Swimmer21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, έχω μια παλιά λευκή ταινία LED που δεν την θέλω πια, την οποία την έχω βάλει σε ένα μετασχηματιστή με διακοπτάκι για να την έχω για κρυφό φωτισμό. Πήρα πρόσφατα μια 5μετρη LED RGB ταινία με τηλεχειρισμό που αλλάζει πολλά χρώματα, σε συνδιασμό αλλά και σε ένταση φωτεινότητας. Μπορώ να κόψω 40 εκατοστά πχ απο αυτή την LED RGB ταινία και να την συνδέσω στο παλίο καλώδιο με τον μετασχηματιστή σε ένα σταθερό συγκεκριμένο χρώμα, πχ ροζ/μωβ; Χρείαζεται κάτι άλλο στη σύνδεση; Η ταινία βλέπω έχει 3 μεταλλάκια R G B, πώς θα γίνει η σύνδεση.. Online δεν βρίσκω τίποτα παρόμοιο, κάποιον οδηγό κλπ.. Ευχαριστώ!
NikosKallithea Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς πολύ εύκολα να την συνδέσεις και να βγάζει rgb δηλαδή μόνο κοκκινο, μόνο πράσινο κα μόνο μπλε τώρα αν συνδιασεις και δύο μαζί χρώματα οκ Αυτό γίνεται συνδέοντας την τάσης σε δύο μόνο σημεία αντί για τα τέσσερα, κάθε ένα σημείο έχει και άλλο χρώμα 1
warlock9_0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 αν δεις καλύτερα την ταινία έχει σημεία για να την κόψεις, συνηθως καθε 3 led επίσης πρέπει να έχει 4 επαφές, 3 για τα χρώματα και μια για να δίνεις τα 12v εσύ θα συνδέσεις τα 12 από το μετασχηματιστή και το κόκκινο που θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα