TriLoBiTe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Πού ζω ρε πόστη; Άσε παππού, πού να τα ξέρεις εσύ αυτά Kαι συ στο άρμα του κοινού συκοφάντη?και συ παοκι??? Ρε τον λαδέμπορα, το μισό φόρουμ έχει λαδώσει για να με μεγαλώσει 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ηπια 3 βαρελακια σημερα..Ωραια μπιρα,δροσιστικη κ με πικρη γευση στο τελος(οχι εντονη) Γενικα οσες μπιρες απο Τσεχια εχω πιει ηταν καλες
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Εχτες ηπια Warsteiner Premium Verum !! Γερμανικη pilsener που θυμιζει λιγο kaizer..Ελαφρια μπυριτσα που πινετε πολυ ευχαριστα!! Αντε καλοκαιρι ηρθε,πειτε κανα καλο κοκτειλ να δοκιμασουμε!! 1
anwnymh29 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Εχτες ηπια Warsteiner Premium Verum !! Γερμανικη pilsener που θυμιζει λιγο kaizer..Ελαφρια μπυριτσα που πινετε πολυ ευχαριστα!! maxresdefault (1).jpg Αντε καλοκαιρι ηρθε,πειτε κανα καλο κοκτειλ να δοκιμασουμε!! Πολυ καλη μπυρα! 1
anwnymh29 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 2 μπυρες αλφα για να σμιλευσω το κορμι μου για το καλοκαιρι που ερχεται 1
zio10 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 2 μπυρες αλφα για να σμιλευσω το κορμι μου για το καλοκαιρι που ερχεται Πριν ή μετά την προπόνηση;
anwnymh29 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Πριν ή μετά την προπόνηση; Δεν εχει σημασια.. η σμιλευση επετευχθη! 1
Vapir Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 χο και κοκοπλάκα κάνω ρεεεεεεεεεετα πάντα πίνω , δεν έχω πρόβλημαΔεν πίνω συχνά βέβαια γιατι σπάνια βρίσκω άτομα που να γουστάρω να γίνω μαζί τους
AntiCambeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Τις τελευταίες ημέρες δοκίμασα τις ταπεινές Αλφα Weiss και Βεργίνα Weiss που είναι φθηνές.Η Βεργίνα είναι καλύτερη.Πρόσεξα οτι η Αλφα δεν κάνει πολύ αφρό όπως οι άλλες Weiss. Οι γερμανικές είναι καλύτερες αλλά πιο ακριβες,οπως πχ η Franziskaner,Paulaner κλπ.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Τις τελευταίες ημέρες δοκίμασα τις ταπεινές Αλφα Weiss και Βεργίνα Weiss που είναι φθηνές.Η Βεργίνα είναι καλύτερη.Πρόσεξα οτι η Αλφα δεν κάνει πολύ αφρό όπως οι άλλες Weiss. Οι γερμανικές είναι καλύτερες αλλά πιο ακριβες,οπως πχ η Franziskaner,Paulaner κλπ. H Βεργινα weiss μονο ταπεινη δεν ειναι απο θεμα γευσης : ) ..H αλφα weiss παιζει να ειναι η χειροτερη μπυρα που εχω πιει!! 2
AntiCambeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Επρεπε το ταπεινή να το βάλω σε εισαγωγικά Εχει πολύ ωραία και γεμάτη γεύση όπως έχουν και ακριβότερες.Τιμή Σ.Μ. καπου 1,4€ Η Αλφα δεν αξίζει γιατί είναι ελάχιστα φθηνότερη και η γεύση της είναι κάτι ανάμεσα σε κανονική φθηνή μπύρα οπως η Amstel και σε Weiss. Η πιο χάλια είναι η Fix.Μόνο η μαύρη αξίζει μια στο τόσο. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Επρεπε το ταπεινή να το βάλω σε εισαγωγικά: cool: Εχει πολύ ωραία και γεμάτη γεύση όπως έχουν και ακριβότερες.Τιμή Σ.Μ. καπου 1,4€ Η Αλφα δεν αξίζει γιατί είναι ελάχιστα φθηνότερη και η γεύση της είναι κάτι ανάμεσα σε κανονική φθηνή μπύρα οπως η Amstel και σε Weiss. Η πιο χάλια είναι η Fix.Μόνο η μαύρη αξίζει μια στο τόσο. Η μαυρη φιξ καπως παλευεται ..Γενικα απο ελληνικες μπυρες η Βεργινα κ η Νησος για εμενα ειναι οι καλυτερες!! Εχουμε κ αλλες καλες μπυρες φυσικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα