DDevil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ναι όντως, που να δεις τι γινόταν παλιά σε τέτοια threads εδώ με κάτι τρολάκια..... Τι σας έλεγαν ρε φιλε? Εγω δεχομαι και το λιγοτερο...αλλα το αξιοπρεπες και βιωσιμο (σαν την Ζωη ακουγομαι χαχα) λιγοτερο!! Πες μου 700-800 να μπορω να ζησω και να δουλεψω οσο θες! Γιατι οσο και αν σου ακουστει γραφικο..να εργαστω θελω , να δημιουργησω , να προσφερω αυτο που ξερω στην δουλεια που λατρευω ή σε οποιαδηποτε αλλη δουλεια.. Καλα βεβαια το κατα ποσο θα δημιουργησεις οταν τελεις υπο τις εντολές των αλλων ειναι καπως σχετικο. Οποτε ξεκινα για τα λεφτά και να γεμιζεις το χρονο σου εστω δουλευοντας και μαθαινοντας και βλέπεις. Εγω θα σε συμβουλευα να μην ψαξεις καν για δουλειες γραφειου των 500 πηγαινε ακομα και σερβιτορα αν ο μισθος ειναι 1000 πχ ειχα εναν φιλο δουλευε στη Πλακα σε μια ταβερνα που επαιζε με τουριστες δουλευε πολλες ωρες αλλα εβγαζε την μερα μεροκαματο 70 ευρω βαλτα κατω περιπου 1400-1500 το μήνα. Βρες μια εργασια να πληρώνει κάπως καλά. Απο 1000αρικο και πάνω. Εισαι καθολου γυμνασμένη αντεχεις την χειρονακτικη εργασια? 3
anwnymh29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τι σας έλεγαν ρε φιλε? Καλα βεβαια το κατα ποσο θα δημιουργησεις οταν τελεις υπο τις εντολές των αλλων ειναι καπως σχετικο. Οποτε ξεκινα για τα λεφτά και να γεμιζεις το χρονο σου εστω δουλευοντας και μαθαινοντας και βλέπεις. Εγω θα σε συμβουλευα να μην ψαξεις καν για δουλειες γραφειου των 500 πηγαινε ακομα και σερβιτορα αν ο μισθος ειναι 1000 πχ ειχα εναν φιλο δουλευε στη Πλακα σε μια ταβερνα που επαιζε με τουριστες δουλευε πολλες ωρες αλλα εβγαζε την μερα μεροκαματο 70 ευρω βαλτα κατω περιπου 1400-1500 το μήνα. Προτιμω καθαριστρια (δεν το λεω υποτιμητικα καθολου) παρα σερβιτορα..δεν το εχω και το υπογραφω, οσες φορες με εχω σκεφτει καπως ετσι με βλεπω με τον δισκο φαρδια πλατια κατω. 2
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Φίλη anonymh για μένα έκανες μεγάλο λάθος που έφυγες από το νησί σου καταρχήν...τα υπόλοιπα δεν τα διάβασα ακόμα 2
παπι Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Φίλη anonymh για μένα έκανες μεγάλο λάθος που έφυγες από το νησί σου καταρχήν...τα υπόλοιπα δεν τα διάβασα ακόμα δεν θα το έλεγα πως είναι λάθος. Και!εγώ θα ήθελα να ημουν στο νησί, αλλά να είχα και τις εμπειρίες που απεκτησα στην Αθήνα. 3
anwnymh29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Φίλη anonymh για μένα έκανες μεγάλο λάθος που έφυγες από το νησί σου καταρχήν...τα υπόλοιπα δεν τα διάβασα ακόμα Αυτο σε διαβεβαιωνω ηταν το πιο σωστο που εκανα αλλο αν ακομα τουλαχιστον,δεν εχει πετυχει σε επαγγελματικο επιπεδο. δεν θα το έλεγα πως είναι λάθος. Και!εγώ θα ήθελα να ημουν στο νησί, αλλά να είχα και τις εμπειρίες που απεκτησα στην Αθήνα. Εεεετσι ακριβως...! 1
DDevil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Προτιμω καθαριστρια (δεν το λεω υποτιμητικα καθολου) παρα σερβιτορα..δεν το εχω και το υπογραφω, οσες φορες με εχω σκεφτει καπως ετσι με βλεπω με τον δισκο φαρδια πλατια κατω. Ειχα δουλέψει σερβιτορος τις καλές εποχες απο το 2006 έως και το 2008 οπου σταμάτησα. Σπουδαζα και δουλευα ταυτοχρονα. Και μη φανταστεις με φωναζε Παρασκευη - Σαββατο - Κυριακη. απο 70 ευρώ το βράδυ εβγαζα κανα 900αρι τοτε το μήνα. Αλλα μιλαμε για δουλειά πηγαινα κατα τις 6 το απογευμα και ξεκινουσαμε στρωσιματα για τον γάμο ηταν σε αιθουσες δεξιώσεων. Τελειωναμε κατα τις 5-6 το πρωι πηγαινα σπιτι κομματια έπεφτα ξερος σηκωνόμουν 2-3 το μεσημερι ισα που ετρωγα κάτι ελαφρυ (μας ταιζαν και εκει) έκανα τα τσιγαρακια μου (τοτε καπνιζα κιολας) αραζα λιγο στον η/υ και μετα εφευγα για δουλειά. Οταν με φώναζε καμια φορα και καμια Τετάρτη Πέμπτη τσιμπουσα πανω απο 1000αρικάκι το μήνα.ωΡΑΙΕς εποχές 8-10 χρονια πριν!!! 4
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 δεν θα το έλεγα πως είναι λάθος. Και!εγώ θα ήθελα να ημουν στο νησί, αλλά να είχα και τις εμπειρίες που απεκτησα στην Αθήνα. Αυτο σε διαβεβαιωνω ηταν το πιο σωστο που εκανα αλλο αν ακομα τουλαχιστον,δεν εχει πετυχει σε επαγγελματικο επιπεδο. Εεεετσι ακριβως...! Είναι και πως το βλέπει κανείς σίγουρα. Εγώ ας πούμε δύσκολα θα πήγαινα Αθήνα και δεν πιστεύω να άφηνα εύκολα ένα νησί τέτοιες εποχές...
DDevil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Είναι και πως το βλέπει κανείς σίγουρα. Εγώ ας πούμε δύσκολα θα πήγαινα Αθήνα και δεν πιστεύω να άφηνα εύκολα ένα νησί τέτοιες εποχές... Στην επαρχια ειναι καλο να κάνεις δουλειές με την παραγωγή. Πριν πιάσω δουλειά τη δουλειά που έχω τωρα σκεφτομουν να πάω στο χωριο εχουμε κατι χωραφάκια και να ξεκινήσω τπτ εκει. 1
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Στην επαρχια ειναι καλο να κάνεις δουλειές με την παραγωγή. Πριν πιάσω δουλειά τη δουλειά που έχω τωρα σκεφτομουν να πάω στο χωριο εχουμε κατι χωραφάκια και να ξεκινήσω τπτ εκει. Τουρισμός, γεωργία - κτηνοτροφία, ναυτιλία. Αυτά έχουμε για μένα και μ'αυτά θα έπρεπε να ασχολούμαστε. 1
anwnymh29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Είναι και πως το βλέπει κανείς σίγουρα. Εγώ ας πούμε δύσκολα θα πήγαινα Αθήνα και δεν πιστεύω να άφηνα εύκολα ένα νησί τέτοιες εποχές... Ειμαι 33 χρονων,ειμαι 3 χρονια ανεργη και μεχρι προτινως "αποκλεισμενη" σε ενα "νεκρο" πια επαγγελματικα νησι και οχι μονο επαγγελματικα αλλα και διαπροσωπικα.. Αν και τον πρωτο καιρο στην Αθηνα μου φανηκε βουνο πλεον την λατρευω..και κυριως λατρευω τους ανθρωπους της!Να το πω λαικα??Αλλη παστα.. Προσωπικα μου βγηκε σε καλο λοιπον.. Επαγγελματικα θα ιδρωσω οπως ολοι μας.. δεν ειμαι η μονη ανεργη. Αυτο που εχω καταλαβει ιδιαιτερα στον ιδιωτικο τομεα για κατι καλυτερο θες γνωστο..εγω θα το παλεψω λιγους μηνες ακομα και μετα προχωραμε στο plan b Τουρισμός, γεωργία - κτηνοτροφία, ναυτιλία. Αυτά έχουμε για μένα και μ'αυτά θα έπρεπε να ασχολούμαστε. Στην Κερκυρα ολα αυτα ειναι ανυπαρκτα πλην του τουρισμου που χαροπαλευει πια και αυτος.. ας με επιβεβαιωσουν ή διαψευσουν οι Κερκυραιοι αυπνοι! 2
DDevil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ειμαι 33 χρονων,ειμαι 3 χρονια ανεργη και μεχρι προτινως "αποκλεισμενη" σε ενα "νεκρο" πια επαγγελματικα νησι και οχι μονο επαγγελματικα αλλα και διαπροσωπικα.. Αν και τον πρωτο καιρο στην Αθηνα μου φανηκε βουνο πλεον την λατρευω..και κυριως λατρευω τους ανθρωπους της!Να το πω λαικα??Αλλη παστα.. Προσωπικα μου βγηκε σε καλο λοιπον.. Επαγγελματικα θα ιδρωσω οπως ολοι μας.. δεν ειμαι η μονη ανεργη. Αυτο που εχω καταλαβει ιδιαιτερα στον ιδιωτικο τομεα για κατι καλυτερο θες γνωστο..εγω θα το παλεψω λιγους μηνες ακομα και μετα προχωραμε στο plan b Στην Κερκυρα ολα αυτα ειναι ανυπαρκτα πλην του τουρισμου που χαροπαλευει πια και αυτος.. ας με επιβεβαιωσουν ή διαψευσουν οι Κερκυραιοι αυπνοι! Ειμαι ωραιοι τύποι οι Αθηναιοι ουτε εγω το συζητώ αυτο. -.- 1
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ειμαι 33 χρονων,ειμαι 3 χρονια ανεργη και μεχρι προτινως "αποκλεισμενη" σε ενα "νεκρο" πια επαγγελματικα νησι και οχι μονο επαγγελματικα αλλα και διαπροσωπικα.. Αν και τον πρωτο καιρο στην Αθηνα μου φανηκε βουνο πλεον την λατρευω..και κυριως λατρευω τους ανθρωπους της!Να το πω λαικα??Αλλη παστα.. Προσωπικα μου βγηκε σε καλο λοιπον.. Επαγγελματικα θα ιδρωσω οπως ολοι μας.. δεν ειμαι η μονη ανεργη. Αυτο που εχω καταλαβει ιδιαιτερα στον ιδιωτικο τομεα για κατι καλυτερο θες γνωστο..εγω θα το παλεψω λιγους μηνες ακομα και μετα προχωραμε στο plan b Το plan b είναι εξωτερικό να φανταστώ; Πάλεψέ το και προσπάθησε να τους "αναγκάσεις" να σου δώσουν περισσότερα. Εύχομαι καλή επιτυχία και μη το βάζεις κάτω με τίποτα Στην Κερκυρα ολα αυτα ειναι ανυπαρκτα πλην του τουρισμου που χαροπαλευει πια και αυτος.. ας με επιβεβαιωσουν ή διαψευσουν οι Κερκυραιοι αυπνοι! Αυτό που έγραψα αφορά όλη την Ελλάδα 1
DDevil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τουρισμός, γεωργία - κτηνοτροφία, ναυτιλία. Αυτά έχουμε για μένα και μ'αυτά θα έπρεπε να ασχολούμαστε. Και μονο που εισαι στη φυση έχεις εμπνευση φιλε. Θα έφτιαχνα ενα σπιτακι μεσα στο χωράφι θα έπαιρνα ενα τσοπανοσκυλο και θα κυκλοφορουσα με ενα αγροτικο και με γαλοτσες και ενα τουφέκι!!!!
anwnymh29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Το plan b είναι εξωτερικό να φανταστώ; Πάλεψέ το και προσπάθησε να τους "αναγκάσεις" να σου δώσουν περισσότερα. Εύχομαι καλή επιτυχία και μη το βάζεις κάτω με τίποτα Δεν φευγω απο την Ελλαδα... αν δεν παλεψουμε κανενας μας, σε τουτο τον τοπο εεε ας εξαφανιστουμε κιολας!!Το plan b μου στην Ελλαδα ειναι και οχι δεν το βαζουμε κατω.. Υγεια να εχουμε να παλευουμε! 3
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Και μονο που εισαι στη φυση έχεις εμπνευση φιλε. Θα έφτιαχνα και ενα σπιτάκι μέσα στο χωράφι θα ειχα ενα τουφέκι μαζι και έναν σκύλο! Εύκολα το λες αλλά δύσκολα το κάνεις...(δεν το λέω για σένα, γενικά) Ευτυχώς ή δυστυχώς οι περισσότεροι μάθαμε αλλιώς... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις