the other one Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πωπωπωπωπωπωπ ρε τι πετυχα. frulite ανανας καρυδα και τσιπουδια. Με εκανε και εβγαλα και σελφι. ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΛΕΜΕ. malibu a la ελληνικά; 1
παπι Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το υποβόσκον τσίπουρο πρέπει να 'ναι η μπόμπα που έκανε τη ζημιά Μπαα, πριν την εκανα με χυμο ροδακινο. Το frulite ανανας καρυδα μαλλον εχει περισσοτερο ζαχαρη, για αυτο με εστειλε αυτογκολ.
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Baileys.Ανέκαθεν ήμουν στα βαριά ξύδια Μου αρέσει και μενα. Αρκετά βαρύ αλλα δεν μασάμε εμείς. 1
margaritagr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ποσο καιρο εχω να πιω baileys! Ωραια ιδεα Επομενη εξοδος north και μεθεπομενη baileys 2
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ποσο καιρο εχω να πιω baileys! Ωραια ιδεα Επομενη εξοδος north και μεθεπομενη baileys Για μια περίοδο έπινα μόνο north και baileys. Πολύ ωραία γεύση και ελαφριά. 1
Adon1s Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Και μια Ursus για το τελος και νωρις υπνο γιατι το πρωΐ εχει φροντιστήριο. 3
the other one Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ε όχι και το Ursus και η North στην ίδια κατηγορία με το Baileys.
Adon1s Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Νταξει το λεω γιατι Ουρσους και Μπειλης ηταν τα πρωτα ποτα πλην μπυρας που πιναμε σε παρτυ στη Ά Λυκειου και νοιωθαμε αλητες της πιατσας και φτασμενοι. (Κλαιω) 2
margaritagr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχαχχα ουρσους δε μ αρεσει πια η γευση της!!! Νορθ ομως επινα το καλοκαιρι στο νησι και μετραγε πολυ. Baileys ειχαμε παντα σπιτι και μπορει κ βραδυ μονη μου που αραζα να πινα λιγακι 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 ursus,drambuie,north ειναι πολυυυ γλυκα κ δεν μπορω με τιποτα να τα πιω,το bailleys δεν με χαλαει.. Εμεις στο λυκειο ημασταν πιο μαγκες,πιναμε gordons space k smirnoff mule
margaritagr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Gordons space στο λυκειο;;;; Ε οχι ρε φιλος αυτο ηταν κατηγορια γυμνασιου!!! (Γ@μανε αυτα παντως, ανετα πινω το καλοκαιρι αν βρω σε παραλια αντι για μπυρα ) 2
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Τα καταπίνω τα Gordon space μερικές φορές τα καλοκαίρια.
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Κάποια στιγμή αυτά υπήρχαν παντού (space, mule, ice, breeze κλπ) τώρα νομίζω ότι δεν πολυκυκλοφορούν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα