Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Μια φιλη εχει μια κεραια για ιντερνετ εξωτερικη πανω στην ταρατσα που απο αυτην φευγει καλωδιο usb (δουλευει μια χαρα ελεγμενο) που κατεβαινει στο μπαλκονι κ της πηρα αυτο γιατι το παλιο κ καλα ειχε χαλασει

http://www.e-gate.gr/equip-usb-2.0-m-f-10m-black-133310.html.

τωρα με το καινουριο καλωδιο δεν συνδεεται ενω χθες συνδεθηκε με το παλιο που ειχε προβλημα και δουλεψε μια χαρα. το καινουριο καλωδιο δουλευει σε επιπεδο usb φλασακι το διαβαζει κανονικα.

εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να παιζει ?

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι κατεβαινει απλο καλωδιο usb ?? οι κεραιες χρησιμοποιουνε αλλους τυπους καλωδιων. μηπως ειναι καλωδιο CAT ?

Δημοσ.

ναι, καλα το καταλαβα, δεν μου δειχνει για απλο καλωδιο. Μπορεις να μου στειλεις λιγο την κεραια που εβαλε ? τον τυπο της (μαρκα μοντελο)

Δημοσ.

στην κεραια ειναι δυσκολη η προσβαση κ πρεπει να παω απο κει για να το δω , πραγμα που θαγινει σε καμια βδομαδα.

γιατι δεν σ μοιαζει με κανονικο καλωδιο το δευτερο ? κ τα 2 ειναι active extender usb . τι διαφορα εχουν ??

Δημοσ.

γιατι μου κανει περιεργο ενα καλωδιο usb αρσενικο/θηλυκο να βασταει πανω του ενισχυτη  :blink:

Συνηθως τα καλωδια κεραιων , ειναι τυπου RG , πιθανον να ειναι RG με το βυσμα να αλλαζει στο τελος και να γινεται USB αρσενικο (male) που συνδεεται στο PC. Αλλά απαιτεί βασικες γνώσεις ηλεκτρονικού.

Δημοσ.

ολα τα καλωδια usb απο 10μετρα κ πανω εχουν ενισχυτη σηματος. αυτο που λες μπορει να ισχυει αλλα απ τη στιγμη που καταληγει σε usb θα επρεπε να δουλευει οπως κ το παλιο που δουλευε κ δουλεψε κ προχθες. επισης κ αυτο π της ειπα κ πηρε εχει ενισχυτη κ αυτο !

Δημοσ.

χμμ ειναι πολυ περιπλοκο το ζητημα. Καλυτερα πατε σε εναν Τεχνικο υπολογιστων , που να εχει πτυχιο ηλεκτρονικου, και τα 2 καλωδια , να σας πει εαν ειναι ιδια και αν ναι , τι φταιει

Δημοσ.

ρωτάω μήπως το καινούργιο καλώδιο για να δουλέψει απροβλημάτιστα χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία.

καλύτερα να δοκιμάσεις το νέο καλώδιο με μια άλλη συσκευή για να δεις αν λειτουργεί κανονικά

Δημοσ.

Επισης κάτι αλλο. Αν Εγω στο USB που κατεβαινει απο την κεραία βαλω μια εξωτερική κεραία πού έχω για το λαπτοπ μ υπάρχει περίπτωση να εκπέμπει???

Δημοσ.

Οχι η μια πανω ειναι κεραια που λαμβανει σημα κ το δινει στο usb . κ εγω να βαλω μετα μια απλη κεραια σπιτιου tplink 722n πχ στο usb αντι να πηγαινει στο λαπτοπ ! δυσκολο το βλεπω να παιζει παντως κατι τετοιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...