AbyssD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια για να αγορασω απο το Vickmall μεσω Paypal πρεπει πρωτα να την φορτωσω με την χρεωστικη μου η γινεται με καποιον τροπο απευθειας? Η καρτα ειναι χρεωστικη της Πειραιως.
TheAccountant Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ερρρμμμ αφού ειναι χρεωστική, φυσικά και θα πρέπει να έχεις υπόλοιπο μέσα. Πως αλλιώς θα τραβήξει λεφτά το πεηπαλ? Απο εκει και πέρα, πιθανά θα φας απόρριψη λόγω κάπιταλ κοντρολς. Δοκίμασε, αλλα μην ελπίζεις ιδιαιτερα. Αν φας πόρτα πέρνα απο το Revolut topic και διαφωτίσου για το πως θα αποκτήσεις κάρτα που να γίνεται δεκτή.
AbyssD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μαλλον δεν διευκρινησα σωστα.. Εχω λεφτα στην χρεωστικη καρτα απλα βλεπω σε διαφορα σχολια οτι καποιοι καταφεραν και αγορασαν απο vickmall χωρις Balance αρα αν οντως ισχυει μπηκα αδικα στον κοπο και ασχοληθηκα με Revolut και εστειλα και τα χρηματα εκει.. Οπως θα δεις παρακατω αυτα εννοω. Αν πετυχαινει οντως πως μπορω να ακυρωσω την μεταφορα μου στο Revolut? #6621 Αγορασα απο το vickmall πριν μια βδομαδα ενα Doogee X5 με paypal χωρις balance. Προχθες με νέο PayPal και debit της Πειραιώς πέρασε με την μια αγορά στο Vickmall (μέσω χρέωσης της κάρτας και όχι από balance) παρηγγειλα απο vickmall κατευθειαν μεσω paypal με prepaid eurobank και περασε με την πρωτη
aces Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ειναι λιγο λαχειο με τις καρτες. Το καταστημα ειναι κορυφαιο (vickmall.com) οποτε αν δεν πιασει με την καρτα την ελληνικη κ εχεις καρτα απο revolut δοκιμασε με αυτην εφοσον εχεις υπολοιπο εκει. Για να αγορασεις μεσω pp πρεπει η καρτα να προστεθει/επιβεβαιωθει στον εκαστοτε λογαριασμο του pp ΔΕΝ μπηκες αδικα για το revolut πολυ πιθανο να το χρειαστεις για μελλοντικη αγορα 1
AbyssD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα που ασχοληθηκα με Revolut και δεν ξερω πως θα ακυρωσω και το εμβασα που τους εστειλα θα συνεχισω με Revolut για την αγορα μου. Ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα