Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά :-)

Θελω να κάνω δώρο μια καφετιέρα για Γαλλικό, όμως είμαι εντελώς άσχετη μιας και δεν τον πίνω καθόλου τον συγκεκριμένο καφέ!

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μέχρι 20-30€ ή είναι όλες ίδιες; Με λίγο google που έριξα, είδα ότι υπάρχουν και με κουμπί που κλείνει ώστε να μην χαλάει τον καφέ.

Τα φώτα σας :-)

Δημοσ.

Προσωπικα απο τις 4-5 που εχω χρησιμοποιησει και ηταν ολες στα ιδια λεφτα περιπου (20-40) δεν ειδα καποια διαφορα . Διαφορα εκανε μονο ο καφες και το φιλτρο (δηλαδη το προφανες να αλλαζεις φιλτρο καθε φορα που κανεις καφε). Απο κει και περα αντε να διαφερει η χωρητικοτητα μονο.

• Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο θα πω κι εγώ, όλες τον ίδιο καφέ βγάζουν (αυτόν που θα τους βάλεις δηλαδή :) )

Αν θες πάρε μία με μόνιμο φίλτρο (βγαίνει και πλένεται) για να μην έχει να αγοράζει χάρτινα. Κι αυτό που λες να κλείνει χρήσιμο είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποια σε αυτά τα χρήματα με μόνιμο φίλτρο και να κλείνει; Ή έστω ένα από τα δύο ώστε να διαλεξω; :-)

Δημοσ.

Προσπαθησε να παρεις καταρχας καφετιερα με χαρτινο φιλτρο.

οσων αφορα αυτο με τις καφετιερες που ειναι ολλες ιδιες δεν συμφωνω.

το κοστος.μιας καφευιερας εξαρτατε απο τις λειτουργειες την και την ποιοτητα των υλικων της.

εγω και η οικογενεια μου πινουμε γαλλικο ολο το χειμωνα καθημερινα 2 φορες την μερα.

εχουμε αλλαξει 3 καφετιερες σχετικα φθηνες και πλεον εχουμε μια μπος απο την σειρα private (κοκκινο χρωμα)

οι διαφορες λοιπον. η κυριοτερη εχει να κανει με την ποιοτητα των εξαρτηματων και των πλαστικων που ερχοντε σε επαφη με το νερο.

οταν ειχαμε τις φθηνες μυριζε ο καφες μια πλαστικιλα οχι εντονα αλλα φαινοταν οτι κατι δεν παει καλα.

Αλλη διαφορα ειναι στον θερμοστατη που σε απλες μηχανες μετα απο λιγη ωρα τον "καινε" τον καφε που εχει μεινει στην κανατα ενω αυτη που εχουμε τον κραταει ζεδτο απλα χωρις να βαραινει ιδιαιτερα.

απο εκει και περα το κοστος μιας μηχανης αυξανεται αν εχει λειτουργιες ποιο ψαγμενες αν εχει μεζουρα και στο δοχειο αλλα και στην κανατα κτλ.

ειμαι απο κινητο τωρα. περιμενε να μπω σε λιγο να σου στειλω τις προτασεις μου

Δημοσ.

Προσπαθησε να παρεις καταρχας καφετιερα με χαρτινο φιλτρο.

οσων αφορα αυτο με τις καφετιερες που ειναι ολλες ιδιες δεν συμφωνω.

το κοστος.μιας καφευιερας εξαρτατε απο τις λειτουργειες την και την ποιοτητα των υλικων της.

εγω και η οικογενεια μου πινουμε γαλλικο ολο το χειμωνα καθημερινα 2 φορες την μερα.

εχουμε αλλαξει 3 καφετιερες σχετικα φθηνες και πλεον εχουμε μια μπος απο την σειρα private (κοκκινο χρωμα)

οι διαφορες λοιπον. η κυριοτερη εχει να κανει με την ποιοτητα των εξαρτηματων και των πλαστικων που ερχοντε σε επαφη με το νερο.

οταν ειχαμε τις φθηνες μυριζε ο καφες μια πλαστικιλα οχι εντονα αλλα φαινοταν οτι κατι δεν παει καλα.

Αλλη διαφορα ειναι στον θερμοστατη που σε απλες μηχανες μετα απο λιγη ωρα τον "καινε" τον καφε που εχει μεινει στην κανατα ενω αυτη που εχουμε τον κραταει ζεδτο απλα χωρις να βαραινει ιδιαιτερα.

απο εκει και περα το κοστος μιας μηχανης αυξανεται αν εχει λειτουργιες ποιο ψαγμενες αν εχει μεζουρα και στο δοχειο αλλα και στην κανατα κτλ.

ειμαι απο κινητο τωρα. περιμενε να μπω σε λιγο να σου στειλω τις προτασεις μου

Γιατί είναι καλύτερο το χάρτινο φίλτρο;

Δημοσ.

τα μετταλικά φίλτρα (βασικά πλαστικά γιατί οι καφετιέρες που έχουν μετταλικό είναι ακριβές) εκτός του ότι έχουν το κακό να μεταφέρουν την πλαστικίλα τους στον καφέ δέν είναι 100% σίγουρο οτι θα κρατήσουν όλα τα ηζύματα του καφέ έξω απο το δοχείο. στις περισότερες των φορών περνάνε ηζύματα με αποτέλεσμα να γίνεται ο καφές βαρύς και πολλές φορές πικρός κτλ.

απο την άλλη μπορεί το χάρτινο φίλτρο να μήν δείνει το μάξιμουμ σε γεύση και άρομα ενός πλαστικού αλλά εγγυάτε 100% έναν καθαρό καφέ. προσοχή και στα χάρτινα φίλτρα ησχύει το όσο καλύτερο τόσο καλύτερο αποτέλεσμα καφέ.

όσων αφορά τον καφέ αυτόν κάθε αυτόν καλό θα είναι να αγοράζεται και να κόβεται μπροστά μας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΣ μπορείτε να πα΄τε σε coffe island να τους ζητήσετε μέσα απο μία τεράστια ποικιλία αρωμάτων κτλ να σας τον κόψουν επι τόπου (λέφοντάς τους και τί φίλτρο χρησιμοποιείτε και το κόστος είναι σχεδόν το ίδιο.

και ένα τελευταίο πάνω στις φθηνές και στις ακριβότερες μηχανές καφέ.οι απλές μηχαν΄ς δέν έχουν κάποιου είδους θερμοστάτη με αποτέλεσμα το υπερβολικά ζεστό νερό να «βγάζει» από τον καφέ στοιχεία, που τείνουν πιο πολύ προς το πικρό παρά προς το ευχάριστο. αντοίστιχα μία καλή μηχανή είναι ρυθμισμένη να έχει την τέλεια θερμοκρασία στην προετοιμασία του καφέ με τα αντοίστιχα αποτελέσματα...

θεματοθέτρια άν μπορέις πήγαινε για αυτήν άν μπορέις να πάς στα 40 ευρώ τόσο την έχει ο κοτσώβολος. είναι η λίγο ποιό απλή απο την δικιά μου αλλά με εξίσου καλές λειτουργίες. σου παραθέτω λίνκ απο το σάιτ της

http://www.bosch-home.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%AD/%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%AD-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85/TKA6034.html#tab2

και εδώ απο κοτσώβολο

http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/coffeemakers/kafeteries-filtrou/149076-bosch-tka6034

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...