anwnymh29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα συμφορουμιτες... Ειπα να ανοιξω ενα θεμα γιατι πραγματικα εχω απογοητευτει απο τις δουλειες εκει εξω..Οπως πολλοι θα εχετε καταλαβει εχω φυγει απο το νησι μου , ηρθα Αθηνα μηπως βρεθει κατι!! Πραγματι υπαρχουν ευκαιριες παραπανω απο την επαρχια αλλα σου λενε "500 ευρω ,τα νυχτερινα δεν πιανονται. μονο οι αργιες " .. Πως να ζησω ρε με 500 ευρωπουλα ,στα ατελειωτα ωραρια που ζητας κιολας.. οχι δεν το δεχομαι και αντε γεια! Δεν ειμαι επιλεκτικη , ουτε και θελω χιλιαρικο .. σεβασου ομως αυτο που θα σου προσφερω και αυτο που ειδες στο βιογραφικο μου και με καλεσες. Αντιλαμβανομαι την εποχη , θελω και πρεπει (?) να παω με τα νερα της αλλα πως επιβιωνεις? Αν και η καταντια μας εχει πολιτικη χροια δεν θα ηθελα να πολιτικοποιηθει η συζητηση αλλα να ανταλλαξουμε εμπειριες μονο...και να πουμε τον πονο μας! 2
DDevil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Γιατι να μην θές 1000αρικο? με τις τοσες αναγκες που υπάρχουν σημερα το 1000αρικο δεν ειναι τιποτα. 300 ευρω να νοικιασεις βαλε νερα και φώτα αλλα 200 για φαγητο το μηνα αλλα 200 για το αυτοκινητο σου (ενα μικρο ισα ισα) μαζι με βενζινες κτλπ και αλλα 200 να πας καμια βολτα να πιεις εναν καφε ενα σινεμα το σκ. 900 ευρω. Πολλα? δεν νομιζω. Την επομενη φορα που κάποιος θα σου πει οτι ειναι πολλα τα 1000. 19
kaliakman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 "200 να πας καμια βολτα να πιεις εναν καφε ενα σινεμα το σκ." 50 ευρώ κάθε σκ για βόλτες και καφέ?? Και μετά σου λέει υπάρχει κρίση :Ρ 7
anwnymh29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Συμβαδιζεις καπως με τα δεδομενα DDevil .. εχω δεν θελω μισθαρα αν και στην δουλεια μου το χιλιαρικο ειναι το λιγοτερο , εγω σου λεω οτι οκ μην μου το δωσεις αφου "αδυνατεις" ..με 500 βρε ανθρωπε πως να βγω?Πως να επιβιωσω? Λεω ενα αντε γεια και μετα νιωθω και μια ενοχη του τυπου "βρε μπας και ειμαι εγω επιλεκτικη?" ..Τι κυριαρχει εκει εξω , πειτε και δικες σας εμπειριες.. 2
παπι Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τι να σου πω. 600 θέλω μόνο για το σπίτι. Κάνα 300 για φαγητό (είμαι γκουρμέ) τσου 900€ τα βασικά μου. 1
DDevil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Συμβαδιζεις καπως με τα δεδομενα DDevil .. εχω δεν θελω μισθαρα αν και στην δουλεια μου το χιλιαρικο ειναι το λιγοτερο , εγω σου λεω οτι οκ μην μου το δωσεις αφου "αδυνατεις" ..με 500 βρε ανθρωπε πως να βγω?Πως να επιβιωσω? Λεω ενα αντε γεια και μετα νιωθω και μια ενοχη του τυπου "βρε μπας και ειμαι εγω επιλεκτικη?" ..Τι κυριαρχει εκει εξω , πειτε και δικες σας εμπειριες.. Εγω ανηκω στους τυχερους που δεν ειναι άνεργοι. Οποτε τι να σου πω κάτι φιλοι που έχω πάντως το ψάχνουν ακομα. Μια κοπελα ενος φιλου δουλευει με κανα φροντιστηριο κανα ιδιαιτερο κανα 400αρι βγαζει το μήνα.Αλλα μενει με τους γονεις της. "200 να πας καμια βολτα να πιεις εναν καφε ενα σινεμα το σκ." 50 ευρώ κάθε σκ για βόλτες και καφέ?? Και μετά σου λέει υπάρχει κρίση :Ρ Για ενα ποτάκι σε ενα στριπτιτζαδικο να πάς μονο και να παιξεις συντηρητικά πάει το 30αρι ειμαι και λιγο αλητης εγω γουστάρω να νυχτοπερπατάω. Εγω ειμαι και σινγκλ ενας με σχεση μπορει να θελει περισσοτερα αμα πηγαινει εκδρομες βολτες εστιατοριο κανα ποτάκι μετα κτλπ κανα σινεμαδάκι 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Σσσσσσ..... ησυχία, μην γκρινιάζετε, οι εργοδότες θα σας πουν τεμπέλιδες....... 6
anwnymh29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ως ποτε θα μπορεις να λες αντε γεια; Δεν εχω πολλα περιθωρια... νιωθω μαλακισμενη με τις συνθηκες και λεω αντε γεια συν το οτι δεν βγαινω.. δεν ειμαι η μεγαλειοτης που φτυνω εργοδοτες στο περασμα μου. 4
DDevil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Σσσσσσ..... ησυχία, μην γκρινιάζετε, οι εργοδότες θα σας πουν τεμπέλιδες....... Μερικοι ειναι μεγάλοι κοπανοι. 2
παπι Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δεν εχω πολλα περιθωρια... νιωθω μαλακισμενη με τις συνθηκες και λεω αντε γεια συν το οτι δεν βγαινω.. δεν ειμαι η μεγαλειοτης που φτυνω εργοδοτες στο περασμα μου. Καλά κανείς. Με 500€ δεν ζεις μόνη. Άρα δεν μιλάμε για μισθό, αλλά για χαρτζιλίκι. 2
doctorkostis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ως ποτε θα μπορεις να λες αντε γεια;Οι επιλογές είναι δύο. Σκύβεις το κεφάλι, παίρνεις τα 500 και μετράς και το ευρώ, ή λες το μεγάλο άντε γεια και την κάνεις για έξω. Ο κίνδυνος στην πρώτη επιλογή είναι να ζεις μέσα στη μιζέρια. Η δεύτερη επιλογή έχει πολλές δυσκολίες, αλλά και αξιοπρέπεια. 15
TheAccountant Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 και καλά κάνεις να μην δέχεσαι οτι σου πασάρουν. Τις γνώσεις, τις ικανότητες σας μην αφήνετε να σας τις υποτιμήσει ο κάθε χλιμιντζούρας. Αν εμείς ο καθένας ως μονάδα δεν διεκδικούμε αυτό που πρέπει, κάνουμε οχι μονο ζημιά σε μας προσωπικά αλλα και στον κλάδο μας. Αυτά στο μέτρο του δυνατού... γιατί καλώς η κακώς δεν έχουν ολοι τις ίδιες αντοχές/πολυτέλεια στο να πούνε "όχι" Εγω δεν θα ήθελα ποτέ να δουλέψει κανείς για μένα μη αμοιβόμενος σωστά, και δεν θα δεχόμουν ο ίδιος να δουλέψω για κάτι που θεωρώ μη ρεαλιστικό. 5
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μερικοι ειναι μεγάλοι κοπανοι. Ναι όντως, που να δεις τι γινόταν παλιά σε τέτοια threads εδώ με κάτι τρολάκια.....
anwnymh29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 και καλά κάνεις να μην δέχεσαι οτι σου πασάρουν. Τις γνώσεις, τις ικανότητες σας μην αφήνετε να σας τις υποτιμήσει ο κάθε χλιμιντζούρας. Αν εμείς ο καθένας ως μονάδα δεν διεκδικούμε αυτό που πρέπει, κάνουμε οχι μονο ζημιά σε μας προσωπικά αλλα και στον κλάδο μας. Αυτά στο μέτρο του δυνατού... γιατί καλώς η κακώς δεν έχουν ολοι τις ίδιες αντοχές/πολυτέλεια στο να πούνε "όχι" Εγω δεν θα ήθελα ποτέ να δουλέψει κανείς για μένα μη αμοιβόμενος σωστά, και δεν θα δεχόμουν ο ίδιος να δουλέψω για κάτι που θεωρώ μη ρεαλιστικό. Εγω δεχομαι και το λιγοτερο...αλλα το αξιοπρεπες και βιωσιμο (σαν την Ζωη ακουγομαι χαχα) λιγοτερο!! Πες μου 700-800 να μπορω να ζησω και να δουλεψω οσο θες! Γιατι οσο και αν σου ακουστει γραφικο..να εργαστω θελω , να δημιουργησω , να προσφερω αυτο που ξερω στην δουλεια που λατρευω ή σε οποιαδηποτε αλλη δουλεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις