Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 2 16GB. Αξίζει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλεγα μετά από καιρό να πάρω κι εγώ ένα καινούριο κινητό. Το έψαξα λίγο και μου φαίνεται το συγκεκριμένο πολύ καλό. Το βρήκα μέσω skroutz γύρω στα 200 με 215 ευρώ. Αλλά θέλω να ρωτήσω κάποια info και από εσάς.

1. Φαίνεται από χαρακτηριστικά πολύ καλό. Είναι αλήθεια τόσο καλό όσο φαίνεται;

2. Τι λέει από service; Ιδίως αφού μένω Αθήνα και η διαθεσιμότητα από καταστήματα είναι σε online καταστήματα που από όσο είδα είναι εκτός Αθήνας...

Πείτε μου απόψεις. :P

Επεξ/σία από DonScorpio
Δημοσ.

Το κινητό όλοι λένε ότι είναι πολύ καλό. Κοίτα και στο site της miui για περισσότερες πληροφορίες. Τώρα για τιμή, από κίνα έχει 157€ από κίνα βάση το kimovil, στο Coolicοοl (για everbuying-gearbest δεν τα προτείνω με τίποτα αν θέλεις να παραλάβεις κάποτε).

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-3-16gb

Τώρα για service/εγγύηση πρέπει να ρωτήσεις το μαγαζί πως σε καλύπτει.

Δημοσ.

το λινκ που εβαλες ειναι για note 3  που εχει παραπανω δακτυλικό αποτυπωμα και μεγαλυτερη μπαταρια ,αν θυμαμαι σωστα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα για service ρωτάω στο μαγαζί. Δεν έχει κάτι γενικό η Xiaomi όπως π.χ. η LG (είχα κινητό LG προφανώς) για service, ε;

Δημοσ.

το λινκ που εβαλες ειναι για note 3 που εχει παραπανω δακτυλικό αποτυπωμα και μεγαλυτερη μπαταρια ,αν θυμαμαι σωστα

Σωστά, κατά λάθος. Ορίστε του Note 2

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-2-2gb-16gb

Geekbuying ή Coolicοοl τότε, στα 126-132€!

• Like 1
Δημοσ.

το λινκ που εβαλες ειναι για note 3  που εχει παραπανω δακτυλικό αποτυπωμα και μεγαλυτερη μπαταρια ,αν θυμαμαι σωστα

Το παρατήρησα κι εγώ αλλά τουλάχιστον μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για να δει κάποιος το 2. :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα για service ρωτάω στο μαγαζί. Δεν έχει κάτι γενικό η Xiaomi όπως π.χ. η LG (είχα κινητό LG προφανώς) για service, ε;

Δεν εισάγεται επίσημα η Xiaomi στην Ελλάδα. Η wind είχε φέρει το κινητό που έχω, το Xiaomi redmi note 4G, αλλιώς όλα αυτά τα σκρουτζομάγαζα έχουν ότι έχουν σαν παραεισαγωγή. Οπότε μιλάς με το μαγαζί. Και το 2 και το 3 λένε ότι είναι φοβερά για την τιμή τους, το καθένα με τα + και τα - σε σχέση με το άλλο. Ότι και να διαλέξεις σίγουρα θα το χαρείς. Δες στο kimovil τα χαρακτηριστικά των δύο και ανάλογα διαλέγεις και μαγαζί.
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν εισάγεται επίσημα η Xiaomi στην Ελλάδα. Η wind είχε φέρει το κινητό που έχω, το Xiaomi redmi note 4G, αλλιώς όλα αυτά τα σκρουτζομάγαζα έχουν ότι έχουν σαν παραεισαγωγή. Οπότε μιλάς με το μαγαζί. Και το 2 και το 3 λένε ότι είναι φοβερά για την τιμή τους, το καθένα με τα + και τα - σε σχέση με το άλλο. Ότι και να διαλέξεις σίγουρα θα το χαρείς. Δες στο kimovil τα χαρακτηριστικά των δύο και ανάλογα διαλέγεις και μαγαζί.

Σε ευχαριστώ. Αυτό και θα κάνω ;)

Δημοσ.

Έχω ξεχωρίσει και εγώ τα 2 Xiaomi αλλά με σταματάει το γεγονός ότι δεν έχουν τη μπάντα 800 που χρησιμοποιεί η Wind για το 4G, στην οποία είμαι συνδρομητής (όχι πως το θεωρώ απαραίτητο στοιχείο αλλά λέμε τώρα)

Δημοσ.

Έχω ξεχωρίσει και εγώ τα 2 Xiaomi αλλά με σταματάει το γεγονός ότι δεν έχουν τη μπάντα 800 που χρησιμοποιεί η Wind για το 4G, στην οποία είμαι συνδρομητής (όχι πως το θεωρώ απαραίτητο στοιχείο αλλά λέμε τώρα)

Κανένα κινητό της Xiaomi δεν έχει την 800άρα συχνότητα και γενικώς τ' ακριβά κινέζικα δεν την περιλαμβάνουν στις συχνότητες που υποστηρίζουν. Θα σε καλύπτουν οι κεραίες από τις άλλες συχνότητες.
Δημοσ.

Εννοείς ότι μπορεί να δουλέψει η sim της Wind σε 4G, με κεραίες άλλων παρόχων ή εννοείς κάτι άλλο;

Είναι πολύ σημαντικό αυτό που λες, γιατί έχω διαβάσει σε παρουσιάσεις τηλεφώνων από κινεζομάγαζα ότι γράφουν μόνο για Voda και Cosmote.

Δημοσ.

Εννοώ ότι μία περιοχή καλυπτεται από διάφορες κεραίες με διαφορετικές συχνότητες της ίδιας εταιρείας. Οπότε θα καλύπτεσαι από τις άλλες συχνότητες. Τώρα αν είσαι κάπου επαρχία που έχει μόνο μία κεραία στα 800, τότε ναι δεν θα έχεις 4G.

Δημοσ.

το ΝΟΤΕ 3 εχει καποια χαρακτηριστικα που ειναι καλυτερα απο το 2.   

δλδ εχει 3gb Ram  εναντι 2gb 

εχει μεγαλυτερη μπαταρια 

μεταλλικη κατασκευη 

fingerprint sensor 

αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ.... δεν εχει SD CARD SLOT....!      ενω το ΝΟΤΕ 2 εχει SD CARD SLOT,,,!   

αν καποιον τον ενδιαφερει η επιπλεον χωρητικοτητα με την προσθηκη SD CARD... να το προσεξει..! 

• Like 1
Δημοσ.

το ΝΟΤΕ 3 εχει καποια χαρακτηριστικα που ειναι καλυτερα απο το 2.   

δλδ εχει 3gb Ram  εναντι 2gb 

εχει μεγαλυτερη μπαταρια 

μεταλλικη κατασκευη 

fingerprint sensor 

αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ.... δεν εχει SD CARD SLOT....!      ενω το ΝΟΤΕ 2 εχει SD CARD SLOT,,,!   

αν καποιον τον ενδιαφερει η επιπλεον χωρητικοτητα με την προσθηκη SD CARD... να το προσεξει..! 

Σωστά! Εξάρταται τι του αρέσει του άλλου και θέλει....

• Like 1
Δημοσ.

Εννοώ ότι μία περιοχή καλυπτεται από διάφορες κεραίες με διαφορετικές συχνότητες της ίδιας εταιρείας. Οπότε θα καλύπτεσαι από τις άλλες συχνότητες. Τώρα αν είσαι κάπου επαρχία που έχει μόνο μία κεραία στα 800, τότε ναι δεν θα έχεις 4G.

Δεν συζητώ για επαρχία, αλλά για λήψη στην Αθήνα.

Είναι σίγουρο ότι η  μπορεί να δουλέψει η sim της Wind σε 4G, με κεραίες είτε της ίδιας είτε άλλων παρόχων;

Εάν, ναι, αλλάζω τις αποφάσεις μου για την αγορά κινητού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...