Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει ένα domain name, το οποίο θα πωληθεί.

ο αγοραστής έχει account σε άλλον πάροχο απ ότι εγώ. (αυτό ίσως έχει σημασία, δε ξέρω)

ποια είναι η σωστή διαδικασία;

απλά δίνω τον κωδικό εξουσιοδότησης στον αγοραστή και αυτός ολοκληρώνει τη μεταφορά;

αλλά με αυτή τη διαδικασία απλά γίνεται αλλαγή καταχωρητή.

το θέμα είναι να αλλαχτεί και ο ιδιοκτήτης. να μη φαίνομαι εγώ.

επίσης μπερδεύομαι λίγο με τους όρους ιδιοκτήτης / διαχειριστής domain.

Δημοσ.

Χονδρικά η αλλαγή ονόματος ιδιοκτήτη χρειάζεται υπεύθυνες δηλώσεις πωλητή και αγοραστή και 24.60€

Λεπτομέρειες θα σου πει ο καταχώρησης σου. Καλό είναι πάντως να φτιάξει και ο αγοραστής λογαριασμό στην ίδια εταιρεία και μετά την αλλαγή το πάει όπου θέλει.

Δημοσ.

Χονδρικά η αλλαγή ονόματος ιδιοκτήτη χρειάζεται υπεύθυνες δηλώσεις πωλητή και αγοραστή και 24.60€

Για τα ελληνικα .gr domains :)

Δημοσ.

gr είναι το domain.

παιδιά για να ξεδιαλύνω λίγο τα πράγματα μιας και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα.

ξέρω ότι για να αλλάξεις καταχωρητή είναι απλό, απλά χρησιμοποιείς τον κωδικό εξουσιοδότησης. μέχρι εκεί οκ.

δε μπορώ όμως απλά να του δώσω τον κωδικό και να κάνει την μεταφορά διότι ακόμα θα φαίνεται το δικό μου όνομα.

για το ποσό (24,60€) είμαι ενήμερος, αυτό θα πληρωθεί στον καταχωρητή που είναι τώρα το domain φαντάζομαι ώστε να κάνει την αλλαγή.

οι υπεύθυνες δηλώσεις σε ποια φάση συμπληρώνονται;

είχα κάνει παλιά την ίδια διαδικασία αλλά δε θυμάμαι ακριβώς.

βέβαια τότε το μεταβίβαζα σε φίλο.

μέσα από το account μου συμπλήρωσα τα στοιχεία του νέου ιδιοκτήτη μαζί με τα στοιχεία που θα κόβονταν η απόδειξη αλλά από εκεί και πέρα δε θυμάμαι τι είχε γίνει. (μήπως αυτό είναι η υπεύθυνη δήλωση; )

και να γίνοταν τότε λάθος δε με πείραζε διότι ήταν φίλος.

απλά τώρα που πρόκειται για άγνωστο θέλω να είμαι σίγουρος μη κάνω καμία γκάφα.

τι εννοώ, θα πάρω ένα μικρό ποσό από τη διαδικασία, αλλά μη γίνει καμιά στραβή και περαστεί στο όνομα του χωρίς να πληρωθώ. και να είναι σίγουρος και ο άλλος επίσης διότι φαίνεται λίγο επιφυλακτικός-περίεργος.

θα επικοινωνήσω με τον καταχωρητή μου πάντως αλλά είπα να ρωτήσω κι εδώ γιατί θέλω να είμαι τυπικός.

παιδιά αξήζει τον κόπο βγάζεις καλο κέρδος ;;;

δε το κάνω για το κέρδος (καλό είναι να υπάρχει όμως). απλά έτυχε. δε το χρειάζομαι μιας και δε το χρησιμοποιώ και το δίνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...