Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια Λούσιφερ, δοκίμασε Ντουβέλ. Είναι λίγο αλμυρή στην γεύση αλλα αξίζει. Ξανθιά Chimay επίσης.

Η Λουσιφερ ειναι ακριβως στην γευση που ζηταει ο ουρανισκος μου.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα ζητησεις απο τον ταβερνιαρη λουσιφερ θα σου φερει το τραπεζι στο κεφαλι!! Κερκυραικη βαρελισια θα πιω.. Λουσιφερ σε μπυραρια ή κουακ (αν την προφερω σωστα)

Αυτη η εμφιαλωμενη κερκυραικη που μυριζει ποδαριλα πως την λεν μωρε;

Δημοσ.

Η Λουσιφερ ειναι ακριβως στην γευση που ζηταει ο ουρανισκος μου.

Πάω πάσο, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :) Το λέω μόνο επειδή την ξαναδοκίμασα πρόσφατα μετά απο κάποια χρόνια και μου φάνηκε αδιάφορη, καμμιά σχέση με αυτό που θυμόμουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ηπια μια murphys σημερα κ δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα 

Δεν ξερω αν ειναι στην ιδια κατηγορια με την Kozel η οποια ειναι πολυ καλυτερη 

duvel και γενικα οι Βελγικες δεν μου αρεσουν (εκτος απο την Hoegaarden ) αν κ θελω να δοκιμασω chimay γιατι ολοι λενε οτι τα σπαει 

Δημοσ.

Δεν είμαι πολύ της μπύρας αλλά μου αρέσει να δοκιμάζω. Και οι τρεις Chimay είναι πολύ καλές κατα την γνώμη μου. Βέλγικη πολύ αγαπημένη μου είναι η Rochefort 10, σκούρα μπύρα, φέρνει κάπως σε κρασί ή μπράντυ. Εξαιρετική!

Δημοσ.

Όποιος λέει ότι του άρεσε η Chimay να φανταστώ δεν έχει δοκιμάσει La Trappe? ( quadrupel ) κλάσεις ανώτερη...

Kozel επίσης πολύ καλή και αρκετά γλυκιά για μαύρη μπύρα.

Η δική μου πρόταση μια και πιάσαμε τις μπύρες είναι Schneider σκούρα όπου τη βρείτε.. από τις καλύτερες μπύρες που έχω πιει ποτέ

Δημοσ.

Αμα ζητησεις απο τον ταβερνιαρη λουσιφερ θα σου φερει το τραπεζι στο κεφαλι!! 

H πλάκα θα είναι ο ταβερνιάρης να ξέρει τον λούσιφερ και όχι τη λούσιφερ οπότε θα σου σκάσει στη μάπα τον γνωστό μοντ 

• Like 3
Δημοσ.

Όποιος λέει ότι του άρεσε η Chimay να φανταστώ δεν έχει δοκιμάσει La Trappe? ( quadrupel ) κλάσεις ανώτερη...

Παραδόξως (επειδή μου αρέσει δυνατή η μπύρα), προτιμώ LaTrappe dubbel απο tripel και quadrupel. Γενικώς μου άφηνουν μια πηχτή γεύση, κάπως μου θυμίζει κίτρινο τυρί και δεν την προτιμώ.

Βεργίνα κόκκινη, έχει κανείς γνώμη; Εμένα μ' αρέσει.

Δημοσ.

Απο La Trappe εχω πιει την tripel η οποια δεν μου αρεσε καθολου

Schneider weisse εχω πιει κ ηταν πολυ καλη οπως ολες(σχεδον) οι weisse..

Σκουρα Schneider δεν ξερω ποια λες

Η βεργινα εχει πολυ καλη βαις,πολυ καλη ομως...Η κοκκινη αν ειναι σαν την mcfarland τοτε σιγουρα δεν θα μου αρεσει

• Like 1
Δημοσ.

Απο La Trappe εχω πιει την tripel η οποια δεν μου αρεσε καθολου

Schneider weisse εχω πιει κ ηταν πολυ καλη οπως ολες(σχεδον) οι weisse..

Σκουρα Schneider δεν ξερω ποια λες

Η βεργινα εχει πολυ καλη βαις,πολυ καλη ομως...Η κοκκινη αν ειναι σαν την mcfarland τοτε σιγουρα δεν θα μου αρεσει

Και η φιξ εχει καλη βαις..

Δημοσ.

Η Βεργίνα γενικά βγάζει πολύ καλές μπύρες. Εξαίρεση αυτή η επετειακή που έβγαλε η πορφύρα που είναι meh.

Η weiss της κάπου είχα διαβάσει έχει βγει δεύτερη στον κόσμο σε διαγωνισμό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...