nivek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 εννοω οταν φορτισω την Πειραιώς Prepaid Virtual Card με τα λεφτα και την συνδεσω με το paypal θα πραγματοποιηεθει η αγορα με το Ε-bay;;; επειδη ειπες οτι οι καρτες εινε λαχειο εγω δεν εχω paysafe kartes για τις αγορες ., Εχω ,μονο αυτην εδω https://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Kartes/Propliromenes-Kartes/Piraeus-Prepaid-Virtual-Card/Online-Aitisi δεν εχω ουτε πιστωτικες αλλα ουτε χρεωστικες καρτες
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πόσες φορές πρέπει να το πούμε ακόμη ότι οι αγορές με κάρτα είναι λαχείο;;;;;;;;;
nivek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 πρεπει να εχω χρήματα στο balance, για να αγοράσο οτιδήποτε και από οποιονδήποτε πωλητή που δέχεται paypal.''' σωστα΄΄΄΄;;;;;' μονο αυτος ο τροπος υπαρχει;;;; τοτε με πιον τροπο θα μπορεσω να αγορασω οτιδήποτε και από οποιονδήποτε πωλητή που δέχεται paypal.''' χωρις να εχω κανενα απολυτος προβλημα απο την στιγμη που εινε ρισκο με πιστωτικες και χρεωστικες καρτες πρεπει να κανω την αγορα αυριο πιος αλλος τροπος υπαρχει για να εχω το κεφαλι μου ησυχο;;;;πειτε μου σας παρακαλω
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή σε έχει πιάσει μεγάλο άγχος με την αγορά αυτή, δεν σημαίνει πρέπει να επαναλαμβάνουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Αφού δεν έχεις χρήματα στο balance, για να κάνεις σίγουρα την αγορά που θέλεις, θα δοκιμάσεις με την κάρτα που έχεις και αν είναι η μέρα σου, θα προχωρήσει η παραγγελία σου. Τρόποι φορτώματος του balance υπάρχουν 3 και σου είπα να διαβάσεις το κατάλληλο νήμα αλλά δεν το έκανες. Εκτός από αυτόν τον τρόπο υπάρχουν και οι λύσεις των ξένων καρτών (Revolut κλπ) και μπορείς να διαβάσεις τα αντίστοιχα νήματα, αλλά για όλους τους τρόπους χρειάζεται χρόνος που δεν τον έχεις, όπως λες.
nivek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 πες οτι δοκιμαζω με την pre-paid card να κανω την αγορα και βλεπω οτι δεν προχωραει η παραγγελια μου υπαρχει περιπτωση να χασω τα λεφτα μου και να χρεωθω κατι η να επιβαρυνθω;;.. η απλα δεν θα προχωρησει η παραγγελια μου;;; πως γινετε να εχω λεφτα μεσα στο balance;l
nivek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) που εινε το 15;;;;σε πιο θεμα εινε <ΑΓΟΡΕS ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;;; Πως μπορω να εχω χρήματα στο balance;; δεν βρισκω αυτο που μου λες μου λες να ξαναδιαβασω το 15 που εινε αυτο που λες δεν το βρισκω Για να γεμίσει το ψηφιακό αυτό πορτοφόλι (balance) με ποσα ικανά να μας επιτρέψουν την συναλαγή, θα πρέπει ή κάποιος να αγοράσει κάτι που θα του πουλήσουμε, ή κάποιος με λογαριασμό ξένης τράπεζας να μας στείλει λεφτα που προηγουμένως θα έχουμε κάνει request. Μια τρίτη λύση που αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή του να μας στείλει ένας φίλος με Ελληνικό λογαριασμό στον δικό μας επίσης Ελληνικο λογαριασμό, έχει μια πολυπλοκότητα διότι δεν ξέρω αν το PayPal θα κρατούσε προμήθεια από κάποιος από τους δυο – κι αν αυτό έπρεπε να γίνει, θα διακοπτόταν η συναλλαγή αφού δεν θα μπορούσαν να μεταφερθούν τα χρήματα της προμήθειας στον (ξένης τράπεζας) λογαριασμό του PayPal. - αυτες τις 3 λυσεις δεν μπορω να τις κανω Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2015 από nivek
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα