pcbmaniac Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Χαιρετώ σας, θα ήθελα την γνώμη σας για το www.iclone6.com Το όνομα είναι branded από το προϊόν της εταιρείας reallusion.com. Αν ισχύει αυτό που λένε στο αμέρικα "1st buy 1st serve" τότε τους έχω αρπάξει το όνομα! Χωρίς πολλές ενέργειες από μέρους μου, εμφανίζεται στην 2η σελίδα της google. Διαθέτω ακόμη το αντίστοιχο όνομα σε twitter και facebook. Λειτουργεί σαν You Tube agrigator με video σχετικά με το niche αλλά δεν έχει (ακόμα) μεγάλη επισκεψιμότητα. Είναι όμως σταδιακά αυξανόμενο (ως προς την οργανική αναζήτηση). Έχει πολύ περιεχόμενο >1200 άρθρα σχετικά με το συγκεκριμένο niche. Θα ήθελα την γνώμη σας για να μη με πιάσουν "κότσο" στην πιθανή τιμή πώλησης ή αν υπάρχει κάποια πρόταση για παραπάνω αξιοποίηση. Δεκτές και συνεργασίες.
pcbmaniac Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τίποτα, απλά απογοήτευση. Είναι δυνατόν το ποστ να έχει > 350 εμφανίσεις και ούτε μια απάντηση; Δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά να μη με πιάσουν κότσο τα αμερικανά. "Ωρε που πάμε ρε, που πάμε" (Αυλωνίτης)
0verc0me Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Σχετικα με την τιμη πωλησης, μπορεις να ζητησεις μια γνωμη στο namepros: https://www.namepros.com/forums/domain-appraisal.3/ Εγω προσωπικα δεν θα το επαιρνα αν ειναι trademark. Ειναι σαν να παιρνεις windows.gr / photoshop.gr κλπ κλπ.
pcbmaniac Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό το σάιτ ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα