Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε σουπερ μαρκετ βρισκεις αλλα οχι ολες τις γευσεις παντα. Σε περιπτερα παλια υπηρχαν οντως περισσοτερο, τωρα τα πιο πολλα εχουν κυριως energy drinks

Δημοσ.

Έχω διαβάσει πως αψέντι μοιάζει σε γεύση με ούζο ισχύει;

Δεν εχω ιδέα. :)

Δημοσ.

Σε σουπερ μαρκετ βρισκεις αλλα οχι ολες τις γευσεις παντα. Σε περιπτερα παλια υπηρχαν οντως περισσοτερο, τωρα τα πιο πολλα εχουν κυριως energy drinks

Και σε μαγαζιά νομίζω είναι λιγότερα, μπορεί να έχει ένα μόνο ας πούμε. Αλλά μπορεί απλά να έτυχε και να νομίζω ότι είναι έτσι.

Δημοσ.

Αψεντι και ουζο καμια σχεση . Βασικα το αψεντι ειναι σα να πινεις σκετο οινοπνευμα, ειχα παρει κι εγω στη Τσεχια ενα μπουκαλι, και κατι μικρα.

Δημοσ.

Κυκλοφορούν κάτι ιστορίες για απαγορευμένα αψέντι κλπ. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν! Υπάρχουν κάποια πάντως με πολύ αλκοόλ, μπορεί και 70-80%!

• Like 1
Δημοσ.

Sprite - γραιναδινη. Το απόλυτο ποτό για hardcore πότες. Πίνεις μια γουλιά και σε βαράει κατακούτελα.

• Like 1
Δημοσ.

Ηταν απαγορευμενο στην Ελλαδα οντως, τωρα πια νομιζω δεν ειναι.

Δε βρικσω παντως ρο νοημα του να πιει κανεις κατι τετοιο. Ειναι παρα πολυ δυνατο, χωρις γευση..

Δημοσ.

Ηταν απαγορευμενο στην Ελλαδα οντως, τωρα πια νομιζω δεν ειναι.

Δε βρικσω παντως ρο νοημα του να πιει κανεις κατι τετοιο. Ειναι παρα πολυ δυνατο, χωρις γευση..

To νόημα είναι κυρίως για να ξεχωρίσεις πιστεύω και μετά για να κάνεις κεφάλι :)

Δημοσ.

Ποσο καιρο εχω να πιω baileys! Ωραια ιδεα

Επομενη εξοδος north και μεθεπομενη baileys :P

και την μεθεπόμενη drambuie ή southern comfort που έπινα πριν 20 χρόνια :-D

Μου αρέσει και μενα. Αρκετά βαρύ αλλα δεν μασάμε εμείς. :)

ετσι είμαστε εμείς οι πότες B)

Για να μην πω για το Rosso Antico ΤΟ ΞΥΔΙ

• Like 1
Δημοσ.

To νόημα είναι κυρίως για να ξεχωρίσεις πιστεύω και μετά για να κάνεις κεφάλι :)

Απαγορευόταν, όχι μόνο στην Ελλάδα, γιατί η η ποσότητα αψιθιάς (Artemisia absinthium) που περιείχε προκαλούσε παραισθήσεις και άλλα όμορφα πράγματα άμα έπινες κάμποσο.

Τώρα επιτρέπεται η κυκλοφορία αψέντι αφού το ποσοστό περιεκτικότητας αψιθιάς έχει περιοριστεί τόσο ώστε μόνο να αφήνει την χαρακτηριστική, πικρή γέυση της. Η περιεκτικότητα σε οινόπνευμα δεν έχει να κάνει, το περιεχόμενο δεν χαλάει εύκολα και κρατάει και περισσότερο αφού μπορεί να το αραιώσει κανείς κατα βούληση. Η ποιότητα των υλικών και η απόσταξη μετράνε. Είναι και καλό χωνευτικό άμα είναι του γούστου σου αυτή η γεύση.

Προσωπικά μου αρέσει το αψέντι, κυκλοφορούν διάφορα απο σκέτα μέχρι με διάφορα άλλα αρωματικά. Πλεον δεν το πίνω συχνά, γενικώς έχω περιορίσει τα ξύδια στο ελάχιστο εδώ και μια δεκαετία, αλλά έχω ένα μπουκάλι στο σπίτι.

Για να απαντήσω στο αρχικό ερώτημα: προτιμώ βότκα, κονιάκ, τσίπουρο και κόκκινο κρασί. :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...