xristos97 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 16 απο τα 15 εβγαλα. χαχα φαε τη σκονη μου
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ ξυρίστηκα πρώτη φορά όταν ήμουν 13, στα 16 είχα λίγα, τώρα έχω βαρβάτη μουσάρα
Backpacker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Χαλάρωσε ρε αδερφέ...στα 16 ούτε οι Κύπριοι δεν έχουν γένια! 2
anwnymh29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 16 χρονων εισαι μη τρελενεσαι...τα αγορια ειδικα μεσα σε 6μηνες μπορει να εχετε τετοια αναπτυξη που απο παιδια να γινεται γοριλες!Μανια ρε αγορια, κοριτσια να μεγαλοδειχνετε...θα τριανταρισετε και θα γλυκοκοιτατε το υαλουρονικο!!
mech35 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Στα 14 είχα μουσάκι στο λαιμό, φίλε απόλαυσέ το όσο κρατάει μετά θα λες τι μ@λ@κ!#ς έλεγα. Εγώ εδώ και 4 χρόνια αφού δεν την πάλευα άλλο άφησα γένια και βρήκα τη υγειά μου, ούτε μόδα ούτε τίποτα , απλά δεν τη πάλευα ξύρισμα κάθε 3 μέρες!
Glikos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αφού είσαι Έλληνας TS εισαι καταδικασμένος να γίνεις γκρικ λοβερ με τρίχα για πουλόβερ. Η αρκουδιαρικη τρίχα ειναι στα γονίδια μας. Ευχή και κατάρα ειναι. 1
epp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ειναι νωρις ακομα . Αρκετοι λενε οτι με συχνο ξυρισμα δυναμωνουν και ισως βγαζεις πιο πυκνα , ισως ισχυει ισως οχι αν και κατα την αποψη μου ειναι και λιγο αναλογα τον ανθρωπο αυτο Συνηθως το χνουδι που βγαινει σε αυτη την ηλικια (και που στους περισσοτερους ειναι αραιο αλλα το αφηνουν γιατι νομιζουν οτι φαινεται ωραιο) μαλλον το αντιθετο αισθητικο αποτελεσμα εχει ....
keravnos21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Θα ερθει η ωρα που θα λες όχι ρε πουστη μου παλι ξυρισμα θελω ? Μην βιαζεσαι εχεις ολη την ζωη μπροστα σου και για γενια και για ότι γουστάρεις.
Mikeasdf Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδια γιατι να πρεπει να ξυριζεται συνεχεια και με ξυραφι οταν βγαλει γενια? Μονο αν ειναι σε καποια δουλεια που το απαιτει ή στο στρατό. Btw στα 16 και μενα εβγαινε μονο το πλαϊνο και πηγαινε μεχρι το λαιμο και ενωνονταν.Απο τοτε τα ξυριζα ολα κοντρα (οχι για να βγουν, απλα δε μαρεσε να ειναι ετσι) και μετα το στρατο στα 19 βγαιναν ολα κανονικα.Υπομονη
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως είναι και στον άνθρωπο. Ο κολλητός μου, ένα χρόνο πεζοναύτης δεν έβγαλε παραπάνω από αυτά που είχε παρόλο που ξυρίζονταν κάθε πρωί. Εγώ γορίλας από μικρός
InfernoN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 για να βγουν περισσοτερα πρεπει να τα πειραξεις, εγω ειχα λιγα πραγματα στα 20 πηγα φανταρος τα πειραζα καθε μερα και μετα γινανε κασκολ. Πρωτα πρεπει να σου βγει η πρωτη τριχα, μετα θα πρεπει να τα πειραξεις αμα θες να βγουν πιο γρηγορα. Τουλαχιστον ετσι ξερω.
kraken92 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Το οτι ακόμα κάποιοι πιστεύουν στο μύθο οτι το ξύρισμα βοηθάει στο να βγάλεις γένια με ξερπερνάει. Όπως έιπαν οι απο πάνω το βασικό είναι ta genetics και η διατροφή. Επίσης εγω είχα παρατηρήσει αρκετή διαφορά όταν άρχησα weight lifting, δεν ξέρω αν όντως έχει σχέση αλλα δεν θα μου φαινόταν περίεργο καθώς μιλάμε για ορμόνες. PS. Αν έχεις χνούδια και ξυρίζεσαι (ξυράφι) αυτό που θα καταφέρεις είναι να μειώσεις την ανάπτυξη και όχι να την αυξήσεις. Αυτό που δυναμώνει τη τρίχα είναι το κούρεμα...Αν έχεις κουρευτική/ξυριστική άρχισε να τα τριμάρεις λίγο και όλα θα έρθουν στην ώρα τους
InfernoN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Το οτι ακόμα κάποιοι πιστεύουν στο μύθο οτι το ξύρισμα βοηθάει στο να βγάλεις γένια με ξερπερνάει. Όπως έιπαν οι απο πάνω το βασικό είναι ta genetics και η διατροφή. Επίσης εγω είχα παρατηρήσει αρκετή διαφορά όταν άρχησα weight lifting, δεν ξέρω αν όντως έχει σχέση αλλα δεν θα μου φαινόταν περίεργο καθώς μιλάμε για ορμόνες. PS. Αν έχεις χνούδια και ξυρίζεσαι (ξυράφι) αυτό που θα καταφέρεις είναι να μειώσεις την ανάπτυξη και όχι να την αυξήσεις. Αυτό που δυναμώνει τη τρίχα είναι το κούρεμα...Αν έχεις κουρευτική/ξυριστική άρχισε να τα τριμάρεις λίγο και όλα θα έρθουν στην ώρα τους οταν κατι σου συμβαινει ή σε καποιον γυρω σου, τοτε απο μυθος γινεται γεγονος. αλλα ας μας πει καποιος που εχει κανει την πτυχιακη του πανω στα μουσια να ξερουμε.
kraken92 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Να συμφωνήσω μαζί σου οτι όντως μπορεί να συνέβει τη χρονική περίοδο που ξυριζόσουνα πιο συχνά. Και συνέβησε και σε κάποιον γνωστό σου...Θα μπορούσε να είναι τελείως τυχαίο, όπως και είναι σύμφωνα με επιστημονικές μετλέτες. Η ανάπτυξη της τρίχας οφείλεται στις ορμόνες και στη διατροφή. Ο σπανός πιστεύεις οτι δεν ξυριζόταν απο μικρός ή οτι απέφυγε το στρατό; Όχι, απλά οι ορμόνες του οργανισμού του δεν επέτρεψαν την ανάπτυξη της τρίχας. Έχουν γίνει αρκετές μελέτες και έχει αποδειχτεί αυτό που σου λέω, απλά ο άνθρωπος μερικές φορές προτιμάει τη πιο εύκολη εξήγηση ή να πιστέψει σ'ένα συμβάν που βίωσε ο ίδιος ή οι γύρω του.
ALESTOS2 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 'Έγινε παίδες σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα