pcbmaniac Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Χαιρετώ σας, Παρακαλώ θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο φόρουμ στην Ελλάδα που να ασχολείται με θέματα 3D modeling γενικώς. Τα 2 γνωστά του χώρου μάλλον έκλεισαν τα στόρια. Αναρτήσεις έχουν να εμφανιστούν από το 2014. Στο πιο ανανεωμένο, έκανα εγγραφή πριν από 10 μέρες και ακόμα δεν ήρθε το email επιβεβαίωσης! Θα ήθελα μια ενημέρωση αν υπάρχει ή αν προτίθεται να γίνει Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τι μαθαίνει κανεις στο insomnia, τέλεια!!!
pcbmaniac Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τι μαθαίνει κανεις στο insomnia, τέλεια!!! Τι το περίεργο έχει η ερώτηση μου δηλαδή; Έχω κάτι στο μυαλό μου γι'αυτό ρωτάω. Κακό είναι;
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τι το περίεργο έχει η ερώτηση μου δηλαδή; Έχω κάτι στο μυαλό μου γι'αυτό ρωτάω. Κακό είναι; Δεν εχει τιποτα κακό εγω δεν το ήξερα
pcbmaniac Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 OK. Ενδιαφέρομαι να βρω εθελοντές που γνωρίζουν 3D modeling (ή έχουν διάθεση να βοηθήσουν εθελοντικά) για ένα καλό project που ετοιμάζω. Όσοι ενδιαφέρονται, ας στείλουν ένα ΠΜ.
0verc0me Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τι μαθαίνει κανεις στο insomnia, τέλεια!!! Δεν εχει τιποτα κακό εγω δεν το ήξερα σε βλεπω να φτιαχνεις η δεν μαντεψα σωστα?
pcbmaniac Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ανάλογα με το ενδιαφέρον θα δω και θα πράξω. Πάντως έχω κάτι στο μυαλό μου αλλά όχι για φόρουμ. Τίποτα δεν αποκλείεται όμως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα