Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 2 16GB. Αξίζει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν συζητώ για επαρχία, αλλά για λήψη στην Αθήνα.

Είναι σίγουρο ότι η  μπορεί να δουλέψει η sim της Wind σε 4G, με κεραίες είτε της ίδιας είτε άλλων παρόχων;

Εάν, ναι, αλλάζω τις αποφάσεις μου για την αγορά κινητού.

ναι , δεν έχει (προφανώς) μόνο κεραίες στα 800 , έχει και σε άλλες (τώρα τι κάλυψη έχει δεν ξέρω) , η 800αρα είναι κυρίως για επαρχεία ή για να καλύψει μεγάλες αποστάσεις (επίσης έχεις και καλύτερη κάλυψη μέσα σε σπίτια κλπ) 

Δημοσ.

το άλλο "μικρό" πρόβλημα που έχει το note 2,στην μπροστινή κάμερα(selfie cam) περνάει σκόνη,όχι κάτι τραγικό.. περνάει όμως απο το ακουστικό,αυτό έχω διακρίνει,με τον καιρό θα θέλει κάποιο καθάρισμα νομίζω.

κατ' άλλα είναι αξιόλογο τηλέφωνο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διάβασα τη λίστα με τις μπάντες της Ευρώπης και βλέπω ότι, στην Ελλάδα, και οι 2 πάροχοι εκπέμπουν FDD-LTE στην 3 (1800MHz) και στην 7 (2600) ενώ η Wind στην 3 (1800).

Επομένως, γιατί μιλάμε για 800 και ότι η Wind εκπέμπει σε διαφορετική μπάντα;

Είναι λάθος η λίστα ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Δημοσ.

Διάβασα τη λίστα με τις μπάντες της Ευρώπης και βλέπω ότι, στην Ελλάδα, και οι 2 πάροχοι εκπέμπουν FDD-LTE στην 3 (1800MHz) και στην 7 (2600) ενώ η Wind στην 3 (1800).

Επομένως, γιατί μιλάμε για 800 και ότι η Wind εκπέμπει σε διαφορετική μπάντα;

Είναι λάθος η λίστα ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Η Wind είναι η μόνη για τώρα που εκπέμπει το 4G και στα 800, κυρίως επαρχία. Οπότε εάν είσαι σε μία περιοχή που καλύπτεται από μία κεραία και αυτή είναι 800άρα, εάν δεν την υποστηρίζει το κινητό σου, δεν θα έχεις 4G. Θα έχεις μόνο Η+ ή Η.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...