Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ερώτηση και ας βγαίνουμε off topic: Γνωρίζεις πώς οι λίγοι εργαζόμενοι προσπαθούν να βγάλουν τη δουλειά σ'ένα πραγματικά τεράστιο νοσοκομείο όπως το Σωτηρία;

Έχεις δει από κοντά τους γιατρούς και τα χειρουργεία τους που έχουν απίστευτες ελλείψεις σε εξοπλισμό;

Έχεις δει από κοντά νοσοκόμες να τρέχουν σαν τρελές για εξυπηρέτηση εκατοντάδων ασθενών ενώ και αυτές θα έπρεπε να είναι οι πενταπλάσιες;

Έχεις δει τα δωμάτια στα οποία πέφτουν τα ταβάνια και στο Υπουργείο Υγείας να μην ιδρώνει τ'αυτί τους; Πού να βάλουν τους έξτρα ασθενείς; Στον κήπο μαζί με τα δεκάδες αδέσποτα σκυλιά που παρατανε αρκετοί στο Σωτηρία;

Έχεις δει δημόσιους υπαλλήλους (Ω ναι, αναφέρομαι στους θρασείς τεμπέληδες που έλεγες!!) να αφήνουν τις οικογένειες τους σε διακοπές, εορταστικές περιόδους, άδειες κλπ και να τρέχουν να σβήνουν τις φωτιές στο Σωτηρία ενώ δεν είναι πυροσβέστες; Και να προσπαθούν να ανοιξουν δρόμους από κλινική σε κλινική όταν γίνεται χαμός απ'τα χιόνια;

Αυτοί οι άνθρωποι που σου λέω ΔΕΝ αφήνουν έτσι απλά τον κόσμο να πεθάνει όπως είπες σε προηγούμενο μήνυμά σου! Το κράτος έχει εγκαταλείψει το Ε.Σ.Υ. και χέστηκε αν ασθενείς πεθαίνουν πριν καν τους δοθεί ευκαιρία να νοσηλευτουν! Οι ευθύνες καλό θα ήταν να αποδίδονται στους πραγματικούς εγκληματίες λοιπόν. Και όχι σε υπαλλήλους που προσπαθούν να κάνουν το χάος να λειτουργήσει.

Σορρυ για το κατεβατό, δεν άντεξα. Το Σωτηρία το ζω μια ζωή και έχω δει όλα τα προβλήματα από μέσα και θυμάμαι και διοικητές που ενώ ήταν η δουλειά τους, παρ'ολ'αυτά δεν έκαναν καμία προσπάθεια να διεκδικήσουν τα καλύτερα για το νοσοκομείο τους. Πλήρης αδιαφορία.

Κοίτα οι ιστορίες με τον πατέρα μου που είπα γινόντουσαν πριν χρόνια. Πολλά χρόνια. Δεν ξέρω τι και κατά πόσο έχει αλλάξει κάτι.

Και δεν μιλάω ολοκληρωτικά για όλους όσους εργάζονται εκεί, αλλά για συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Και παρατυπίες υπήρξαν πολλές, και την έχω φάει και εγώ τη Σωτηρία πολλά χρόνια και θυμάμαι ακόμα τη διαδρομή από το κυλικείο στη μέση, προς την έξοδο, τη γέφυρα, κτλπ...

Τώρα το αν φταίει κάποιος πιο χαμηλά στην ιεραρχία, ψηλότερα, ακόμα πιο ψηλά...

Δεν είμαι δικαστής και δεν μπορώ να ξέρω τα πάντα. Και όταν ήμουν παιδάκι που σου λέω πήγαινα τότε για τον πατέρα μου, δεν είχα το μυαλό να προσέξω πράγματα που μπορεί να προσέχω σήμερα πχ.

Απλά πολλές φορές όταν ήμουν νεώτερος ήθελα να είχα μια καραμπίνα και να πέρναγα από κει μια επίσκεψη με αυτή...

Δημοσ.

Ας έχουν χάρη που ήμουν μικρός τότε.  :mad:

Άσε το τι πέρασα...

Η παιδική μου ηλικία ήταν χάλια. Ο καημένος ο πατέρας μου ζούσε με μηχανική υποστήριξη και στο σπίτι και πήγαινε, κάθε τόσο στο νοσοκομείο, ταλαιπωριόταν.

Να κλείνει η γ@@@@η η ΔΕΗ το ρεύμα στο σπίτι γιατί έκανε απεργία (τις θυμάστε τις απεργίες εκείνες πριν 10-15 χρόνια?) και να έχω άνθρωπο που τον κρατάν μηχανήματα στη ζωή... 

Τα πόσα άντεξε ο κακόμοιρος, ήταν θαύμα που επέζησε από πάρα πολλά...

Τέσπα συγχωρέστε με για το φορτισμένο της απάντησης μου. Που είναι οφ τόπικ.

πωπω!

έχεις δίκιο, καλά αυτοί που κόβουν το ρεύμα δεν το σκέφτονται αυτό;

κάτι καθίκια που πληρώνονται αδρά για να μην κάνουν τίποτα και κάνουν και απεργίες

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη εκανα ειδικοτητα 5 χρονια στο σωτηρια εχω να απαντησω. Η εφημερια στο πνευμονολογικο δεν κλεινει συνηθως. Κλεινει μια μερα ανα 8 ημερες αλλα αυτο γινεται στις 8 το πρωι, αφου εχει αδειασει απο τους βραδυνους ασθενεις. Οι νεοι αρρωστοι που ερχονται στις 7.30-8.00 ξερωγω ενημερωνονται οτι πρεπει να πανε αλλου. Εννοειται αν ερθει βαρια αρρωστος λαμβανει βοηθεια και μετα φευγει με ΕΚΑΒ για νοσοκομειο με ανοιχτη εφημερια. Η μονη περιπτωση να εγινε αυτο ειναι λοιπον 8 η ωρα το πρωι σε κλειστη εφημερια.

Το προβλημα δεν ειναι μονο ο γιατρος που ληγει η εφημερια του στα επειγοντα. Ειναι και ολοι οι υπολοιποι που δεν δουλευουν εκεινη την ημερα στα επειγοντα. Απο νοσηλευτες, τραυματιοφορεις, εργαστηριακους, ακτινολογους. Και να σε εξετασει κλινικα, εξετασεις ακτινογραφιες δε γινονται στα επειγοντα, αρα δε μπορει ουσιαστικα να σε βοηθησει. Αν ερθει καποιος σε βαρια κατασταση ζει-πεθαινει, σιγουρα θα λαβει μια αρχικη βοηθεια αντιμετωπιση και συνηθως θα φυγει συνοδεια γιατρου και ας τελειωσε η βαρδια του (το εχω κανει, γι αυτο στο λεω)

• Like 1
Δημοσ.

πωπω!

έχεις δίκιο, καλά αυτοί που κόβουν το ρεύμα δεν το σκέφτονται αυτό;

κάτι καθίκια που πληρώνονται αδρά για να μην κάνουν τίποτα και κάνουν και απεργίες

Τους πήραμε τηλέφωνο η απάντηση "Σε 10 λεπτά θα έρθει". Που δεν ήρθε.

Τους είπαμε τη κατάσταση, και είπε πως τάχα μου επειδή ενημερώσαμε, όταν θα έκαναν ξανά απεργία σε εμάς δεν θα το έκοβαν.

Και το ξανα έκοψαν. Ε τελικά ξυλωθήκαμε για να έχουμε ρεύμα και εξοπλισμό κατάλληλο μόνο και μόνο για όταν κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ.

Δημοσ.

όσον αφορά τα νοσοκομεία

τι να σας πω ρε παιδιά, πήγα στα επείγοντα τις προάλλες, γιατί πηρα μια αντιβίωση και μάλλον επαθα αλλεργικό σοκ και μόνο που δε μας δέρναν εκεί μέσα...

δε φτάνει που ήμασταν όλοι κακομοίρηδες με την ψυχολογία στο πάτωμα, μερικοί σχεδόν ετοιμοθάνατοι,, και οι νοσοκόμες, ακόμα και οι γιατροι, μόνο που δε μας βρίζαν

εμένα στα παπάρια μου, μετά απο λίγο συνήλθα, αλλά τους υπόλοιπους τους λυπήθηκα.

Όταν έφτασα μ'άρχισε στο κήρυγμα γιατί πήρα μόνη μου αντιβίωση, εντωμεταξύ εγώ να νιώθω ότι πρήζονται τα σωθικά μου και πιέζεται η καρδιά μου, κι αυτός να λέει, θα υποστείς τώρα τις συνέπειες....

• Like 1
Δημοσ.

συγνωμη γιατι δεν καταλαβα κατι.. αυτο που λες ειναι οτι καλα κανουν και τους εκμεταλευοντε?

Εξηγω εμμεσως τον λογο που οι μισθοι ειναι τοσο χαμηλοι,αυτο.

Δημοσ.

Eγω?

ποιον ρωτάς ; εμένα ;

παιδιά συγγνώμη, διάβασα το αρχικό ποστ της ανώριμης και πήγα κατευθείαν και πόσταρα λες και μιλάμε οι δυο μας

ναι την ανώριμη ρωταω

συγγνώμη που σε λέω ανώριμη αλλα... καταλαβαίνεις, φταιες κι εσύ

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά συγγνώμη, διάβασα το αρχικό ποστ της ανώριμης και πήγα κατευθείαν και πόσταρα λες και μιλάμε οι δυο μας

ναι την ανώριμη ρωταω

συγγνώμη που σε λέω ανώριμη αλλα... καταλαβαίνεις, φταιες κι εσύ

Ανωριμη γιατι?

• Like 3
Δημοσ.

Επειδη εκανα ειδικοτητα 5 χρονια στο σωτηρια εχω να απαντησω. Η εφημερια στο πνευμονολογικο δεν κλεινει συνηθως. Κλεινει μια μερα ανα 8 ημερες αλλα αυτο γινεται στις 8 το πρωι, αφου εχει αδειασει απο τους βραδυνους ασθενεις. Οι νεοι αρρωστοι που ερχονται στις 7.30-8.00 ξερωγω ενημερωνονται οτι πρεπει να πανε αλλου. Εννοειται αν ερθει βαρια αρρωστος λαμβανει βοηθεια και μετα φευγει με ΕΚΑΒ για νοσοκομειο με ανοιχτη εφημερια. Η μονη περιπτωση να εγινε αυτο ειναι λοιπον 8 η ωρα το πρωι σε κλειστη εφημερια.

Το προβλημα δεν ειναι μονο ο γιατρος που ληγει η εφημερια του στα επειγοντα. Ειναι και ολοι οι υπολοιποι που δεν δουλευουν εκεινη την ημερα στα επειγοντα. Απο νοσηλευτες, τραυματιοφορεις, εργαστηριακους, ακτινολογους. Και να σε εξετασει κλινικα, εξετασεις ακτινογραφιες δε γινονται στα επειγοντα, αρα δε μπορει ουσιαστικα να σε βοηθησει. Αν ερθει καποιος σε βαρια κατασταση ζει-πεθαινει, σιγουρα θα λαβει μια αρχικη βοηθεια αντιμετωπιση και συνηθως θα φυγει συνοδεια γιατρου και ας τελειωσε η βαρδια του (το εχω κανει, γι αυτο στο λεω)

Μου αρέσει που διαβάζω αυτά που γράφεις. Αν και θα ήθελα να είναι αλλιώς τα πράματα.

Το περιστατικό με εμένα πάντως ήταν βράδυ. Την ημέρα των εκλογών συγκεκριμένα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...