splash18 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Αφου τα πατε καλα,γιατι δεν την ρωτας ποιος,τι ,γιατι,ειναι ο τυπας...? Το αν αξιζει να γινει μια σχεση,το μαθαινεις αφου την κανεις... Δοκιμαζετε και αν δεν...τοτε χωριζετε ομορφα και πολιτισμενα. να σου πω ότι ντρεπομαι......θα με πιστεψεις?? αυτή δεν ξερει ότι την εχω δει και σε τελικη μπορει να μου πει...''δεν σε αφορα ή τι σε ενδιαφερει '' με τις γυναικες δεν ξερεις ποτε τι γινεται....
dimpa16 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 να σου πω ότι ντρεπομαι......θα με πιστεψεις?? αυτή δεν ξερει ότι την εχω δει και σε τελικη μπορει να μου πει...''δεν σε αφορα ή τι σε ενδιαφερει '' με τις γυναικες δεν ξερεις ποτε τι γινεται.... Μακαρι να σου πει ''δεν σε αφορα ή τι σε ενδιαφερει ''. Αφορμη θα σου δωσει να της μιλησεις ανοιχτα... 1
splash18 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μακαρι να σου πει ''δεν σε αφορα ή τι σε ενδιαφερει ''. Αφορμη θα σου δωσει να της μιλησεις ανοιχτα... εχεις δικιο.....κ αν μου πει γιατι θα της πω ότι ηθελα να της προτείνω να βγουμε αλλα εκανα πισω θεωρώντας ότι υπαρχει καποιος...
stavi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Λυπάμαι μα έχει θέματα, ψυχολογικά να λύσει τι τραγουδάρα ρε γαμώτο!!! και τι στιχάρα Ohne scheiss* *χωρίς μαλακίες θα τη βάλω τώρα να την ακούσω στη διαπασών όπως και το ΑΝΤΕ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!! ΧΑΑΧΑ τι στίχος κι αυτός! άντε ψυχανάλυση να κάνεις καλά τα λέει πολύ ανώτερος του my therapist said no to see you no more των James 3
Glikos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 TS η γνώμη μου είναι αν σου αρέσει πραγματικά κάνε κίνηση και ότι βγει. Δεν χάνεις κάτι. Τώρα βέβαια με τον τύπο που την παίρνει με το αμάξι είναι κάπως ύποπτο αυτό αλλά clain. Χώσου και βλέπεις πως θα εξελιχθεί
vrwmiaris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεί να την κλειδώνει ο τύπος στο σπίτι. Oh wait. Πονηρέ, μπηχτή αυτή ξέρω για ποια.....
Vapir Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 γιατί να έχει ψυχολογικά ? γιατι υποθέτεις οτι έχει ψυχολογικά επειδή έχασε τον πατέρα της ? αν πέθαινε ο δικός μου ξέρεις τι θα έκανα? τίποτα να σου πω μαν μου πολύ το γυρίζεις , μην το ψάχνεις με τα ψυχολογικά , όλοι έχουμε λίγο πολύ , εγώ αν σκεφτώ τι κρύβω μέσα μου θα φοβάμαι να κοιμηθώ μαζί μου τα βράδια , γιαυτό δεν σκέφτομαι πράγματα που μου χαλάνε τη διάθεση , αν και τελευταία η διάθεση μου δεν είναι ότι το καλύτερο , πιστεύω πως θα χτυπήσω κανέναν και θα βρω τον μπελά μου , κάνω πίσω μια δυο τρεις , τέταρτη και μπουκάλι στο κεφάλι , γιαυτό σου λέω , μη το σκέφτεσαι , αν είναι καλή κοπελίτσα κάνε την κίνηση σου και μην είσαι jerk , να είσαι gentleman με τις γυναίκες.
Glikos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 γιατί να έχει ψυχολογικά ? γιατι υποθέτεις οτι έχει ψυχολογικά επειδή έχασε τον πατέρα της ? αν πέθαινε ο δικός μου ξέρεις τι θα έκανα? τίποτα να σου πω μαν μου πολύ το γυρίζεις , μην το ψάχνεις με τα ψυχολογικά , όλοι έχουμε λίγο πολύ , εγώ αν σκεφτώ τι κρύβω μέσα μου θα φοβάμαι να κοιμηθώ μαζί μου τα βράδια , γιαυτό δεν σκέφτομαι πράγματα που μου χαλάνε τη διάθεση , αν και τελευταία η διάθεση μου δεν είναι ότι το καλύτερο , πιστεύω πως θα χτυπήσω κανέναν και θα βρω τον μπελά μου , κάνω πίσω μια δυο τρεις , τέταρτη και μπουκάλι στο κεφάλι , γιαυτό σου λέω , μη το σκέφτεσαι , αν είναι καλή κοπελίτσα κάνε την κίνηση σου και μην είσαι jerk , να είσαι gentleman με τις γυναίκες. Συμφωνώ με το ποστ. Επίσης,δεν ανοίγεις κανα νήμα λεω γω, γιατί πολύ νέκρα έπεσε.
21cm Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδια. Λοιπον.... μου αρεσει μια κοπελα στη οποια αρεσω και εγω, είναι 25 ετων...εγω 29 είναι λιγο απομακρη γενικα από τους αλλους στο πανεπιστημιο ενώ με εμενα είναι αρκετα ανοιχτη φλερταρουμε συνεχεια μιλαμε viber κλπ κλπ κλπ Τι γινεται όμως ?? Τις προαλλες, μετα από 3 μηνες γνωριμίας, μου ειπε ότι πριν 5 χρονια δηλαδή στα 20 της, δυστυχως εχασε τον πατερα της οπου ηταν δεμενη μαζι του αλλα από ότι λεει η ιδια το εχει ξεπερασει και είναι οκ. Βασικα επειδή από την αρχη κατι μου ελεγε ότι κατι παιζει λογω της συμπεριφορας της δεν εκανα κινηση ματ, και τωρα που μου το ειπε και κρινοντας από τη γενικη συμπεριφορα της ψιλοκομπλαρα λιγο γιατι μαλλον εχει ψυχολογικα λογω του συμβαντος κ ισως δεν το εχει αποδεχτει κιολας ασχέτως τι λεει η ιδια.... Εμαθα ότι ηταν πριν με ένα παιδι οπου κ δεν της εβγαινε το σεξουαλικο κ γενικοτερα μια σωστη σχεση.... Πιστευετε ότι οντως θα εχει ''θεμα ψυχολογικο'' λογω του συμβαντος ?? Βεβαια με εμενα είναι μια χαρα και καλα, αλλα ποτε κανεις δεν ξερει τι κρυβει μια γυναικα μεσα της Έχω περίπτωση σχεδόν σαραντάρας με οικογένεια και παιδιά που όταν έχασε τον μπαμπά της,έχασε την γη από τα πόδια της.Αυτό συνέβει γιατί πολύ απλά δεν είχε απογαλακτησθεί ψυχοσυναισθηματικά από την αγκαλιά του μπαμπά.Προφανώς κανείς δεν είχε δουλέψει μαζί της συναισθηματικά.Ούτε οι πρώην της,ούτε ο άντρα της και αυτή είχε μείνει κολλημένη στον μπαμπά. Αν υποθέσουμε οτι η κοπέλα όντως έχει ένα θεματάκι με τον χαμό του μπαμπά της,τότε φίλε μου σου δίνεται η δυνατότητα να την κάνεις να μην ξεκολλάει από πάνω σου. Αλλά για να γίνει αυτό,ξέχνα σε πρώτη φάση το σεξ.Προσφερέ της ένα ωκεανό συναισθημάτων αγάπης,φροντίδας,τρυφερότητας,στοργής και θαλπωρής.Ότι δηλαδή της έδινε ο μπαμπάς της. Έτσι,λοιπόν,σε βάθος χρόνου το λουλουδάκι θα ανοίξει μόνο του και θα καρπωθείς την ωραία μυρωδιά του. Όλα αυτά με την προυπόθεση,οτι είναι μόνη της.Αν υπάρχει άλλος στην ζωή της τότε καν' την με ελαφρά πηδηματάκια!
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 τι τραγουδάρα ρε γαμώτο!!! και τι στιχάρα Ohne scheiss* *χωρίς μαλακίες θα τη βάλω τώρα να την ακούσω στη διαπασών όπως και το ΑΝΤΕ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!! ΧΑΑΧΑ τι στίχος κι αυτός! άντε ψυχανάλυση να κάνεις καλά τα λέει πολύ ανώτερος του my therapist said no to see you no more των James Είμαι σίγουρος κι ας μην το ξέρω αυτό των james! Και αφού πιάσαμε και τα ψυχολογικά, άλλη μια τραγουδάρα! https://www.youtube.com/watch?v=kIUTCwDZJgc
Προτεινόμενες αναρτήσεις