Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Σήμερα κοιτάζοντας τα mail μου, βλέπω 2 που έλεγαν πως συνδέθηκα από 2 συσκευές στον λογαριασμό (μέσα σε 12 ώρες περίπου). Κοιτάζοντας λοιπόν τις εξουσιοδοτημένες συσκευές μου βλέπω ένα mac και ένα note 3, πέρα από τις δικές μου συσκευές. Εν τω μεταξύ mac δεν υπάρχει μέσα στο σπίτι, όπως και με το note 3. Κανένας από τους κύκλους μου δεν έχει κάποια από αυτές τις συσκευές. Τι μπορεί να συμβαίνει εδώ πέρα;

post-344043-0-84020600-1450605417_thumb.png

Δημοσ.

Προσπαθησε να θυμηθεις μηπως εχεις συνδεθει απο άλλη συσκευη περαν αυτων που κατεχεις. ΠΧ μηπως πηγες σε καποιο σπιτι και εκανες log in στο μεηλ σου; Ή απο καποια φορητη συσκευη φιλου/ης σου ενω ησουν εξω;

Αν δε συμβαινει κατι τετοιο, απλα κανε καταργηση συσκευης και -συμβουλη μου- βαλε να σου ερχεται μεηλ οταν συνδεεσε απο συσκευη για ρπωτη φορα. Μη σου πω βαλε και 2 step verification για να σου ερχεται στο κινητο μνμ με κωδικο ωστε να κανεις log in.

Δημοσ.

Όπως μου έρχεται το mail, αναφέρεται ημερομηνία και ώρα. Τις μέρες εκείνες δεν βγήκα καν από το σπίτι, οπότε αποκλείεται να έγινε κάτι τέτοιο που λες.

Κατάργηση συσκευής έκανα και άλλαξα και κωδικό.

Απορώ, πως μπόρεσε και μπήκε στον λογαριασμό μου αυτός; Αυτό που με φρικάρει περισσότερο όμως είναι πως η διαφορά σύνδεσης των 2 ξένων συσκευών είναι 5 λεπτά πάνω κάτω!

Δημοσ.

Εφοσον εχεις ακομα ελεγχο στο gmail σου αλαξε αμεσα τον κωδικο (φροντισε να ειναι περιπλοκος και οχι στυλ 123456..), και συνεχισε να τον αλαζεις σε τακτα χρονικα διαστηματα. 

Δημοσ.

ε αμα βρηκε τον κωδικο, απο οτι συσκευει θελει μπορει να μπει. προφανως κατι ηθελε να δοκιμασει και εναλλασοταν απο iOS σε Android, ip που συνδεθηκε δεν γραφει πανω ? Εαν ναι, στειλτο μου σε μηνυμα εμενα.

Δημοσ.

Εφοσον εχεις ακομα ελεγχο στο gmail σου αλαξε αμεσα τον κωδικο (φροντισε να ειναι περιπλοκος και οχι στυλ 123456..), και συνεχισε να τον αλαζεις σε τακτα χρονικα διαστηματα. 

Με το που το είδα τον άλλαξα :P

ε αμα βρηκε τον κωδικο, απο οτι συσκευει θελει μπορει να μπει. προφανως κατι ηθελε να δοκιμασει και εναλλασοταν απο iOS σε Android, ip που συνδεθηκε δεν γραφει πανω ? Εαν ναι, στειλτο μου σε μηνυμα εμενα.

Δεν γράφει τίποτα σχετικά με ip. Μόνο αυτό από που συνδέθηκε, ημερομηνία, ώρα και όνομα συσκευής.

Δημοσ.

Δεν γράφει τίποτα σχετικά με ip. Μόνο αυτό από που συνδέθηκε, ημερομηνία, ώρα και όνομα συσκευής.

Εάν πατησεις πανω στην συσκευη (πχ εκει που γραφει Mac) θα σου κατεβασει κατω και λογικα θα γραφει και το ip ή θα λεει τοποθεσια.

Δημοσ.

Επίσης αν έχεις συγχρονίσει τίποτα κωδικούς , αλλαξέ τους γιατί είναι πιθανό να τους έχει δει. Το έχω πάθει όταν είχα πουλήσει συσκευή android ( όντως δεν φαινόταν IP ή τοποθεσία ) και ενώ είχε γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , προφανώς από κάποιο bug του λογισμικού κατάφερε και έκανε restore.

Δημοσ.

Επίσης άν έχεις συγχρονίσει τίποτα κωδικούς ( πχ με τον chrome ) , αλλαξέ τους γιατί είναι πιθανό να τους έχει δει. Το έχω πάθει όταν είχα πουλήσει συσκευή android ( όντως δεν φαινόταν IP ή τοποθεσία ) και ενώ είχε γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , προφανώς από κάποιο bug του λογισμικού κατάφερε και έκανε restore.

Γι αυτο καμια φορα λεμε να κανουμε κρυπτογραφηση προτου πουλησουμε το κινητο μας.
Δημοσ.

Εάν πατησεις πανω στην συσκευη (πχ εκει που γραφει Mac) θα σου κατεβασει κατω και λογικα θα γραφει και το ip ή θα λεει τοποθεσια.

Τίποτα απολύτως δεν φαινεται [κάτι έχει συμβεί και δεν μου επιτρέπεται να ανεβάσω σκριν-σοτ]

Επίσης αν έχεις συγχρονίσει τίποτα κωδικούς , αλλαξέ τους γιατί είναι πιθανό να τους έχει δει. Το έχω πάθει όταν είχα πουλήσει συσκευή android ( όντως δεν φαινόταν IP ή τοποθεσία ) και ενώ είχε γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , προφανώς από κάποιο bug του λογισμικού κατάφερε και έκανε restore.

Σαν τι κωδικούς δηλαδή;

Δημοσ.

Γι αυτο καμια φορα λεμε να κανουμε κρυπτογραφηση προτου πουλησουμε το κινητο μας.

Σωστός αλλά το HTC Desire 200 δεν θυμάμαι να είχε επιλογή για κρυπτογράφηση.

Σαν τι κωδικούς δηλαδή;

Από forum , site κτλπ , αν τους είχες συγχρονίσει με τον chrome είναι πιθανό να τους έχει δει.

Δημοσ.

Από forum , site κτλπ , αν τους είχες συγχρονίσει με τον chrome είναι πιθανό να τους έχει δει.

Δηλαδή αν έχω αποθηκεύσει π.χ. τον κωδικό μου του insomnia μπορεί να τον έχει δει  :confused:

Δημοσ.

Μπες λιγακι εδω: 

https://history.google.comσυνδεσου με το e-mail σου, και δες εαν εχει καμια αναζητηση στο google που δεν την ειχες κανει εσυ. και πες μας

Δημοσ.

Μπες λιγακι εδω: 

https://history.google.comσυνδεσου με το e-mail σου, και δες εαν εχει καμια αναζητηση στο google που δεν την ειχες κανει εσυ. και πες μας

Τίποτα, όλες οι αναζητήσεις έχουν γίνει από μένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...