Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια.εχω εναν παλιο 250gb εξωτερικο δισκο (δωρο απο την connx ηταν ),που εχω να τον δουλεψω πανω απο 3μηνο.
Εκει εχω φωτος και βιντεο.
Οταν τον συνδεω,αργει παρα πολυ να τον ανοιξει,κολλαει ο explorer(στα αρχεια του σκληρου) ,η και αν καταφερω να τον ανοιξω,για να αντιγραψω ενα βιντεο ,αρχιζει η διαδικασια αλλα μενει στα μισα (κολλαιε παλι ο explorer)

Τι κανω σε αυτην την περιπτωση ?
Να σας πω κιολας οτι αυτος ο σκληρος ειχε καλωδιο μαζι του που εκει που τον συνδεεις στο pc ,εχει 2 usb.
Ισως ασχετο,ισως οχι.Συνδεω και τα 2 ,καμια βελτιωση.το ενα μονο,παλι τιποτα .

Τον εμφανιζει οταν τον συνδεω μετα απο καποια λεπτα ισως, αλλα μετα αρχιζει ο γολγοθας.
Πως μπορω να παρω τα δεδομενα τωρα ?

Επεξ/σία από archangelgre
Δημοσ.

δοκίμασε να τον βγάλεις από το κουτάκι και να τον συνδέσεις εσωτερικά με το pc.

Το πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα ο controller από το case και ο σκληρός να είναι μια χαρά.

Δημοσ.

κοιτα,μεχρι στιγμης,μπορω να αντιγραψω τις φωτος μου,αλλα με ρυθμους ...χελωνας!
Φριζαρει ο explorer καποιες φορες,αλλα μετα συνεχιζει παλι..
Θα το αφησω μεχρι να τελειωσω τις φωτος και μετα θα δοκιμασω να τον φορμαρω μαλλον,μηπως και αρχισει να δουλευει πιο γρηγορα

Δημοσ.

Και ξανά λέω, τέτοια "κολλήματα" κλπ δεν οφείλονται στον σκληρό δίσκο συνήθως αλλά στον controller του εξωτερικού case, λόγο φθηνής κατασκευής και υλικών.

Δημοσ.

Όλα τα δοκιμάζεις πρώτα και βρίσκεις την άκρη οποτε για αρχή ας δοκιμάσει ο φίλος με το hdsentinel να δει την υγεία του δίσκου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...