Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα μας έβαλε ο εκπαιδευτής μου μια εργασία για τα Χριστούγεννα...Ο τίτλος της εργασίας είναι ''Το φαινόμενο Duct και πώς επηρεάζει τις επικοινωνίες οπτικής επαφής" . Γνωρίζει κάποιος βιβλιογραφία να μου δώσει.... Η τίποτα στο internet ?? Εγώ δεν βρήκα κάτι..Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Tο "φαινόμενο DU.C.T" είναι όταν κάποιος καθηγητής βάζει μούφα εργασία για τα Χριστούγεννα

Είναι τα αρχικά του:

DU.de

(it's)

Christmas

Time

Δεν έχω ιδέα. Κύμα βλέπω, ήχο βλέπω, περίμενε να μπει ο Groot να σου απαντήσει

• Like 2
Δημοσ.

το google το δοκίμασες

το δοκίμασα...απλά χάθηκα....μήπως υπάρχει κανένας σχετικός να με καθοδηγήσει? Καμία βιβλιογραφία να ανατρέξω?

Δημοσ.

το δοκίμασα...απλά χάθηκα....μήπως υπάρχει κανένας σχετικός να με καθοδηγήσει? Καμία βιβλιογραφία να ανατρέξω?

Ένα από αυτά που θα μάθεις δεν θα είναι το duct αλλά το πως μπορείς να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που λες ότι έχεις.

Οπότε, εσύ αυτή την στιγμή μας λες να σου κάνουμε την μισή εργασία. Εάν πληρώνεις τον εκπαιδευτή είναι σαν να καις (στην κυριολεξία) τα μισά σου λεφτά.

Δημοσ.

Σήμερα μας έβαλε ο εκπαιδευτής μου μια εργασία για τα Χριστούγεννα...Ο τίτλος της εργασίας είναι ''Το φαινόμενο Duct και πώς επηρεάζει τις επικοινωνίες οπτικής επαφής" . Γνωρίζει κάποιος βιβλιογραφία να μου δώσει.... Η τίποτα στο internet ?? Εγώ δεν βρήκα κάτι..Ευχαριστώ πολύ

Πανω σε τι εκπαιδευεσαι; Ποια η σχολη σου;

Δημοσ.

καλός παλικάρια.....Έχει δίκαιο groot......άπλα δεν βρήκα τίποτα, πελάγωσα και είπα άμα είχε κάποιος μια ιδέα απλά να μου πεί από που να ξεκινήσω....την βρήκα όμως την άκρη...ευχαριστώ πολύ..το θέμα μπορεί να κλειδωθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...