Pa0ki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ^ Εγώ βάζω λίγο για το χρώμα, ίσα να γίνει Τούμπα λίμπρε Να μη σου αρέσει ok, να μην το έχεις ξαναδεί μου κάνει πολύ εντύπωση Λένε ότι δεν είναι καλό ποτό, "καθαρό" ας πούμε. Ότι είναι πολύ χαμηλής ποιότητας. Για τη ρακή πιστεύω πως έτυχε, είναι περίπου το ίδιο ποτό με το τσίπουρο αλλά αυτά διαφέρουν από σπίτι σε σπίτι, όχι απλά από περιοχή σε περιοχή! Ούζο πορτοκάλι και ούζο βύσσινο παίζανε πολύ κάποια εποχή...ίσως κι ακόμα! Εγώ το πίνω χρόνια σε συγκεκριμένα μαγαζιά 1
φιρίκι Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Σωστός Κι εγώ ποτέ δεν βάζω, έστω αυτές τις λίγες φορές που θα πιω κρασί, αλλά το κάνει πολύς κόσμος όντως. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι εάν βάζουν κοκακόλα για να αλλάξουν την γεύση του κρασιού ή επείδη έτσι σε βαράει πιο εύκολα. Για τα μΠαόκια είναι βέβαιον οτι το κάνουν για τον δεύτερο λόγο, οι υπόλοιποι όμως;! Γούστα, είπε το γουρούνι κι' έφαγε το σαπούνι. (Δεν το λέω προσβλητικά, απλώς μ' αρέσει αυτή η έκφραση κι' εδώ κολλάει τέλεια) Ούζο με φρέσκο χυμό πορτοκάλι μετράει πολύ αλλα παίζει να κάνεις κεφάλι στο πι και φι. Το είχα πρωτοδει απο κάτι γαλλάκια (ξέρουν απο σούρα κι' οι γάλλοι), έχουν ένα ποτό συναφές με το ούζο το παστίς και στην Ελλάδα είπαν να παίξουν με ούζο.
anwnymh29 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εγω τα αγαπαω τα καρντασια και ετσι τα συγχωρω για οτι αηδια κανουν
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 2 μπουκαλια Μαλαματινα ειχε πιει εκεινο το βραδυ με κοκα κολα! Και εγω απο αυτην το ειδα αυτο.. δεν μπορεις να φανταστεις την μουρη μου οταν ειδα να βαζει κοκα κολα στην ρετσινα. Ουζο λεμοναδα πιο συχνο.. Αηδιαρα. Πάντως κι εμένα μου κάνει φοβερή εντύπωση να μην το είχες ξαναδεί! Που πίνουν τη ρετσίνα χωρίς κόκα κόλα δεν ξέρω! Ούζο δεν πίνω ποτέ όπως και όποιο ποτό έχει γλυκάνισο.
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πάντως κι εμένα μου κάνει φοβερή εντύπωση να μην το είχες ξαναδεί! Που πίνουν τη ρετσίνα χωρίς κόκα κόλα δεν ξέρω! Ούζο δεν πίνω ποτέ όπως και όποιο ποτό έχει γλυκάνισο. Οχι επαθα πολιτισμικο σοκ Ουζακι μονο το καλοκαιρι με κανενα καλαμαρι και γαυρο μαρινατο .. Τσιπουρο με γλυκανισο δεν πινεται! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ελα μ@λ@κες θα ξεράσω κόφτε το (ρετσίνα-κοκακόλα λολ) Πες τα ρε άνθρωπε, μέχρι και στα ποτά της τρολής γίνεται στο ινσόμνια Sprite είναι το σωστό συνοδευτικό.
παπι Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Θα τσεκαρω, παοκι. Κάτσε να τελειώσει η ρακή. Μη μπαίνουμε σε έξοδα.
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Οχι επαθα πολιτισμικο σοκ Ουζακι μονο το καλοκαιρι με κανενα καλαμαρι και γαυρο μαρινατο .. Τσιπουρο με γλυκανισο δεν πινεται! Αυτά τα συνοδεύω με μπύρα ή λευκό κρασί ή κρύο τσίπουρο
παπι Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πες τα ρε άνθρωπε, μέχρι και στα ποτά της τρολής γίνεται στο ινσόμνια Sprite είναι το σωστό συνοδευτικό. δεν έχετε φαντασία.
xristos97 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ρετσινα ή κρασι λευκο + κοκακολα τα σπαν επισης μπυρα με λεμοναδα και κομματια λεμονι μεσα
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αυτά τα συνοδεύω με μπύρα ή λευκό κρασί ή κρύο τσίπουρο Για τσιπουρο βουρλιζομαι να στο πω και Κερκυραικα!! Αλλα το αποφευγω γιατι ειναι βαρυ ποτο..Και το εμαθα πριν 3-4 χρονια δεν το επινα ποτε.. Γενικοτερα ομως θα προτιμησω μπυρα..ειμαι μπυρου !! η λουσιφερ αγαπημενη!
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Για τσιπουρο βουρλιζομαι να στο πω και Κερκυραικα!! Αλλα το αποφευγω γιατι ειναι βαρυ ποτο..Και το εμαθα πριν 3-4 χρονια δεν το επινα ποτε.. Γενικοτερα ομως θα προτιμησω μπυρα..ειμαι μπυρου !! η λουσιφερ αγαπημενη! Ε τώρα καλοκαίρι, ταβερνάκι, ψαρομεζέδες και θα ζητήσεις λούσιφερ;; Μέχρι kaiser πάει εκεί!
φιρίκι Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μπύρα-λεμόνι ναι, αναψυχτικά όχι!!! Καλό ποτό για ν' ανακατεύεις χυμούς φρούτων είναι η κασάσα. Υ.Γ.: Πολύ γρήγορα γράφετε ρε παιδιά, δεν σας προλαβαίνω.
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ε τώρα καλοκαίρι, ταβερνάκι, ψαρομεζέδες και θα ζητήσεις λούσιφερ;; Μέχρι kaiser πάει εκεί! Αμα ζητησεις απο τον ταβερνιαρη λουσιφερ θα σου φερει το τραπεζι στο κεφαλι!! Κερκυραικη βαρελισια θα πιω.. Λουσιφερ σε μπυραρια ή κουακ (αν την προφερω σωστα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα