Προς το περιεχόμενο

Paypal Top Up Ερωτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να μαθω αν γινεται Top Up στο Paypal με τα capital control αν σε επιβαρυνει χρηματικα και ποσο καιρο κανει να μεταφερθει το ποσο στο Paypal λογαριασμο.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να μαθω αν γινεται Top Up στο Paypal με τα capital control αν σε επιβαρυνει χρηματικα και ποσο καιρο κανει να μεταφερθει το ποσο στο Paypal λογαριασμο.

Φίλος μου έστειλε αίτημα για να του στείλω χρήματα στο paypal και έστειλα κανονικά μέσω Πειραιώς. Η χρέωση δεν θυμάμαι πόσο ήταν αλλά για 100€ είναι κάτω απο 2€ αν θυμάμαι καλα

Δημοσ.

Μαλιστα.. Μαλλον θα συνεχισω με Revolut μιας και εχω ηδη στειλει το ποσο.. Απλα δεν ηθελα να κανω κι αλλη καρτα Verify μιας και εχω ηδη πριν τα CC + οτι ηθελα να κανω γρηγορα την αγορα μου αλλα δεν το βλεπω..

Δημοσ.

Εάν κάνεις top up 1) με έμβασμα μέσω τραπεζικού λογαριασμού που έχεις συνδέσει στο paypal, πληρώνεις 1€ προμήθεια στην τράπεζά σου, 2) με αποστολή χρημάτων από "φίλο" από το balance του, είναι δωρεάν και 3) με τη μέθοδο Request πληρώνεις προμήθεια στο paypal 3.4%+0,35€.

• Like 1
Δημοσ.

Εάν κάνεις top up 1) με έμβασμα μέσω τραπεζικού λογαριασμού που έχεις συνδέσει στο paypal, πληρώνεις 1€ προμήθεια στην τράπεζά σου, 2) με αποστολή χρημάτων από "φίλο" από το balance του, είναι δωρεάν και 3) με τη μέθοδο Request πληρώνεις προμήθεια στο paypal 3.4%+0,35€.

Ξερεις ποσο καιρο παιρνει για να φανουν τα χρηματα στο Balance με εμβασμα μεσω τραπεζικου λογαριασμου?

Δημοσ.

Ωραια αδικα μπηκα στον κοπο να φτιαξω Revolut και εστειλα εκει τα χρηματα χωρις νοημα εφοσον γινεται Top Up

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια αδικα μπηκα στον κοπο να φτιαξω Revolut και εστειλα εκει τα χρηματα χωρις νοημα εφοσον γινεται Top Up

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

τιποτα δεν ειναι αδικο βρε συ :) θα σου χρειαστει για backup το revolut (plan B ) σε μελλοντικη αγορα με αυτους που μπλεξαμε (τα αλλαζουν απο βδομαδα σε βδομαδα νομοσχεδια, ορια, cap.control, ATM οριο κλπ) ας εχουμε πανω απο 1 εναλλακτικη για αγορες ;)

τα εμβασματα εξωτερικου.κανουν 2 εργασιμες να φανουν αλλα δεν ειναι στανταρ ειδικα με αργιες κλπ μπορει να παει κ 1 βδομαδα οποτε κρατα ενεργο κ το revolut. (ασε κ εκει καποια ελαχιστα χρηματα 20-40 eur κλπ)

καλες γιορτες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...