Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούζο με διάφορους χυμούς έχω ακούσει. Ρακί - τσίπουρο ποτέ! Τι πειράματα είναι αυτά ρε παπί; :P

H μόνη πρέπει να είναι στη Θεσσαλονίκη που την πίνει έτσι.... :P

Μου ειχε πει οτι συνηθως ετσι την πινουν εκει.. εγκεφαλικο μιλαμε οταν το ειδα με παρακαλουσε να δοκιμασω!

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ούζο με διάφορους χυμούς έχω ακούσει. Ρακί - τσίπουρο ποτέ! Τι πειράματα είναι αυτά ρε παπί; :P

H μόνη πρέπει να είναι στη Θεσσαλονίκη που την πίνει έτσι....:P

Τα έχω πάρει όλα. Μου μένει ρακή με χυμό μπανάνας.

Ρακή με καρδιά ανανά = μπόμπα, το κρατάμε αυτό.

Δημοσ.

Μου ειχε πει οτι συνηθως ετσι την πινουν εκει.. εγκεφαλικο μιλαμε οταν το ειδα με παρακαλουσε να δοκιμασω!

Και όχι μόνο εκεί, ο πιο διαδεδομένος τρόπος να πίνεις τη ρετσίνα είναι (ή έτσι νόμιζα τουλάχιστον! :)  )

Είναι το γνωστό "ζευγάρι"

Τα έχω πάρει όλα. Μου μένει ρακή με χυμό μπανάνας.

Ρακή με καρδιά ανανά = μπόμπα, το κρατάμε αυτό.

Μην χαραμίζεις τη ρακή, αμαρτία! :P

• Like 1
Δημοσ.

H μόνη πρέπει να είναι στη Θεσσαλονίκη που την πίνει έτσι.... :P

Είναι το περίφημο Τούμπα Λίμπρε, πολύ δημοφιλές στα μΠαόκια απ' όσο ξέρω.

Πολύς κόσμος βάζει κοκακόλα στο κρασί, μακριά απο 'μένα τέτοια κόλπα όμως!

• Like 1
Δημοσ.

Είναι το περίφημο Τούμπα Λίμπρε, πολύ δημοφιλές στα μΠαόκια απ' όσο ξέρω.

Πολύς κόσμος βάζει κοκακόλα στο κρασί, μακριά απο 'μένα τέτοια κόλπα όμως!

Σωστός :D

Κι εγώ ποτέ δεν βάζω, έστω αυτές τις λίγες φορές που θα πιω κρασί, αλλά το κάνει πολύς κόσμος όντως.

Δημοσ.

Με σπραιτ ναι.. αν και εγω δεν βαζω τιποτα μεσα ειδικα στην ρετσινα ή το κρασι , χανεται ολη η γευση. Και μπυρα με σπραιτ ειναι αηδια επισης .

Δημοσ.

Με σπραιτ ναι.. αν και εγω δεν βαζω τιποτα μεσα ειδικα στην ρετσινα ή το κρασι , χανεται ολη η γευση. Και μπυρα με σπραιτ ειναι αηδια επισης .

Μπύρα με αναψυκτικά πίνουν αρκετά στο εξωτερικό απ'ό,τι ξέρω. Άλλη λύση αν θέλεις να το αραιώσεις το κρασί - ρετσίνα χωρίς να αλλοιώσεις τη γεύση είναι η σόδα.

Για τη ρετσίνα δεν ακούγονται και τα καλύτερα πάντως, εγώ πίνω υπερβολικά σπάνια.

Ρακη μπλιαχ... τσιπουρο ωωω γιεα!

Δεν έχει και φοβερές διαφορές. Απλά μπορεί να πέτυχες ρακή που δεν σου άρεσε, όπως θα μπορούσες να πετύχεις και αντίστοιχο τσίπουρο.

• Like 1
Δημοσ.

Μπύρα με αναψυκτικά πίνουν αρκετά στο εξωτερικό απ'ό,τι ξέρω. Άλλη λύση αν θέλεις να το αραιώσεις το κρασί - ρετσίνα χωρίς να αλλοιώσεις τη γεύση είναι η σόδα.

Για τη ρετσίνα δεν ακούγονται και τα καλύτερα πάντως, εγώ πίνω υπερβολικά σπάνια.

Τι ακουγεται για την ρετσινα?

Δεν έχει και φοβερές διαφορές. Απλά μπορεί να πέτυχες ρακή που δεν σου άρεσε, όπως θα μπορούσες να πετύχεις και αντίστοιχο τσίπουρο.

Στον δικο μου ουρανισκο δεν εκανε... μια φορα εχω δοκιμασει στην ζωη μου , την βρηκα και πιο βαρια να σου πω την αληθεια.

Δημοσ.

Ελα μ@λ@κες θα ξεράσω κόφτε το

(ρετσίνα-κοκακόλα λολ)

Eιχα μια φιλη απο Σαλονικα που ετσι την επινε την ρετσινα!

Έλα πείτε την αλήθεια, πλάκα κάνετε

Είναι δυνατόν? :P

οϊ

Δοκίμασε, και θα με θυμηθείς(με πάγο)

Το τσίπουρο/ρακή δεν ταιριάζει

• Like 1
Δημοσ.

Τι ακουγεται για την ρετσινα?

Στον δικο μου ουρανισκο δεν εκανε... μια φορα εχω δοκιμασει στην ζωη μου , την βρηκα και πιο βαρια να σου πω την αληθεια.

Λένε ότι δεν είναι καλό ποτό, "καθαρό" ας πούμε. Ότι είναι πολύ χαμηλής ποιότητας.

Για τη ρακή πιστεύω πως έτυχε, είναι περίπου το ίδιο ποτό με το τσίπουρο αλλά αυτά διαφέρουν από σπίτι σε σπίτι, όχι απλά από περιοχή σε περιοχή!

Ούζο πορτοκάλι και ούζο βύσσινο παίζανε πολύ κάποια εποχή...ίσως κι ακόμα!

• Like 1
Δημοσ.

2 μπουκαλια Μαλαματινα ειχε πιει εκεινο το βραδυ με κοκα κολα! Και εγω απο αυτην το ειδα αυτο.. δεν μπορεις να φανταστεις την μουρη μου οταν ειδα να βαζει κοκα κολα στην ρετσινα.

Ουζο λεμοναδα πιο συχνο.. Αηδιαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...