανετα μαζι σου, να την κανεις να χαμογελαει κ.ο.κ, καταλαβαινεις τι εννοω. γενικα πιστευω πως αμα της δινεις χαρα και με εσενα ξεχναει τις δυσκολιες της ισως και να σε θελει κοντα της και που ξες ισως και για παντα.

• Like 1
Δημοσ.

Όλοι έχουν ψυχολογικά. Κάνε "κίνηση ματ", ό,τι κι αν είναι αυτό.

καλα ναι ολοι εχουν κομπλεξ,,

αλλα απο την στιγμη που σου εκμυστηρευεται κατι γιατι θα πρεπει να εχει ψυχολογικα,

με αυτα που λες δεν υπαρχει τιποτα περιεργο-ισα ισα ειναι κοινωνικη λεω εγω αφου σου μιλαει ανοιχτα-

γιατι στο πανεπιστημιο ολοι κανουν παρεα με ολους?

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστω... κοιταξτε οντως την κανω κ χαμογελάει συνεχεια ειλικρινα περναει πολύ ευχαριστα μαζι μου κ οντως νιωθω κ εγω ότι ξεχνιεται παρολο που λεει ότι το εχει ξεπερασει...

το θεμα είναι ότι επειδή είναι λεπτη η κατασταση λογω του συμβαντος.... από τη μια θελω να κανω κινηση ματ...αλλα από την άλλη το κακο είναι ότι αν είναι αρνητικη, την βλεπω κάθε μερα και κάθε μερα κανουμε μαζι παρεα στο μαθημα κ δεν θελω να παρεξηγηθούμε κ να σταματήσουμε να μιλαμε κλπ..γενικα την εχω ψησει πιστευω ... από την άλλη προσεχτε να δειτε τωρα τι παιζει...

εχει τυχει να βλεπω καποιες φορες να την παιρνει ενας τυπος με αμαξι στο σχολασμα...δεν εχω ρωτησει ποιος είναι αλλα σιγουρα δεν είναι αδερφος της και δεν μου εχει αναφερει αν εχει σχεση η όχι .....! Από την άλλη λεω...να μου κωλοτριβεται ετσι 4 μηνες κ να εχει σχεση ? Θα μου πειτε ουτε η πρωτη είναι αλλα ουτε κ η τελευταια κ καπως προσεχω κ εγω....

Σιγουρα πιστευω ότι το τραγικο συμβαν της εχει αφησει ψυχολογικα κ φυσιολογικο είναι δεν είναι κατι απλο....αλλα δεν ξερω τι να κανω...

dritan90, on 18 Dec 2015 - 8:07 PM, said:

καλα ναι ολοι εχουν κομπλεξ,,

αλλα απο την στιγμη που σου εκμυστηρευεται κατι γιατι θα πρεπει να εχει ψυχολογικα,

με αυτα που λες δεν υπαρχει τιποτα περιεργο-ισα ισα ειναι κοινωνικη λεω εγω αφου σου μιλαει ανοιχτα-

γιατι στο πανεπιστημιο ολοι κανουν παρεα με ολους?

ναι σε μια κοινωνια μεταπτυχιακου με 30 ατομα πχ ολοι γνωριζόμαστε κ μιλαμε μεταξυ μας...αυτή εμενα εχει προσεγγισει και γενικα είναι μοναχικη από ότι εχω παρατηρησει... κ από φιλες εχει 3 κολλητες που βγαινει από ότι μου λεει

• Like 1
Δημοσ.

Ανατροπή στο σενάριο με τύπο που έρχεται και την παίρνει, γιατι το αρχικό σενάριο δεν έκανε τηλεθέαση. 3/10

Δημοσ.

Σας ευχαριστω... κοιταξτε οντως την κανω κ χαμογελάει συνεχεια ειλικρινα περναει πολύ ευχαριστα μαζι μου κ οντως νιωθω κ εγω ότι ξεχνιεται παρολο που λεει ότι το εχει ξεπερασει...

το θεμα είναι ότι επειδή είναι λεπτη η κατασταση λογω του συμβαντος.... από τη μια θελω να κανω κινηση ματ...αλλα από την άλλη το κακο είναι ότι αν είναι αρνητικη, την βλεπω κάθε μερα και κάθε μερα κανουμε μαζι παρεα στο μαθημα κ δεν θελω να παρεξηγηθούμε κ να σταματήσουμε να μιλαμε κλπ..γενικα την εχω ψησει πιστευω ... από την άλλη προσεχτε να δειτε τωρα τι παιζει...

εχει τυχει να βλεπω καποιες φορες να την παιρνει ενας τυπος με αμαξι στο σχολασμα...δεν εχω ρωτησει ποιος είναι αλλα σιγουρα δεν είναι αδερφος της και δεν μου εχει αναφερει αν εχει σχεση η όχι .....! Από την άλλη λεω...να μου κωλοτριβεται ετσι 4 μηνες κ να εχει σχεση ? Θα μου πειτε ουτε η πρωτη είναι αλλα ουτε κ η τελευταια κ καπως προσεχω κ εγω....

Σιγουρα πιστευω ότι το τραγικο συμβαν της εχει αφησει ψυχολογικα κ φυσιολογικο είναι δεν είναι κατι απλο....αλλα δεν ξερω τι να κανω...

ναι σε μια κοινωνια μεταπτυχιακου με 30 ατομα πχ ολοι γνωριζόμαστε κ μιλαμε μεταξυ μας...αυτή εμενα εχει προσεγγισει και γενικα είναι μοναχικη από ότι εχω παρατηρησει... κ από φιλες εχει 3 κολλητες που βγαινει από ότι μου λεει

Αν σε ενδιαφέρει η κοπέλα, αυτό είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρεις. Αλλιώς θα μείνεις με την απορία.

• Like 1
Δημοσ.

χαχααχ όχι ρε σοβαρα...δεν νομιζω να χουμε περασει σε friend zone. βλεπω πως μου συμπεριφέρεται δεν είμαι 15 ετων ειπαμε

απλα κυριως η βασικη ερωτηση μου είναι αν αξιζει να κανει καποιος σχεση με ένα ατομο το οποιο εχει περασει σε μια πενταετια ένα τετοιο συμβαν.... δηλαδή αν θα είναι φυσιολογικη η σχεση η οχι

(Χωρια το τι γινεται με τον τυπο που την παιρνει που κ που)

Δημοσ.

Αφου τα πατε καλα,γιατι δεν την ρωτας ποιος,τι ,γιατι,ειναι ο τυπας...?

Το αν αξιζει να γινει μια σχεση,το μαθαινεις αφου την κανεις...

Δοκιμαζετε και αν δεν...τοτε χωριζετε ομορφα και πολιτισμενα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...