panakos_thess Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 εχω παει ακριβως το ιδιο προβλημα αυτο που εχω να σου πω ειναι απλα το αφηνεις δεν εχεις να αποδείξεις τιποτα.εκανα τα παντα μονο εξοδα θα σου ειναι δεν μπορεις να κανεις κατι πραγματικα αστο γιατι θα γινουν χειροτερα τα πραγματα {θα πληρωνεις μονο και δεν θα γινει παλι κατι}
Silverage Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Για ποιο λόγο μήνυση αυτεπάγγελτα με την παρέμβαση της αστυνομίας θα πάρει πίσω τα χρήματα του. Εγώ προσωπικα δεν θα τον σφήνα ξεφύγει και εκατό ευρώ να έδινα για την μήνυση θα έπαιρνα πίσω 250. Εκτός και αν ο απατεώνας είναι τόσο ηληθιος κα βάλει δικηγόρο οποτε πληρώνει πενταπλάσια. Για να γίνει αυτεπαγγελτα πρέπει να μαζευτούν πολλά άτομα.
Inler Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Με ποιο σκεπτικο πατε και βαζετε τοσα λεφτα σε αγνωστους ποτε δεν το καταλαβα....Δυσκολα οπως αναφερθηκε να αποδειξετε κατι και στοιχιζει κιολας οποτε δεν αξιζει 1
Ghost_Rider Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Με ποιο σκεπτικο πατε και βαζετε τοσα λεφτα σε αγνωστους ποτε δεν το καταλαβα....Δυσκολα οπως αναφερθηκε να αποδειξετε κατι και στοιχιζει κιολας οποτε δεν αξιζει πραγματικα δηλαδη τοσο αφελεις ανθρωποι...
letom Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Πραγματικά σοκάρομαι με την ευκολία που μερικοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να στείλουν τα λεφτά τους σε οποιονδήποτε χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης. Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει ο φίλος που άνοιξε το thread τι υποτίθεται αγόρασε ο φίλος του με τα 350 ευρώ (κάνα μεταχειρισμένο iphone?) και πως κανονίστηκε το deal (πχ μέσω αγγελίας?).
aces Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 παντα λεμε αντικαταβολη και ελεγχος κατα την παραλαβη. αυτη ειναι η ασφαλεστερη επιλογη οσο μπορει να ειναι κανεις για απομακρυσμενες παραγγελιες ή εναλλακτικα καταθεση ενα μικρο ποσο (αφου στο απαιτησε) απο τα 350 π.χ. 60ε κ το υπολοιπα μετα. Κριμα που ακομη κ σημερα γινονται τετοια σκηνικα. Αν δεν τα δεχεται ο πωλητης πατε σε αλλο πωλητη με νορμαλ-λογικες απαιτησεις.
TheAccountant Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ελεγχο κατα την παραλαβη δεν θα αφηνα σε κανένα. Οποιος θελει ας ερθει να το δει απο κοντά η ας με εμπιστευτει. Σιγα μην εδινα ποτε τετοια ελευθερια στον κουριερ ή και στον αγοραστή. Και που ξέρω γω τι θα κάνουν με το πακέτο μου?
zackeron Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ελεγχο κατα την παραλαβη δεν θα αφηνα σε κανένα. Οποιος θελει ας ερθει να το δει απο κοντά η ας με εμπιστευτει. Σιγα μην εδινα ποτε τετοια ελευθερια στον κουριερ ή και στον αγοραστή. Και που ξέρω γω τι θα κάνουν με το πακέτο μου? και που ξερω εγω τι εχεις βαλει εσυ μεσα στο πακετο?
TheAccountant Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 και που ξερω εγω τι εχεις βαλει εσυ μεσα στο πακετο? Μην το παιρνεις.... no hard feelings 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα