danmat Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα. Θελω να αγορασω το samsung s3 απο το συγκεκριμενο σαιτ. Αν καποιος γνωριζει μπορει να με βοηθησει σχετικα με την αξιοπιστια του συγκεκριμενου πωλητη και την περιπτωση χρεωσης εκτελωνισμου κλπ; Ευχαριστω πολυ! http://www.aliexpress.com/item/SIII-Original-Samsung-Galaxy-S3-i9300-Quad-Core-3G-GPS-WIFI-8MP-16GB-Storage-4-8/961723193.html?spm=2114.01010108.3.55.Zk4kHS&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201644_1_79_78_77_82_80_62,searchweb201560_5
2.1Ohm Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Οχι μη αξιπιστο μαγαζί τζάμπα το χρόνο σου θα φας! Κινητά που έρχονται Ελλάδα κλτρα να τα πάρεις από skroitzomagaza οχι αποεξωτερικο! 2
saruman123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα. Ως πρωην κατοχος του S3 θα σου πω να μην το παρεις(οχι οτι δεν ειμουν ευχαριστημενως). Πριν κανα 2-3 χρονια ηταν καλο,τωρα ειναι πλεον παλιο και υπαρχουν καλητερα. Πεσμας ποσα ευρω διαθετεις? Και οντως να προτιμησεις απο κανενα σκρουτζαδικο.
danmat Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα. Ως πρωην κατοχος του S3 θα σου πω να μην το παρεις(οχι οτι δεν ειμουν ευχαριστημενως). Πριν κανα 2-3 χρονια ηταν καλο,τωρα ειναι πλεον παλιο και υπαρχουν καλητερα. Πεσμας ποσα ευρω διαθετεις? Και οντως να προτιμησεις απο κανενα σκρουτζαδικο. Δυστυχως μου κλεψανε την τσαντα την Παρασκευη και ειχα και το κινητο μεσα, οποτε χρειαζομαι καινουριο αμεσα, χωρις να εχω χρονο να μαζεψω πολλα λεφτα...γυρω στα 120 περιπου μπορω να διαθεσω αυτη τη στιγμη. Το προηγουμενο που μου πηραν ηταν το LG L Fino. Δηλαδη πιστευετε οτι ειναι μεγαλο ρισκο να το παραγγειλω απ το εξωτερικο ε;
shooterg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 οχι δεν ειναι. Θα κοιταξεις απο gearbest.com 1
aces Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 θα σ ελεγα να αποφυγεις το gearbest καθως η καθυστερηση κ λογω εορτων ειναι περα για περα εκτος οριου κ εχει αρκετα προβληματα το gearbest. Παρελαβα κανονικα κατι ακουστικα αλλα η αναμονη που μου εκαναν ητανε πανω απο 1 μηνα..... to vickmall.com εχει πολυ καλο feedback (απο Ελληνες αγοραστες) κ εχει τα ιδια προιοντα εναλλακτικα υπαρχουν το skroutz k bestprice.gr με διαφορα μαγαζια κ απο επαρχια 1
visualizer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Άμα χρειάζεσαι καινούργιο άμεσα δεν παραγγέλνεις από εξωτερικό ..στην καλύτερη θα σου έρθει σε 2,5 - 3 εβδομάδες ..στην καλύτερη! 1
saruman123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Αμα δεν ξερεις η δεν εχεις κανει εστω και μια παραγγελια απο Κινα αστω καλητερα. Τα υπολοιπα τα ειπαν τα παιδια.
newsformobiles Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Άμα χρειάζεσαι καινούργιο άμεσα δεν παραγγέλνεις από εξωτερικό ..στην καλύτερη θα σου έρθει σε 2,5 - 3 εβδομάδες ..στην καλύτερη!Εκτός εάν παραγγείλει από ευρωπαϊκή αποθήκη μαγαζιού και σίγουρα όχι gearbest. Vickmall, Coolicοοl ξέρω ότι έχουν σίγουρα eu αποθήκη. Μπορείς να κοιτάξεις και εκεί.
visualizer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Εκτός εάν παραγγείλει από ευρωπαϊκή αποθήκη μαγαζιού και σίγουρα όχι gearbest. Vickmall, Coolicοοl ξέρω ότι έχουν σίγουρα eu αποθήκη. Μπορείς να κοιτάξεις και εκεί. Σου χει τύχει ποτέ να σου έρθουν γρηγορότερα από 2 βδομάδες ? εμένα ποτέ ..παρότι γράφουν 5-7 εργάσιμες + shipping ( έστω και από ευρωπαϊκή ) 1
danmat Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Εκτός εάν παραγγείλει από ευρωπαϊκή αποθήκη μαγαζιού και σίγουρα όχι gearbest. Vickmall, Coolicοοl ξέρω ότι έχουν σίγουρα eu αποθήκη. Μπορείς να κοιτάξεις και εκεί. Απ'οτι ειδα στις eu warehouses ειναι τα περισσοτερα out of stock.. οποτε μαλλον θα καταφυγω σε skroutz κλπ.. σας ευχαριστω πολυ ολους! Αμα δεν ξερεις η δεν εχεις κανει εστω και μια παραγγελια απο Κινα αστω καλητερα. Τα υπολοιπα τα ειπαν τα παιδια. εχω παρει καποια πραγματα τα οποια ολα εφτασαν σε σχετικα καλο χρονο αλλα ηταν μικροπραγματα ολα...τωρα για κινητο το σκεφτομαι αρκετα...βλεπω και αποθαρρυντικες αποψεις οποτε μαλλον δεν ενδεικνυται.
saruman123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Απ'οτι ειδα στις eu warehouses ειναι τα περισσοτερα out of stock.. οποτε μαλλον θα καταφυγω σε skroutz κλπ.. σας ευχαριστω πολυ ολους! εχω παρει καποια πραγματα τα οποια ολα εφτασαν σε σχετικα καλο χρονο αλλα ηταν μικροπραγματα ολα...τωρα για κινητο το σκεφτομαι αρκετα...βλεπω και αποθαρρυντικες αποψεις οποτε μαλλον δεν ενδεικνυται. Αν λενε τα παιδια 3-4 εβδομαδες τα νορμαλ φαντασου τωρα τις γιορτες...Εγω δεν παραγγελνω απο εξωτερικο. Αλλοι παλι το κανουν συνεχεια και τους βολευει. Το ξερω οτι υπαρχουν διαφορες στα χρηματα αλλα καλητερα απο εδω και χωρις περιπετειες και χωρις να περιμενω και πολυ.
aces Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 απο Κινα το νωριτερα κ στην καλυτερη περιπτωση (ιδανικες συνθηκες) ειναι 20 μερες δηλ. 3 εβδομαδες . Αυτο ειναι το ιδανικο σεναριο. Εχει τυχει και 40 μερες για ενα ακουστικο το τελευταιο εκανε 28 μερες (κοντα στο μηνα). Τωρα λογω εορτων τοσο εκει οσο και εδω υπαρχουν τρομερες καθυστερησεις σε αποστολες κ παραλαβες αντιστοιχα οπως κ παρα πολλα προιοντα out of stock. Απο Κινα ή EU να προτιματε αξεσουαρ οπως ακουστικα, θηκες, tempered glass κ.α. & τηλεφωνο απο ελλαδα εφοσον ειναι κατι επειγον κ η διαφορα δεν ειναι μεγαλη.
danmat Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα παρηγγειλα το LG magna απο σκρουτζ...σας ευχαριστω πολυ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα