Προς το περιεχόμενο

paypal, ebay

nivek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω κατι απο το e-bay  μπορω να κανω αγορα :;;  η απλα ακομα δεν  γινετε να κανουμε  αγορες μεσο paypal  και ε-bay΄;;;

λογο των capital  controls;;

απλα θελω να  ξερω αν  μπορω αυτον τον καιρο να κανω μια  αγορα  μεσο   e-bay

Δημοσ.

Υπάρχουν σχετικά νήματα για την ερώτηση που κάνεις.

Θα βρεις εκεί τις απαντήσεις στις απορίες σου αλλά και σχετικές οδηγίες.

Δημοσ.

Θεωρητικά, μπορείς, αλλά είναι τόσοι οι παράγοντες που επηρεάζουν μια αγορά που δεν αξίζει τον κόπο να ξαναγραφτούν σε νέο νήμα.

Δημοσ.

Ένας σίγουρος και δοκιμασμένος τρόπος απο μένα για αγορές από ebay που χρειάζεσαι το paypal είναι να κάνεις μια κάρτα revolut και να την συνδέσεις με το paypal. 

Ότι πληροφορίες χρειάζεσαι για την Revolut υπάρχουν εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/

Δημοσ.

κατσε  για να καταλαβω  επειδη σε αυτα δεν ειμε  καλος και μπερδευτικα..

,

Πχ εγω θελω να  αγορασω ενα   προιον μεσο του ebay..  Τα  λεφτα  που  θα εχω στην  τραπεζα πειραιος  τα εχω στην εικονικι καρτα 

απο εκει και μετα  θα κανω εγγραφη  στην   Revolut;; μεσο του κινιτου μου;;;

εχω paypal..

virtual χρεωστικής κάρτα εχω στην  τραπεζα πειραιος

δηλαδη εγω θα μεταφερω  ολα τα λεφτα  στην    Revolut  απο  την  virtual χρεωστικής κάρτα που εχω στην  τραπεζα πειραιος΄;;;

Δημοσ.

Σου έγραψα, στο άλλο νήμα, τα σχετικά νήματα για όλες τις μεθόδους που λειτουργούν για αγορές στο εξωτερικό και αντί να διαβάσεις μερικές σελίδες και να μάθεις τι συμβαίνει και ποια σε βολεύει καλλίτερα, περιμένεις να μεταφερθούν εδώ όλες οι εμπειρίες και πρακτικές, σε στυλ μασημένης τροφής.

Καθένας έχει βολευτεί με 1-2 μεθόδους, που ταιριάζουν στα δεδομένα του, και κάνει τις αγορές του.

Ο GeorgeGK εξυπηρετείται με την κάρτα Revolut, εγώ με τη μέθοδο φορτώματος του balance του paypal, άλλος με άλλη.

Διάβασε λίγο, θα μάθεις και θα αποφασίσεις εσύ και όχι εμείς για σένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...