nivek Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας εχω ενα προβλημα με το paypal μου γραφει οτι Your account access is limited. σε αυτην την περιπτωση τι πρεπει να κανω και πως μπορω να να μην εινε limited. ο λογαριασμος μου;; μου λεει οτι Your account access has been limited for the following reason(s): May 24, 2015: We want to check with you to make sure that no one has logged in to your account without your permission.Please take a moment to change your password and create new security questions. You should also take a look at your account information and recent transactions. Make sure that your account information (address, phone number, etc.) hasn't changed and that you recognize all of your recent transactions. If you see a payment that you don't recognize, let us know by going to the Resolution Center. Click "Dispute a Transaction" to report an unauthorized transaction. οποτε εγω τι πρεπει να κανω;;
άδικος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ο,τι σου λέει. Άλλαξε τους κωδικούς σου και βεβαιώσου πως δεν υπάρχει ύποπτη κίνηση συναλλαγών.
nivek Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) περα απο αυτο μου λεει οτι Your PayPal account is Verified You are now a Verified PayPal user. In addition to increased security, buyers and sellers value your Verified status because it indicates you have passed PayPal security checks. Most importantly, you can now send unlimited payments with your PayPal account. Before changing your password, please confirm that you are the owner of this account. Credit Card Information Credit Card:MasterCard (expires 03/2017, ends in XX01) Full Card Number: αφου δεν εχω πιστωτικι καρτα ΜΟΝΟ THN PREPAID KARTA EXO ΑΠΟ ΤΟ Ε-ΒΑΝΚ KAI ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΟS οποτε εκει που λεει Full Card Number: θα βαλω την prepaid karta;;; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2015 από nivek
nexus5 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 κατι σιμαντικο πουισως εκανες,εκανες καμια αγωρα μεσο ιντερνετ και εκανες με τα refund?ετσι την πατισε ενας φιλος μου
nivek Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 τωρα τι πρεπει να κανω;; μου λεει Before changing your password, please confirm that you are the owner of this account. Credit Card Information Credit Card:MasterCard (expires 03/2017, ends in XX01) Full Card Number: αφου δεν εχω πιστωτικι καρτα ΜΟΝΟ THN PREPAID KARTA EXO ΑΠΟ ΤΟ Ε-ΒΑΝΚ KAI ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΟS οποτε εκει που λεει Full Card Number: θα βαλω την prepaid karta;;;
nexus5 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Οπως σου απαντησα και στο πμ που μοε εστειλες,βαζεις την καρτα που τελειωνει σε 01 την πριπειντ ακριβως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα