Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω παει ακριβως το ιδιο προβλημα αυτο που εχω να σου πω ειναι απλα το αφηνεις δεν εχεις να αποδείξεις τιποτα.εκανα τα παντα μονο εξοδα θα σου ειναι δεν μπορεις να κανεις κατι πραγματικα αστο γιατι θα γινουν χειροτερα τα πραγματα {θα πληρωνεις μονο και δεν θα γινει παλι κατι} 

Δημοσ.

Για ποιο λόγο μήνυση αυτεπάγγελτα με την παρέμβαση της αστυνομίας θα πάρει πίσω τα χρήματα του.

Εγώ προσωπικα δεν θα τον σφήνα ξεφύγει και εκατό ευρώ να έδινα για την μήνυση θα έπαιρνα πίσω 250.

Εκτός και αν ο απατεώνας είναι τόσο ηληθιος κα βάλει δικηγόρο οποτε πληρώνει πενταπλάσια.

Για να γίνει αυτεπαγγελτα πρέπει να μαζευτούν πολλά άτομα.
Δημοσ.

Με ποιο σκεπτικο πατε και βαζετε τοσα λεφτα σε αγνωστους ποτε δεν το καταλαβα....Δυσκολα οπως αναφερθηκε να αποδειξετε κατι και στοιχιζει κιολας οποτε δεν αξιζει

• Like 1
Δημοσ.

Με ποιο σκεπτικο πατε και βαζετε τοσα λεφτα σε αγνωστους ποτε δεν το καταλαβα....Δυσκολα οπως αναφερθηκε να αποδειξετε κατι και στοιχιζει κιολας οποτε δεν αξιζει

πραγματικα δηλαδη τοσο αφελεις ανθρωποι...

Δημοσ.

Πραγματικά σοκάρομαι με την ευκολία που μερικοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να στείλουν τα λεφτά τους σε οποιονδήποτε χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης. Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει ο φίλος που άνοιξε το thread τι υποτίθεται αγόρασε ο φίλος του με τα 350 ευρώ (κάνα μεταχειρισμένο iphone?) και πως κανονίστηκε το deal (πχ μέσω αγγελίας?).

Δημοσ.

παντα λεμε αντικαταβολη και ελεγχος κατα την παραλαβη.

αυτη ειναι η ασφαλεστερη επιλογη οσο μπορει να ειναι κανεις για απομακρυσμενες παραγγελιες ή εναλλακτικα καταθεση ενα μικρο ποσο (αφου στο απαιτησε) απο τα 350 π.χ. 60ε κ το υπολοιπα μετα. Κριμα που ακομη κ σημερα γινονται τετοια σκηνικα. Αν δεν τα δεχεται ο πωλητης πατε σε αλλο πωλητη με νορμαλ-λογικες απαιτησεις.

Δημοσ.

Ελεγχο κατα την παραλαβη δεν θα αφηνα σε κανένα. Οποιος θελει ας ερθει να το δει απο κοντά η ας με εμπιστευτει. Σιγα μην εδινα ποτε τετοια ελευθερια στον κουριερ ή και στον αγοραστή. Και που ξέρω γω τι θα κάνουν με το πακέτο μου?

Δημοσ.

Ελεγχο κατα την παραλαβη δεν θα αφηνα σε κανένα. Οποιος θελει ας ερθει να το δει απο κοντά η ας με εμπιστευτει. Σιγα μην εδινα ποτε τετοια ελευθερια στον κουριερ ή και στον αγοραστή. Και που ξέρω γω τι θα κάνουν με το πακέτο μου?

και που ξερω εγω τι εχεις βαλει εσυ μεσα στο πακετο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...