Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η βεργινα εχει πολυ καλη βαις,πολυ καλη ομως...Η κοκκινη αν ειναι σαν την mcfarland τοτε σιγουρα δεν θα μου αρεσει

Συμφωνώ για την βάις τους και κατά την γνώμη μου καμμιά σχέση η κόκκινη με McFarland η οποία δεν μου αρέσει καθόλου.

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και η φιξ εχει καλη βαις..

Ελπιζω να μην ειναι σαν την  alfa weisse 

Παντως η βεργινα ειναι για εμενα η καλυτερη Ελληνικη μπιρα κ η fischer η καλυτερη μπιρα ¨ περιπτερου ¨

Κρασι δεν πινω ειδικα τα χυμα 

• Like 1
Δημοσ.

Βεργινα τα σπαει ειδικα Καλοκαιρι.!

Κατατά, κρασί-κοκακόλα και ρετσίνα-κολα ειναι μαστ.

Ξεεω τυπισσα που πινει ουζο με λεμοναδα και αναγουλιαζω οταν την βλεπω.

Δημοσ.

Ελπιζω να μην ειναι σαν την  alfa weisse 

Παντως η βεργινα ειναι για εμενα η καλυτερη Ελληνικη μπιρα κ η fischer η καλυτερη μπιρα ¨ περιπτερου ¨

Η αλφα ειναι ξερασμα..την πηρα 1-2 φορες χαλι μαυρο! Η Φιξ εχει κανει τιμια προσπαθεια..Την Βεργινα ρε παιδια δεν την βρισκω πρεπει να παω σε μεγαλο μαρκετ.

Δημοσ.

Η αλφα ειναι ξερασμα..την πηρα 1-2 φορες χαλι μαυρο! Η Φιξ εχει κανει τιμια προσπαθεια..Την Βεργινα ρε παιδια δεν την βρισκω πρεπει να παω σε μεγαλο μαρκετ.

ΑΒ θα βρεις σιγουρα,να την παρεις κ δεν θα χασεις,επισης εχει κ καλη lager,καλυτερη απο κατι mythos κ τετοια 

Βεργινα τα σπαει ειδικα Καλοκαιρι.!

Κατατά, κρασί-κοκακόλα και ρετσίνα-κολα ειναι μαστ.

Ξεεω τυπισσα που πινει ουζο με λεμοναδα και αναγουλιαζω οταν την βλεπω.

Και εγω ξερω παιδια που πινουν ουζο με λεμοναδα,γενικα καλο ειναι να πινεις κατι σκετο,τωρα κατι κρασια με κολα η ουισκι με κολα εγω δεν μπορω να το καταλαβω

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε και εγω το καταλαβαινω... μονο νερο ή παγακια πολλα στο ουζο. Ολα τα αλλα μου φαινονται ξερατα.. Ειδικα στο ουισκυ οταν τυχει να πιω ουτε παγο δεν θελω μεσα.

Δημοσ.

Το κρασί λέει ΑΝ είναι κάτι καλό και φυσικά όχι κάποιο χύμα που δεν ξέρεις καν τι είναι. Δηλαδή αν πας να αγοράσεις και που ξέρεις τι είναι να το πιεις σπίτι σου. Νεμέα ας πούμε είναι τίμια κρασάκια αν δε θες να χώσεις χρήμα.

• Like 1
Δημοσ.

Το κρασί λέει ΑΝ είναι κάτι καλό και φυσικά όχι κάποιο χύμα που δεν ξέρεις καν τι είναι. Δηλαδή αν πας να αγοράσεις και που ξέρεις τι είναι αν το πιεις σπίτι σου. Νεμέα ας πούμε είναι τίμια κρασάκια αν δε εθς να χώσεις χρήμα.

Φιλε ναι δεν εχεις αδικο,γενικα τα εχω παρει με κακο ματι τα κρασια γιατι εχω πιει πολυ σκαρτα χυμα κ την αλλη μερα εχεις τρομερες καουρες κ ξινιλες με αποτελεσμα καθε φορα που βαζω κρασι στο στομα μου σκεφτομαι αυτην την καουρα.Ενα καλο επισης οικονομικο ροζε ειναι το CALLIGA 

Δημοσ.

Αυτο που ειναι σε συσκευασια χυμου??  :-(

Ναι μια χαρά είναι. Σε πολλά μαγαζιά σερβίρουν τέτοια. Αν δεν σου αρέσει βάλε λίγο κόκα κόλα :P :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...